Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimek

Czy 55kg przy 163cm wzrostu to dużo?

Polecane posty

Gość pseudonimek

jak w temacie. Co uważacie? Bo ja już sama nie wiem;/

Gość duzo . eh
ja mam 160 a waze 46

Gość sratatataaaaaa
nie masz więszych problemów jak 55 kg przy 166cm wzr to szczupla osoba !

Gość aawwwwwwwwwweeeeeeeeeee_l
Schudnij z 3 kg a będzie ok ;) Mam taki sam wzrost i ważę teraz 52.5kg a jeszcze niedawno ważyłam ok. 50kg. I na mnie bardzo widać, że przytyłam. Poszło mi sporo w brzuch. A wcześniej był super płaski a teraz naprawdę widać go w megaobcisłej bluzce. Dlatego mam zamiar schudnąć i ważyć max 51kg.

Gość natuska85
O piszesz o mnie?:D Nie, jestem chuda. A teraz jak waże 52 to wszyscy się śmieją, że niedługo w ogóle zniknie taka jestem chuda. Pewnie też zależy od budowy. Ale ja przy takiej wadze jestem szczupła więc uważam, że wymyślasz.

Gość kafara
myśle że nie, ja mam 172 i warze 62. jestem zadowolona ze swojej figury. ;)

Gość pseudonimek
kiedys przy tym wzroscie wazylam 47kg. Przez 4 lata przybrałam trochę na wadze. Jedni mówią, że dobrze, że fajnie, bo nie wyglądam jak kościotrup ale są też komenatrze typu "o przytyłaś"... ale już w bardziej krytycznym kontekście. Sama nie wiem czy powinnam trochę zrzucić czy to faktycznie właściwa waga.

Gość pseudonimek
wiem, że ludzie mają większe problemy i może komuś się wydawać że robię z igły widły, ale po prostu jestem przyzwyczajona, że zawsze byłam szczupła a tu nagle w jakieś spodnie się dopiąć nie mogę i rozmiar większe musze kupować. Może faktycznie wymyślam, może nie mam problemu a sobie go wymyśliłam. Dlatego utworzyłam ten post żeby wiedzieć co w końcu zrobić ze swoim ciałem. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

a ja mam w dupie co inni mysla,niektorzy mowia ze jestem za chuda a niektorzy ze wygladam swietnie: 162cm. 49-51 kilo( nie wiem czemu tak roznie) wymiary 88-61-89 miseczka 70 D najsmieszniejsze jest to ze kolezanka mowila ze jestem za chuda. kolezanka: 173cm. 57 kilo wymiarow nie znam miseczka 70-75 A gira 41 :D odpyskowalam jej" sorry ale figure mam ladniejsza od twojej" :P "tak,masz ladniejsza ale wygladasz niezdrowo" :D

Gość natuska85
Ja się dobrze czuje z wagą 55:) Mam przynajmniej trochę krągłości. Bo przy niższej wasze spada mi biust i tyłek, i wszyscy ciągle komentują jaka to ja chuda nie jestem.

Gość mistrzyni świata w poyebaniu
zależy jaką masz budowę ciała. ja jestem wyższa o 2 cm i ważę tyle samo, a uważam się za grubą. w sumie nawet rodzice mi mówią, żebym schudła ze 3 kilo, bo teraz to trochę przesada :P

Gość Jagna291
ja mam 164 cm i idealna waga dla mnie to 52 o ile ma się trochę mięśni, wszystko zależy od składu ciała

Gość kijekwijek
moim zdaniem troszke przy duzo, ja mam 170 cm i waze 54 i wcale nie wygladam jakos mega chudo, tak normalnie

Gość Jagna291
trzeba patrzeć na brzuch, jak jest tam fałda tłuszczu, to znaczy że za dużo chrom brać, bo to od insuliny i stresu się robi

Gość pseudonimek
Jak ważyłam 47kg ciągle słyszałam, że anoreksja itd... To też nie było miłe. Jak przytyłam tak do 50 to nawet się cieszyłam. Ale z tym 55kg to może już faktycznie minimalne przegięcie. Jedyny plus, że w piersi trochę poszło jak schudnę pewnie znowu będę płaska :) Chociaż akurat to mi tak bardzo nie przeszkadza, bo nigdy nie miałam kompleksów z tego powodu. @Mistrzyni świata w poyebaniu: masz rację budowa ciała też jest ważna. Mam koleżankę centymetr wyższą od mnie i która waży tyle co ja a wygląda sporo grubiej niż ja. Hmm chyba jednak zrzucę co nieco. Skoro się zastanawiam czy coś jest nie tak to musi coś być nie tak, a chciałabym czuć się dobrze ze swoim ciałem :)

a ja mam w dupie co inni mysla,niektorzy mowia ze jestem za chuda a niektorzy ze wygladam swietnie: 162cm. 49-51 kilo( nie wiem czemu tak roznie) wymiary 88-61-89 miseczka 70 D najsmieszniejsze jest to ze kolezanka mowila ze jestem za chuda. kolezanka: 173cm. 57 kilo wymiarow nie znam miseczka 70-75 A gira 41 :D odpyskowalam jej" sorry ale figure mam ladniejsza od twojej" :P "tak,masz ladniejsza ale wygladasz niezdrowo" :D

Gość pseudonimek
@Jagna291: a jakie ten chrom ma działanie? i gdzie mogę kupić?

Gość Jagna291
chrom powoduje, że nie podjada się słodyczy i węglowodanów, bo organizm szybciej je wyczuwa polecam Chrom plus - z różnymi dodatkami kupić można wszędzie w aptece

Gość pseudonimek
Dziękuję Jagna, na pewno wypróbuję :)

Gość edwcfew
Głupia nie jedz tego chromu, bo sobie rozlegulujesz metabolizm. Zacznuj jesc warzywa, owoce, np 1 lyzeczke otebow do jogurtu naturalnego na sniadanie

Gość edwcfew
sorry otrebow pszennych

Gość Jagna291
każdy kto je słodycze i biały chleb ma niedobór chromu więc warto uzupełnić wiadomo że nie należy przedsadzać

Gość pseudonimek
No i znowu zgupiałam :(