Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle;(...

Nie zdałam matury przez matematyke, reszta zaliczona bardzo dobrze, co teraz? ;(

Polecane posty

Gość zle;(...

Witajcie, pisze na uczucioowym, bo jest mi z tym bardzo źle, nigdy nie bylam dobra z matmy, dostalam 28% czyli brakło mi 1 pkt zeby zaliczyc (1pkt=2%) :( poprawkowy jest dopiero ok 23 sierpnia.. bardzo pozni, sadze, ze wszytskie miejsca na studiach beda pozajmowane, nie mam zadnej szansy dostac sie na studia do Poznania na kierunek który chciałam ;( okropnie sie czuje;/

Gość nikogoo
jebana matematyka - jakbym ja musial zdawac mate, to na bank nawet 28 % bym nie dostal, w ogole tego gówna nie kumałem. I tak taki wynik jest imponujący.

Gość zle;(...
to jest wlasnie bardzo przykre, uczylam sie do tej matematyki, bo zawsze bylam bardzo slaba, powtarzalam najwiecej materialu z ubieglego roku + egzaminy probne.. i co z tego jak dali zupelnie inna tematyke, malo zadan bylo z tych samych dziedzin.. ;( przykro mi, bo nawet jak zalicze poprawe to i tak na studiach juz nie bedzie miejsc;(

Trzeba było się więcej uczyć, iść an korepetycje skoro nie rozumiesz matematyki, teraz już nic nei zroibsz, nie przejmuj się, nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli, zaliczysz w sierpniu, nawet jak stracisz rok, nie oznacza to że zmarnujesz rok 🌼

Gość zle;(...
niestety nie stac mnie na korepetycje.. z kasa nie jest az tak dobrze w domu, ale czasem odwiedzalam lepsza z matmy kolezanke, razem sie uczylysmy, nie zawsze jednak miala ona czas;/ przykro mi sie robi jak czytam jak ludzie obrazaja mnie i innych co nie zdali, nie jestem dobra ze wszytskiego, jestem w czyms lepsza, a w czyms gorsza.. angielski, polski i przedmiot dodatkowy napisalam kazdy wiecej niz 80% :(

Gość zle;(...
jak to teraz bedzie? cale szczescie nie zaplacilam jeszcze na zaden kierunek wiec pieniadze nie przepadly, ale jak za 1 naborem beda miec juz komplet to jaka jest mozliwosc ze dostane sie gdzies? gdziekolwiek? a moze zostawija kilka miejsc na 2 nabor?

Gość pojdziesz za rok
przeciez to nie dramat

Gość zle;(...
za rok.. a jesy mozliwosc zebym jednak zaczela studia w tym roku? czy jendka nie bedzie juz miejsc na studiach? :( i tak kazdy sklada powiedzmy na 3 kierunki i nawet jelsi dostaje sie na wszytskie to idze na jeden, wiec miejsca sie zwalniaja.. dobrze mysle, jest szansa?

dla mnie ta nowa matura to w ogóle jakiś popaprany pomysł. Choć macie o tyle dobrze, ze możecie ją sobie poprawiać, kiedys tak nie było:) Nic sie nie martw, poprawisz, a jak nie, to bedziesz zdawać za rok.

Gość zle;(...
za rok.. ehh bede musila poszukac jakiejs pracy na caly rok (teraz dorabiam w kawiarni na sezon letni), rodzice nie beda mnie utrzymywac jesli nie pojde na studia i nie bede miec pracy. :( 2 nabor.. tak ale sadze, ze na te kierunki na ktore chce isc jest bardzo duzo chetnych wiec na 2 naborze poprostu nie bedzie i tak miejsc

Gość po 100kroć ja
myślisz że nauczyciele matematyki rozumieją matematykę heh ? tacy niewiele mądrzejsi bez talentu do nauczania nikogo nie nauczą

Gość zle;(...
nic juz nie wiem :( smutno mi i jestem zla, 1 pkt dzielil mnie od tego zebym byla dzis baardzo szczesliwa, bo reszte zdalam swietnie i spokojnie moglabym skladac papiery na to co chcialam ;(

Gość to zaelzy na jakie studia
chcesz skladac.. jak na humanistyczne to niestety chyba nie bedzie miejsc.. ekononmiczne tez nie. raczej bedzie na PP

Gość to zaelzy na jakie studia
albo moze zaocznie sie uda.. ech glowa do gory. pisz odwolanie! bo czasem sie zdarza ze ci co sprawdzaja robia bledy.

Gość zle;(...
chcialam isc na pedagogike wczesnoszkolna z j. angielskim lub dziennikarstwo, socjologie, to sa popularne kierunki wiec boje sie, ze nie bedzie juz miejsc, chyba ze ludzie porezygnuja (tzn skladali na wiecej i wybrali jeden, wiec na pozostalych robia sie miejsca) .. kurde pomyslec, ze trzeba miec pecha, rok temu taka latwa matemetyka byla, rok przed nia w ogole jej nie bylo ;/

Gość współczuje Ci naprawdę
kurdę jak ja sie cieszę, że tą durną matmę zdałam chociaż na te 60% i dzięki temu zdałąm sobie lekko wszystko...

"chcialam isc na pedagogike wczesnoszkolna z j. angielskim lub dziennikarstwo, socjologie" dlaczego tak bardzo chcesz być osobą bezrobotną po chujowych studiach? :D

Gość niech studiuje co chce
czy to jest powiedziane ze ona zostanie w tym kraju i bedzie bezrobotna? ... autorko, moze na prywatnych uczelniach bedzie nabor. główka do gory ;) badz dobrej mysli, odwolaj sie.

Gość ala bez kota,,
zaraz BAZIENKA wskoczy tutaj i zacznie udawadniac tobie jak kolezance wczesniej jaka ona jest debilowata ze nawet 30% nie wyciagnela bo ZA BAZIENKI CZASOW bazienka wyci.agneła na 5,0 jak sie chwaliła wiec wszyscy dla niej jestescie porazką zyciową :(

Gość merol benz
chcialam isc na pedagogike wczesnoszkolna z j. angielskim lub dziennikarstwo, socjologie, w chuj roboty po tych kierunkach :)

"czy to jest powiedziane ze ona zostanie w tym kraju i bedzie bezrobotna?" tiaaa, bo za granicą to nie mają własnych bezrobotnych humanów :D "w ch*j roboty po tych kierunkach" na kasie w markecie na pewno się coś znajdzie :P

Gość zle;(...
problem w tym, ze na prywatna uczelnie to mnie nie stac;/ bede starac sie zaliczyc poprawe i moze jakims cudem dostane sie na pedagogike z tym angielskim w moim miescie (rodizme miasto, UAM moze jednak jakos sie uda na drugim naborze..) Przynajmniej bede mogla w przyszlosci dorabiac i dawac korepetycje z angielskiego.. Nie jestem dobra z matmy i wiem to, ale to nie zmienia faktu, ze mi bardzo przykro, bo inne przedmioty mam tak zaliczone, ze spokojnie moglabym papiery skladac na wymarzone studia ;( o co chodzi z tym odwolaniem?

Gość wszystko się da
pójdziesz na jakiekolwiek studia, byle na państwowej dobrej uczelni, są kierunki które w ogóle nie są oblegane a za rok zdasz na wymarzony kierunek a kto wie, może jakaś fenomenologia etc przypadnie Ci do gustu ;)

Gość ?eferertyht
a mozesz napisac jak sie zalogowałas wogóle jak sprawdzić wynik , bo do szkoły mam sporo

Gość zle;(...
ja bylam w szkole po wyniki, w ogole sie nie logowalam u mnie nie ma duzego wyboru kierunkow ;/

Gość ?eferertyht
nie martw sie i tak jestes wielka

Gość l8idzia
a jak moge sprawdzic wyniki z mazowieckiego??