Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodniciara

Co sądzicie o dziewczynie, która

Polecane posty

Gość spodniciara

nigdy ...no prawie nigdy nie nosi spodni, dzinsów tylko sukienki a własciwie to spódnice???czy mróz czy snieg ta tylko spodnice

Gość hijakulilila
że jest świadkiem jehowy

Gość cossssssssssss
że ma łupież na tzipie :o

Gość wiejsko dzioucha
ze jes kobieco

Gość Patryk z Kolbuszowej
ma dorodnego kindybała 24 cm w spocznku

Gość spac mi sie chce
cyganka?

Gość spodniciara
a jak dla mnie w spodniach poprostu grubo wygląda

Gość anime
A może zwyczajnie lubi nosić spódniczki??? Ja np. nie czuję się dobrze w spódniczce

Gość jest pewnie pretensjonalna
ja tez lubie spodniczki i nosze je czesto ale bez przesady, trzeba miec jakas odmiane. Tak samo nie lubie jak baba tylko spodnie nosi , tak samo drazni mnie jak nosi tylko spodnice bo na siłe chce pokazac jaka toona kobieca a pewnie figurą nie grzeszy i ma kompleksy wiec tym nadrabia

Zalezy, jakie to spódnice... jeśli po kostki w ciemnych kolorach o babciowatym kroju to pierwsze co by mi przyszło od głowy, to że to świadkowa Jehowy... a jesli takie całkiem spoko, to znaczy, że po prostu lubi nosic spódnice :) ja tez lubię i praktycznie przez całe lato noszę wyłącznie spódniczki i sukienki, ale aż tak często do przesady to nie ;)

Gość spodniciara
no tak dzien w dzien, fajne sa chociaz mogłaby schudnąć do nich leje deszcz -spodnica, mróz -25 spodniczka mini, upał, spodniczka, normalnie spodniczka wkurwia juz tymi spodniczkami

Gość GLAMOURusssssssss
najważniejsze żeby golila nogi :D --------------------------------------------------------------------------------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Gość karenkjhbfnjk
U nas w ogólniaku (2 lata temu) była taka czarnula, która rzeczywiście chodziła TYLKO w spódnicach przez całe liceum! Ani razu nie założyła spodni. I cała szkoła zwracała na to uwagę. Nikt sobie może nic nie myślał na jej temat, ale każdy tak ją kojarzył i to było raczej miłe kojarzenie:) W lato spódnice lekkie, w zimę ciemniejsze, grubsze. Ogólnie zawsze wyglądała fajnie ale było to dziwne:) Co sobie myślałam? na początku, że po prostu lubi, taki styl, z czasem, że może z jej tyłkiem coś nie tak albo ma nieproporcjonalnie grube uda do reszty ciała, no bo ani razu przez trzy lata spodni nie założyć?:P Teraz z nią studiuję!:) Nosi SPODNIE, praktycznie zawsze i do tej pory nie wiem o co chodziło z tymi spódnicami:P