Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oby

Wybór języka- bardzo ważne, pomozcie

Polecane posty

Witam, mam takie pytanie... mysle, ze doradzicie mi czy mozna cos na to poradzic ... otoz jak wiadomo w szkolach sa klasy podzielone na grupy jezykowe... Moja corka za moja namowa wybrala j.angielski i francuski. Pan dyrektor stwierdzil jednak ze jest za malo osob i bedzie j.angielski i j. niemiecki. Jednakze wiem, ze jest w sumie 12 osob chenych na ten jezyk wiec grypa moze byc( w kuratorium powiedzieli ze starczy 10 osob). Czy cos my jako rodzice mozemy w tej sprawie zrobic? Dziekuje za opinie i pomoc.

Gość upupp
proponuję wybrać uniwersalny język ciała - lekcje ssania gały aż po same bile. nie dziękuj 🖐️

Gość fsfdssdf
corka madrze wybrała , JAk doroscnie to pozna tajniki glebokiego gardła

proszę o rozsądne wypowiedzi dojrzałych osób:-)

Gość aha i achhhhhh
cieżko jest ułożyć plan, jesli są to osoby z róznych klas, a tak chyba bedzie. Nie byłoby problemu, gdyby to były osoby z jednej klasy. Ale mozecie walczyc dzielnie :)

no ale przy wyborze jezykow nam to obiecano, a teraz ma sie dziecko uczyc innego jezyka? To chyba nie jest w porzadku?

maja miec dwie klasy pierwsze gimnazjum wiec w sumie 4 grupy, no aeel jak mozemy walczyc? Pisac list do dyrekcji z prosba?

Gość aha i achhhhhhh
myślę, że podanie raczej niż ustna prosba, co papier to papier jednak

czyli mamy napisac podanie z prosba do dyrekcji tak? no mnie akurat bardzo zalezy na tych jezykach:-)Mysle ze powinien sie dyrektor zgodzic, bo obiecal w koncu taki wybor jezykow. A moze leopiej od razu list do kuratorium?

Gość tessssaa
a nie lepiej, zeby dziecko uczylo sie niemieckiego...przeciez to nasi sasiedzi...stracic na pewno nie straci...