Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja i on 0000

Nic nie rozumiem...

Polecane posty

Chodzi o to że nic nie rozumiem.Miesiączkę miałam 10 czerwca zawsze mam co 29 dni.Owulacja była 17 dn cyklu(testy).Stosunek 13,14,15 i 17 a dziś 21 dc mocny ból jajnikow na przemian i bardzo dużo ciągnącego,biało-przezroczystego śluzu.Czy owu mogla sie przesunac?Czy to cos innego?Niby od owu minelo 5 dni a dzis znow ten sluz...

Mogla sie przesunac... ale wtedy wychodzi n ato ze cykl powinien miec min.31-32 dni zeby mowic o prawidlowej pracy cialka zoltego. Ja bym sie nie zastanawiala tylko jeszcze dzis dzialala. czasami taki sluz takze pojawia sie w ciazy - ale sama nigdy w niej ni ebylam, wiec nie pomoge na 100% wiem tylko, ze laski na innych topikach pisaly ze w ciazy mialy duzo sluzu podobnego do plodnego, troche moze tez wodnistego. Dzialaj i nie mysl za duzo. Trzymam kciuki.

Dziękuję bardzo za odpowiedź:)Mam nadzieję ze w tym miesiacu sie uda:)A moze juz udalo...:)Tak czy owak teraz jedziemy do znajomych a w nocy bierzemy sie dalej do pracy:) Oczywiście zapraszam wszystkie panie do rozmowy:)Te starajace sie, oczekujace na brak @ i oczywiscie wszystkie mamusie:)Pozdrawiam:)

Przepraszam bardzo...jesli cos Ci nie odpowiada to sie nie udzielaj.Pewnie nigdy sie nie staralas o dziecko nie nie wiesz jak to jest...

Gość ona i on 0000
Wypowie się ktoś jeszcze?

Heh, no może zbyt dosadnie ktoś tu ci napisał, ale może pewne rzeczy, typu pora seksu, warto zachować dla siebie? To w końcu twoja sprawa.