Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmilkaaaP

LEPSZA BLOND CZY CZARNA??

Polecane posty

Gość EmilkaaaP

Laski jak sądzicie czrna czy blond lepsza?? jakie włosy ładniejsze?? ja mam jasno brązowe włosy i wlasnie nie wiem czy je rozjasnic i byc blondynka czy na czrano sie zrobic?? dodam ze mam zielone oczy, ciemna oprawe oczu i ciemne brwi! skórę mam także ciemną taką oliwkową po moim tacie który ma korzenie bułgarskie ;) Prosze o rade ;)) blond mysle by tez mi pasowal bo nie jestem jakos mega opalona ale czarny chyba tez wiec nie wiem co robic?;/

Gość EmilkaaaP
No właśnie podoba mi się tylko czarny i blond ale taki nie biały blond tylko jasny ale taki naturalny wiec nie wiem;/

Gość zostaw jakie masz a na pewno
wyjdziesz lepiej niz debilny czarny, otatnia moda tandetnych gimgowien, lub blond, ktory malo komu pasuje jako sztuczny, a nie naturalny kolor. Mozesz sobie lekko przyciemnic jak juz musisz cos robic. ale naturalny jasny braz jest fajny :-)

Gość zostaw jakie masz a na pewno
ale co z tego ze ci sie podoba, nie znaczy to, ze bedziesz w tym dobrze wygladac. mi sie podobaja mini spodniczki ale mam grube nogi wiec nie nosze, bo wygladam jak swinnia w nich

Gość EmilkaaaP
hehe co ty gadasz!! nos co chcesz puki mloda jestes, napewno nie jak swinia!! wychudzone szkielety sa nie fajne mowie ci;) kurde ale tak marza mi sie czarne abo blond eeeh

Gość herhb
napewno nie blond 🖐️

Gość EmilkaaaP
mam wlosy do pasa dlatego blond mysle by fajnie paswol takie dlugie jasne wosy ale z 2 strony czarne tez ladnie wyglodaja, pytam was o rade bo sama nie wiem:)

Mam dokładnie taką samą cerę, kolor oczu, włosów jak Ty i idealnie mi pasuje kolor kasztanowy mahoń z Garniera;D Każdemu się podoba i to jest taki ciemny brąz z refleksami mahoniu.. zajebisty!! Polecam i Tb;))

Gość EmilkaaaP
Dilajla666 dzięki za radę ;) no megan fox ejst piekna!! byla blondynka a teraz jest czarna i pieknie wygloda!! kurcze to moze czarny??:)

Fox była blondynką, jak była nastolatką, jak była mała, to była brunetką. Jest więc naturalną brunetką, wcześniej była tleniona.

Gość sdfgjkvtvuyt87687
ja tez mam brazowe włosy farbowałam sie i na blond i na czarno nienawidziłam moich włosów sa grube jest ich dużo i sie kręca prostowałam je po 3 razy dziennie teraz mam moje naturalne nie farbowane nie prostowane takie właśnie spodobały sie producentom reklamowym i takie teraz pokochałam nic z nimi nie robie natura nie bez powodu dała nam taki a nie inny kolor i rzadko sie myli

Gość EmilkaaaP
bo natura wie najlepiej co nam pasuje to ja sie jeszcze zastanowie ;) ale wedlug was blondynki sa lepsze czy czarne?? ja uwielbiam czarne wlosy ale niektore blondyki sa tez super;)