Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana.maturzysta

Matura pisana rok temu, a poprawka w sierpniu..

Polecane posty

Mianowicie pisałam rok temu mature ale dwa przedmioty nie zaliczyłam, w tym roku je poprawiałam czyli polski i geografie. Na polski sie zjawilam a na geografi juz nie. Jak jezyk polski zalicze to czy moge mimo to pisac w sierpniu geografie mimo iz w tym roku do niej nie podchodzilam ale rok temu podchodzilam i nie zaliczylam. Odpowie mi ktos kto wie..

Gość a wiecie
75% maturzystów dziś chleje, więc nikt nie odpowie:P

Gość jokee
jak zaliczysz polski , to geografie mozesz spokojbnie napisac w sierpniu. Musisz tylko deklaracje wypełnic w szkole

Joke ale ja pisalam mature pierwszy raz dwa lata temu, geografie pisalam tez dwa lata temu. A w tym roku na geografie nie zjawilam sie. Ale na polskim bylam, napewno w sierpniu moge?

Gość jokee
2 lata temu pisalas,ale to nie sprawi problemu zadnego... w tym roku moja kolezanka ponownie podchodzila do matury na polskim i angielskim byla, a na matematyce nie pojawila sie. Tamte przedmioty pozdawała, a matematyke bedzie pisac w sierpniu.

ufff.. kamień z serca.. :)

własnie dzwoniłam do oke i nie ma takiej możliwości bo w tym roku nie przystąpiłam żebym się chociaż zjawiła to inna bajka.. więc chyba joke masz złe informacje ): załamałam się, myślałam a może uda się i już od października studia.. no ale cóż, co się odwlecze to nie uciecze więc za rok przystąpie do tej gegry zamiast w sierpniu.. ehhhh... te życie, ale sama je sobie nakopmplikowalam troszke