Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab z damaszku

Ktastrofalne wyniki matur-1/4 bez mózgów nie zdała matury

Polecane posty

Gość kebab z damaszku

jak mozna nie zdac matury,jeszcze tej nowej? ja bym sie wieszał na ich miejscu,cpuny,nieroby i blachary-dobrze im tak stara matura to było to

Gość gabi rocznik '63
ja do matury starej przygotowywałam się coś ok. 2 tyg. nie dłużej ;) Wcale nie było tak trudno

Gość herhb
tak, co 4 osoba nie zdala..ale matura byla trduna - zrozum. mam nadzieje ze za rok bedzie latwa.

Gość bonapetitttte
już wypowiedziałeś/aś się na ten temat i co?! lepiej Ci? ulżyło? Co Ciebie kurwa obchodzą maturzyści? ja jebie.. sam/a jesteś bezmózgiem, bo wylewasz tutaj swoje frustracje, ale niech zgadnę: Ty zdałeś/aś maturę po prostu wspaniale (ba! oczywiście roszerzoną z tych najtrudniejszych przedmiotów!)

Gość nayarana niezalogowana
ja na szczscie znalazlam sie wsrod tych 3 osób co zdały :)

Gość kebab z damaszku
powstaje pokolenie debili i chamorobolów, którzy beda sie nadawac jedynie do popychania przez ogarnietych panó

Gość zalamanmy
I BARDZO DOBRZE!!! MOGŁA BYĆ JESZCZE TRUDNIEJSZA!!! ZA DUŻO NAMNOŻYŁO SIĘ GÓWNIAŻERII NA EUROPEISTYKACH, SOCJOLOGIACH I INNICH BZDURNYCH, NIEPRZYDATNYCH KIERUNKACH... NIE KAŻDY MUSI MIEĆ WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE!!! ŁOPATY W RĘCE I DO ROBOTY ZAPIERDALAĆ ROWY KOPAĆ!!! A PANIE DO KAS...

Gość kebab z damaszku
już wypowiedziałeś/aś się na ten temat i co?! lepiej Ci? ulżyło? Co Ciebie k**wa obchodzą maturzyści? ja j**ie.. sam/a jesteś bezmózgiem, bo wylewasz tutaj swoje frustracje, ale niech zgadnę: Ty zdałeś/aś maturę po prostu wspaniale (ba! oczywiście roszerzoną z tych najtrudniejszych przedmiotów!) a ty z czego nie zdalas?glabie

Gość bonapetitttte
zdałam ze wszystkiego. Matme podstawkę na 78 %, polski podst. 78 %, angielski 91 % (mówię tu rzecz jasna o pisemnych) ale zdawałam roszerzoną geografię + podstawkę z fizyki i tu jest problem... geografia podstawowa 89% + 49% z roszerzonej a fizyka podstawowa 50 %.. nie wiem po co za tą fizykę się brałam.. porażka. dlatego wiem, że z AGH mogę się pożegnać, trudno jestem głąbem. :) ale co Wam do tego? ponarzekacie ale to nic nie zmieni.

Gość bonapetitttte
ale co z tego? miałam wyznaczony cel i konsekwentnie do niego dążyłam a teraz to sobie mogę ten papierek w dupsko wsadzić. Taka prawda. Jeszcze aspiracje moich rodziców.. nie wiem co mam robić teraz... Matka już mnie zwyzywała od głąbów. Jedyne co w tej chwili wydaje mi się słuszne to wyjechać do Anglii jako "au pair" i przyznać się do tego, że jestem głąbem. :)

Gość bonapetitttte
rodziców zawsze miałam takich. Marzyłam o AGH.. i nie wiem czy teraz szukać innej uczelni, wyjechać czy iść na kasę do bidry? poważnie nie mam pojęcia.

Gość mozilla firefoxx
bonapetitttte do cholery przeceiz dopiero 19lat, przeceiz mozesz poprawic ta mature za rok czy pol (mozna poprawiac za pol roku) ja studia rozpoczalem w wieku 22lat i jakos nic wielkeigo z tego powodu sie nie stalo gdzie chcialas isc na studia na jaki kierunek?

Gość mozilla firefoxx
(mozna poprawiac za pol roku) ?? bo chyba kiedys mozna bylo

Gość bonapetitttte
AGH inżynieria bezpieczeństwa. pewnie, że można i to w każdym wieku, ale ja mam już dość rodziny i chciałam dostać się na ten wymarzony kierunek i pokazać, że jestem coś warta. A teraz to wieczorowe czy wyjazd. W sumie może za bardzo histeryzuje

Gość dawid1987
„Nie zdałeś matury??? SPRAWDŹ: www.niezdalemmatury.pl

Gość hbnjunmjmk
się tak nie podniecaj autorko - wiadomo że w większości chodzi o matme, którą nie każdy musi umieć i którą większość nie-ścisłowców ma w doopie a matma prosta nie była - nawet moja matematyczka, która chyba jest najbardziej wymagającą nauczycielką w całej szkole też stwierdziła że z matmą przegięli i była trudna, a niektóre zadania niepotrzebne

Gość Lila250
bonapetitttte jeżeli marzysz o tym kierunku to proponuję Ci poprawiać maturę. Rok w plecy to żadna tragedia, a jak teraz tego nie zrobisz to potem możesz naprawdę żałować. Jest jeszcze inne wyjście. Co ci szkodzi złożyć papiery? 2 lata temu byłam w podobnej sytuacji. Miałam swój wymarzony kierunek, niestety matura poszła mi nie za dobrze. Tzn. część przedmiotów zdałam super, ale poległam na historii. Byłam zrozpaczona i już myślalam, że mogę sobie pomarzyć o studiach. Planowałam poprawkę za rok. Znajomi zgadzali się ze mną, że raczej nie mam szans na wymarzone studia, jednak rodzice radzili mi próbować. Złożyłam papiery. Nie dostałam się w pierwszej turze, ale w drugiej ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, przyjęli mnie! Może i Tobie się uda. ;) Pamiętaj, że nie jesteś jedyną osobą, której nie najlepiej poszła matura. Próg punktowy dostosowuje się do wyników kandydatów. Nie jest też tak źle z Twoimi wynikami, mogło być dużo gorzej.

Gość Navya
żeby nie było zdałam maturę i dostałam się na studia . ale teraz matura jest trudniejsza niż kiedyś może dlatego wielu jej nie zdaje POza tym ludzie mają jeszcze perspektywe poprawki więc sie tak bardzo nie przygotowują jak kiedyś

Gość tojaaaprzeciez
bonapetite- przecież przedmiot dodatkowy pisze się albo na podst albo na roz, co Ty gadasz, ze pisałaś oba poziomy? :O

Gość aj waj
zdałem maturę eksternistycznie za 31 podejściem :classic_cool:

Gość moje zdanie jest takieeee
może niekoniecznie dzisiejsza młodzież to bezmozgie jeti, a poprostu leniwi ludzie. Imprezy, domówki, alkohol i trawka- tak moge podsumować okres przedmaturalny moich młodszych sąsiadów i ludzi z okolicy. Uważam, że KAŻDY jest w stanie zdać tą dzisiejszą mature na te minimum 30%, nawet bez zbędnego przygotowywania jeśli takowy delikwent chodził 3/4 lata do szkoły i przygotowywał się na zajęcia. Tylko młodzi zrobi się strasznie leniwi, tylko siedza na facebookach, naszych klasach i z znajomymi zamiast się wziąsc troche w garść. Dlatego nikogo nie powinien dziwić obecne wyniki matur.

Gość bonapetitttte
LIla250 a na jaki kierunek się dostałaś? Bo skoro zdawałaś historię to pewnie jakiś rozszerzony? Chyba zrobię tak jak mówisz, dzięki!!! :) a co do tej geografii to myślałam o jednym, pisałam drugie. fizyka 50 % pdostawa, a geografia rozszerzona 59 %.

Gość agness:P
widzę, że co niektórzy na forum się chwalą wynikami bo nie mają komu.

Gość bonapetitttte
jeżeli to do mnie to raczej nie ma się czym chwalić? podałam te wyniki bo wiem, że nie najlepsze a coś dalej trzeba robić...

Gość Marianna6677
Ty bezmózgu nawet nie wiesz jak pisać bez mózg!

Gość Czastumachajowikardansmar co?
Dajcie już spokój tym maturzystom. Nie była ów matura łatwa. A wasz poziom wypowiedzi świadczy faktycznie o wysokiej klasie kultury osobistej i predyspozycji umysłowych. :/ Lepiej poradźcie, jak znaleźć filmy "Harmonie Werckmeistera"

Gość Czastumachajowikardansmar co?
i "Nostalgia". Zapomniałem o "Nostalgii"