Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anime

kto chce popisać?

Polecane posty

Gość Super, zdałem obronę pracy
Pójdę :) A od poniedziałku rozpocznę poszukiwania pracy :P

Wiem, że jest ciężko, wiem też, ze nie dostanę jakiejś świetnej. Mam pewne doświadczenie w obsłudzę klienta, jakoś sobie poradzę :). Będę szukał "jak wściekły" :).

Polacy są jednym z najbardziej zestresowanych narodów. W badaniach nie brano pod uwagę zapewne takich państw jak KRLD :). Ludzie niestety często narzekają, siebie tez na tym czasem przyłapuję, chociaż staram się cieszyć każdą dobrą chwilą.

Sorki za ewentualne błędy ort., korzystam obecnie z IE 9, które nie ma sprawdzania pisowni wbudowanego. :)

Mnie to nie razi, są jednak tacy którym to przeszkadza. Przy szukaniu pracy warto pamiętać by myśleć pozytywnie. Bo nie raz się zrazisz. Na BEZROBOCIU mi o tym mówili :D

Wiele razy w życiu się zraziłem. Do wielu zjawisk, osób czy sytuacji. Ale moją złością czy zawiścią tylko sam sobie szkodzę. Nie warto marnować czasu na narzekanie typu "Kowalskiemu się powodzi, bo to złodziej, my uczciwy ludzie skazani jesteśmy na cierpienie". Ja miałem kedyś dosyć poważne problemy i właśnie poztywne myślenie i rozówj sprawiły, że wszystko się śwetnie ułożyło :).

A narzekanie mnie nie razi. Jeśli komuś przeszkadza to jacy są inni to jego sprawa. Na forum każdy może napisać co myśli/czuje.

Ponoć robi wielką różnicę, ale coś w tym jest. :) Ja kiedyś w wyniku pewnych problemów, nieistotne jakich, bo już ich nie ma, nie miałem znajomych praktycznie wcale. Teraz mam kilku, z którymi trzymam się od dobrych paru lat. Bardzo dbam o to by nasze relacje były jak najlepsze. No i sobie dziewczyny szukam :)

Gość Ni TO kita
Szukaj szukaj, bo bardzo kulturalnie się wypowiadasz, no i tytuł już masz:) więc wartościowy jesteś;) chyba..

Mi też ciężko znajomych poszukać,ale nie takih na chwilę. Może to przez to że mam bardziej męski charakter. Prędzej się z facetem dogadam niż z kobietą.

Ja się z dziewczynami dogoduję bardzo dobrze, ale nie potrafię znaleźć partnerki :P. Jakoś póki co nie wychodzi,ale wiem, że wkońcu się uda, jak wszystko :).

Kiedyś nie byłem optymistą, wpadłem w meeeeega deprechę. Musiałem sobie pomóc :). Polecam blog o rozwoju osobistym Michała Pasterskiego :P

Gość Czastumachajowikardansmar co?
Pogoda była fenomenalna. Nie rozumiem ludzi, którzy stronią od deszczu - ładna pogoda to pogoda łądna...banalnie.

Nie zazdroszcze ludziom, których nastrój zależy od tego czy rano ujrzą słońće czy deszcz.

Nie tylko czytać :). Wprowadzać w życie nowe strategie :). Mógłbym polecić fajne książki, ale blog jest szybszym i mniej czasochłonnym źródłem informacji. Jeśli byś chciała jakieś fajne tytuły to pisz :P

Napisz jasne :) Ja mimo że robię błędy ortograficzne bardzo lubię czytać. Może dostane w bibliotece to wypożyczę

Też mi się zdarzają błędy, ale z nimi walczę :). Jaka tematyka Cię interesuje ? Walka z fobiami, leczenie depresji, ogólny bardziej rozwój, NLP ? :P Mam tego sporo, zatem coś wybierz :). Fajna jest "Zmień swoje życie w 7 dni" Paula McKenny :) Nie wiem czy dostaniesz ją w bibliotece. Ja raczej sam się wyposażałem, ze sklepów internetowych głównie zamawiałem swoje książki.

Przepraszam, że piszę z opóźnieniem :).