Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lori89

Jak zapomnieć o byłym.

Polecane posty

Gość Lori89

Hej dziewczyny! Pewnie wiele z Was ma podobną sytuację. Wciąż myślę ciepło o byłym chłopaku, mimo wszystkich paskudztw które sobie zafundowaliśmy na koniec. Wiem, że być może dla wielu z Was to takie gadanie młodej kobiety (mam 22 lata), ale ja czułam i czuje że On jest moją bratnią duszą. kimś wyjątkowym. Zaczęliśmy już razem mieszkać, snuć plany. Kochaliśmy się. Rozstaliśmy się głównie przeze mnie...( skok w bok jednorazowy bez seksu ale On uznał to za zdradę plus moje wieczne niezdecydowanie w kwestach życiowych). On zaczął być agresywny, wyzywać mnie, poniżać , nie radził sobie emocjonalnie. Kazał mi o siebie zawalczyć, zostawił, bo jak twierdził ni mógł znieść tego o wyprawiam, że niszczę Jego i siebie, że to na jakiś czas, nie wie jaki ta rozłąka. Mieliśmy kontakt jeszcze z pół roku, wyglądało to tak , że ja dzwoniłam, On mnie wysłuchiwał a sam milczał jak zaklęty, mimo że to zawsze On był stroną zaradniejszą, bardziej otwartą w sprawach uczuć. W końcu pożegnałam się z Nim i powiedziałam że to koniec kontaktu. Zaczęłam brać się w garść, wmówiłam sobie że Jego już nie ma. Minęło kilka miesięcy.Niedawno dzwonił parę razy (1 raz sam od siebie od zerwania), w końcu za którymś telefonem odebrałam. Rozmawiało nam się jak dawniej, jednak krótko, On o wszystko mnie wypytywał, kazał mi pozdrowić Rodziców, nawet śmialiśmy się;), sam o sobie nie chcąc mówić- tak wyczułam. Tylko zdawkowe "bez zmian". Wszystko mi wróciło. Kocham Go mimo długiego czasu przez jaki się w ogóle nie widzeliśmy.Próbuje spotykać się z innymi, ale to nie to. Boję się, że On już zawsze będzie dla mnie tym Jedynym , Pierwszym i Ukochanym. To mnie czasem przeraża.

Gość gość
mądry facet