Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

11daisy

Jak tam Wasze wyniki z matury???? :)

Polecane posty

Tak jak wyżej - jak poszła Wam matura??? Ja zdałam, ale nie jestem zadowolona :(:(:(

Ja jestem wściekła, bo liczyłam najbardziej na maturę z historii (rozszerzoną), a dostałam tylko 62% :(:(:( mogę się pożegnać ze studiowaniem prawa :(:(:(

Niekoniecznie ;) Matura ogólnie słabo poszła w tym roku, więc i pułap będzie niższy ;)

No i 25% maturzystów nie zdało, szok :O no ale cóż, złożę jeszcze na administrację i może jakoś pójdzie :) a Ty co zdawałaś ??? najbardziej się cieszę z mojego najgorszego wyniku - 40% z matmy :D:D:D ale zdane!!!! :D

Gość nayarana niezalogowana
zajebisccie :D

U mnie najgorzej poszła biologia 49 %. A matma 66 % najlepiej angielski 94 %

Ja szczerze mówiąc spodziewałam się więcej niż 80%, a tu taki szok:P Trudno się mówi... W każdym razie Ciebie panterka podziwiam :)

Różnie bywa, ja też się spodziewałam więcejxD Bardzo dużo się przygotowywałam i mam nadzieję że jednak się dostane;)

Wow, masz świetne wyniki z matmy, szczególnie z rozszerzonej !!!! U mnie paru znajomych, którzy zdawali matmę rozszerzoną, naprawdę dobre w tym osoby, miały wyniki typu 50-60% ! Więc moim zdaniem nie masz się co martwić, na pewno się dostaniesz :)

Gość nayarana niezalogowana
ja za rok idę na studia :) po co się spieszyc?:) maturę zdałam, ale chce tereaz isc do pracy i do szkoly policealnej by sobie wyrobic jakis zawód na zapas :classic_cool:

Też dobry plan :) ja sobie właśnie sprawdziłam listę osób, które dostały się na prawo na UWr w zeszłym roku i ich punkty i też się trochę uspokoiłam....a jak nie, to na administrację już na bank się dostanę :D

Nie ma co się stresować ;) Ja wychodzę z założenia że będzie co ma być. Chciałabym złożyć papiery na dietetykę, ale z nosicielstwem hbv nie wiem czy mogę, więc jako plan B mam bankowość ;)

Dietetyka....kiedy tylko zobaczyłam ten kierunek studiów od razu zaczęłam żałować, że nie poszłam na biol-chem :P na pewno byłoby bardziej przyszłościowo :P bankowość dobry wybór moim zdaniem :)

Jakoś bankowość mnie nie kręci, ale to kierunek gdzie mam zagwarantowaną pracę, a i sporo czasu wolnego ;)) Nie będę ukrywać- leniwa jestem strasznie :P 11daisy- a propo prawa, to masz jakieś znajomości?

Nie :D ale do odważnych świat należy :) wolę prawo niż politologię :D

Co ma być to będzie :) jak nie to zawsze można zostać jakąś sekretarką czy coś...żadna praca nie hańbi :D

Gość 1548525366558
i tak świnie pastewne się nigdzie nie dostaniecie!

Gość cymbałkaa
ja wam nawet nie powiem jak mi poszło bo jedyne co mogę powiedzieć to to ,ze zdałam i tyle. masakra jestem zrozpaczona...

Gość mini ratka
dietetyka? nieee...nie ma po tym roboty..

cymbałkaa nie martw się :* wieluuuuu osobom w tym roku słabo poszło :D

Gość cymbałkaa
o studiach chyba mogę pomarzyć ten polski mnie dobił gdyby nie to to byłoby dobrze na próbnych nigdy nie schodziłam poniżej 50 % a teraz ? maskara..

Próbuj!!!! Może się uda :) a polski podstawa czy rozszerzenie? I tylko on ci gorzej poszedł czy inne też bardzo źle?? I przede wszystkim - na co i gdzie chciałabyś iść? :) kurcze, wyszło jak na przesłuchaniu :P

Gość gość
A jak w tym roku? Zadowoleni jesteście? ;>

W tym roku dużo maturzystów jest zawiedzionych, bo rozszerzenia były naprawdę trudne. Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji, bo pisałam rozszerzenie jedynie z WOSu i na wynik nie narzekam :D. Podstawy poszły w porządku, cieszę się, że z matmy mam ponad 70%, bo nie jest ona moją mocną stroną, ale korki i spooooooro wieczorów poświęconych zadaniom dało radę :D A co do studiów to ja już swoje dokumenty złożyłam na UTH Chodkowskiej w Warszawie, a od października będę studiowała tam Bezpieczeństwo wewnętrzne, spec. Bezpieczeństwo w cyberprzestrzeni :)