Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lori89

Doradźcie - kontakt z byłym , warto czy nie?????? (!)

Polecane posty

tak źle i tak niedobrze. Kocham Go. Rozstanie głównie z mojej winy;/. Kiedy ja dzwoniłam itd było mi źle bo rozmawiał ze mną różnie w zależności od nastroju. Raz miło, raz robił wyrzuty, wypominał. Jak zerwałam kontakt było niby lepiej. Ale wciąż myślałam, liczyłam, że się odezwie. Jak On zaczął dzwonić po czasie długim, nie odbierałam ze strachu. A po rozmowie wszystko mi wróciło.

Przerabialam to i odradzam. Ale moj eks wrocil tylko po to, aby mnie upokorzyc. Nigdy juz nie wejde drugi raz do tej samej rzeki, nigdy.

Gość lady maverick
Nie warto. Byly jest po to by byl BYLYM. Lepiej zajac sie przyszloscia, bo co ma na celu utrzymywanie kontaktu? o ile jeszcze oboje jestescie w stanie byc tylko znajomymi, to mozna okazjonalnie zapytac 'co slychac', ale jezeli sa jeszcze jakies uczucia to nie ma sensu.

Chyba macie rację. Mam wrażenie, że On już zamknął ten rozdział a dzwoni wtedy jak mu się przypomnę- np moje urodziny czy jak mnie widzi na mieście, coś. A ja ciągle coś czuję. Być może chce mnie upokarzać i dowartościowywać się moim kosztem. Może umówić się z Nim na piwo i się tym zmierzyć? Zobaczyć czy umiem stać się tylko znajomą;)? Prawda jest taka że wie iż do końca Go kochałam i jakby chciał bardziej by się postarał a nie tylko tel by wypytać co u mnie.