Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytanka & pisanka

czy mój (jeszcze się nie zdecydowałam) chłopak jest sexi?

Polecane posty

Gość czytanka & pisanka

witam mam 21 lat, chciałabym zapytać się co sądzicie o chłopaku lat 23 którego poznałam czy waszym zdaniem jest przystojny i fajny?: -wysoki (prawie 2m) i szczupły, ale nie umięśniony -niebieskie oczy i ciemny blond na krótko, regularna twarz -nosi wiele eleganckich ubrań - w zasadzie takich dla dojrzałego mężczyzny: okulary RayBan, marynarki - ma chyba z 5 może więcej, zawsze jakaś elegancka koszula z kołnierzykiem - zawsze fajny, miły w dotyku materiał, o dziwo wszystko to mu pasuje i zna się na dobieraniu ubrań razem, buty zawsze na błysk, zimą miał czarny golf i marynarkę w jodełkę taką brytyjską i krótkie, potargane włosy - taką fryzurę -wyróżnia się na tle znajomych z mojego kierunku (często przychodzi do mnie, mamy obok siebie jedne zajęcia) - oj i to bardzo, oni się z tego jego stylu podśwmiewają, ale chyba wszystkim imponuje no i ma bardzo ostrą ripostę, podkreślam jest wygadany!!! -studiuje na renomowanym kierunku (ale nie na "prywatce" no i lepszym od mojego) -jest zaradny życiowo i świetnie się uczy, ale nie jest kujonem, ma wiedzę na milion tematów i bardzo się dziwię gdzie się tego dowiedzial -lubię jego uśmiech i czuję się przy nim taka mała i nie mogę usiedzieć w miejscu, czasem lubię go nieznacznie dotknąć, musnąć, bardzo mnie elektryzuje wydaje się idealny, ale czy coś z nim może być nie tak? jak z nim idę ulicą to czasem ma bardzo dziwne spojrzenie - patrzy na innych jakoś dziwnie, może smutno, może trochę jakby zaraz miał ich zabić, sama nie wiem, no nie jest agresywny, bo wygadany. czasem na innych patrzy spode łba. sama nie wiem, co o nim myślicie. gdzie jest haczyk? czy warto się z nim wiązać? w sumie to nie wiem za wiele o nim, mało mówi o sobie, ale w ogóle to rozmowy z nim są bardzo ekscytujące....

Gość czytanka&pisanka
no napiszczie coś proszę!

Gość dasd
daj foto

Gość ja_fajna
on jest raczej fajny, bierz go, natura filozoficzna i rzadko kiedy spotykany przy niej brak brzydoty:)

Gość czytanka&pisanka
nie mam żadnego foto ja nie jest paparazzi, nie nie uprawiałam seksu z nim, choć ja chcę jeszcze czekać, tak sobie postanowiłam, co was w nim pociąga a co jest podejrzane? no burza kobiecej intuicji by mi się przydała!

Gość czytanka&pisanka
on mnie zadziwia tym co mówi, bo twierdzi że może czytać w większości języków europejskich, a zna 2 języki. kiedyś sobie siedział ze mną na wykładzie (cieszyłam się bo to nie jego, więc przyszedł dla mnie). wyjął jakąś tam ksiązkę wierszem po staro-jakiemuś włosku lub frnacusku. i ja go nie umiem przyłapać na udawaniu, że to potrafi, po prostu zawsze sprawia pewne wrażenie o tym o czym mówi.

Wg mnie ten chłopak to naprawdę niezłe ciacho.. widzę że macie względem siebie raczej przyjacielskie stosunki..Przynajmniej na razie;D kto wie może coś z tego będzie. ;) Myślę że tak na razie jest wam fajnie więc ok, poznawajcie się dalej macie przecież czas.. Pamiętaj że wygląd to nie wszystko. Pozdrawiam Cię;))

Gość ta wyjątkowa
fajny, ale nie wiadomo, jakiego ma - jak cienka parówa długości węża to eee, nie warto

Gość czytanka&pisanka
to jakich gestów oczekiwać od niego które nie są już przyjacielskie? ja jestem trochę nieporadna, nie wiem może on mnie cały czas ma za przyjaciółkę a ja na niego lecę? doradźcie mi czego mam wypatrywać. przyznam że raz byłam u niego w domu, poczęstował mnie jakąś tunezyjską kanapką - na prawdę dobra była! widziałam pełno książek w domu. on mieszka sam, mieszkanie 2pok. urządzone minimalistycznie, ale dodatki są eleganckie. mówił że zamawia kopię obrazu jakiegoś malarza abstrakcjonisty. czy może chce czegoś ode mnie? ja nie umiem go podrywać bo on mnie przytłacza, jakby mnie porwał jednak to nie miałabym nic przeciwko temu:) ale ja kroku nie wykonam pierwsza....

Gość czytanka&pisanka
jak mam to sprawdzić, jestem nieśmiała i jeszcze nie chcę pełnego seksu z penetracją.

Gość La Loonya
fajny, nie ma co ale może sztywniacki?

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
"ma wiedzę na milion tematów i bardzo się dziwię gdzie się tego dowiedzial" ; DD

Gość czytanka&pisanka
no co? nie rozumiem, facet wie zawsze o czym mówi i jest intersujący