Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblijuuu

czy ktos moze mi u licha powiedziec co 35 letni mezczyzna

Polecane posty

Gość oblijuuu

widzi w 15latce? Moj znajomy rozwiodl sie z zona, a teraz mu troche chyba odbilo, bo umawia sie z taka szczeniara i w dodatku zabiera ja na nasze spotkania, do knajpy, gdzie jest wstep od lat 18!!! Corki kolezanki ja znaja, bo sa w jej wieku, i jak im wytlumaczyc, ze one musza isc do domu, a ona moze pic do polnocy? Nie mam ochoty na jej towarzystwo. Nie rozumiem co ona robi w naszym gronie, nie pasuje do niego. Mam nadzieje, ze ze soba nie sypiaja. Aczkolwiek nie wiem, bo panienka zachowuje sie co najmniej nie na miejscu i sprawia wrazenie jakby niejednego chlopa miala juz miedzy nogami. Wyobrazcie sobie taka infantylna w zachowaniu nastolatke, z wieeeelkimi pryszczami, z mega dekoltem odkrywajacym brak cyckow, w super mini, opowiadajaca sprosne kawaly. Zena. W dodatku jest wyjatkowo malo inteligentna, juz z tymi jej rowniesniczkami sie lepiej dogaduje, choc mam 23 lata... Co myslicie o takich zwiazkach? Ma szanse na przetrwanie???

Gość pestka wisniowa
co za idiota, rozwiodl sie z zona dla gowniary...

Gość huyyyyyyyyttttrrruuussss
nie zartuj,sama wiesz ze to obciach i ..zreszta to dziecko,to ohyda

Hmm...może doszedł do wniosku że jego życie jest monotonne? albo że coś go w życiu ominęło? i przez to stara się przeżyć życie od nowa u boku nastolatki :) taki kryzys wieku średniego, stara się odmłodzić od co ;)

Gość oblijuuu
Nie, z zona sie rozwiodl. bo go zdradzila, ale ta mloda laska jest okropna :(

Nooo...doszedł do wniosku że swoje najlepsze lata zmarnował na puszczalską melepete to teraz sobie odbije...nie dość że przeżyje drugą młodość to może liczy na to że w ten sposób zonie dogryzie i młodą sobie wychowa... kobiety po rozwodzie też często pocieszają się w ramionach młodych ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4466
Proszek, a dlaczego nie ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4466
Ja wychodzę nieraz z facetem tylko dla towarzystwa

Gość oblijuuu
Kurcze, zrozumialabym, jakby ona miala 19 lat, byla inteligentna i w miare wygladala, a to takie... rozwydrzone dziecko, i wyglada na swoje lata nie wiecej. Nie wiem jak moze sie podobac dojrzalemu mezczyznie. Teraz niektorzy znajomi sie z niego smieja, a ja kompletnie nie rozumiem. Irytuje mnie to, ze on ja ciagle ze soba zabiera

Gość oblijuuu
23. Wspolne hobby maja

może ją doucza xD i to jej pasuje xDD dziwi mnie jaką taka małolata ma już opinie zszarganą.. a godności zero..

Gość wesola siodemka
bo przy niej pewnie czuje sie taki super dojrzaly i madry wiec mu to pochlebia