Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakiprezencikmojejkuzyn

Mamusie pomocyy !!!

Polecane posty

akurat ten komplet co pokazala autorka z zyrafa nie ejst badziewny... corka tez taki miala i material super, mieciutki, nie spiera, nie rozciaga, bardzo fajna bawelna. ja kupilam rozmiar 62 i corka nosila praktycznie do konca 4 miesiaca i nadal wyglada jak nowy, a był czesto zakladany :) ja sie najbardziej cieszylam z sukieneczek, bo takie "uzytkowe" ciuszki mialam, a fajnie jak ktos przyniosl cos oryginalnego :) no i wlasnie z zabawek :)

Gość pama233456
Dziękuję wszytskim za pomysły i rady. :) Zadecydowałam, że kupię mate edukacyjna ;) Jest dziewczynka - zdrowa, silna i duża :))

Gość Filuteria87
Ja kieruję się przede wszystkim tym, żeby zabawki były bezpieczne. W końcu zdrowie mojej pociechy jest dla mnie najważniejsze. Moja córka niedawno skończyła 3 lata i uwielbia bawić się drewnianymi klockami. Takie klocki mają jeszcze tę zaletę, że są w zasadzie niezniszczalne :) No i mnogość elementów skutecznie wypełnia dzieciom czas. Córka ma już trzy zestawy różnych klocków, wszystkie zakupiłam tutaj: http://szkolnis.pl/zabawki_drewniane