Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka;-(

starszy

Polecane posty

Gość martynka;-(

witam od kakiegoś czasu spodobał mi się pewien mężczyzna tylko że jest starszy odemnie o jakieś 15 lat ale zauważyłam że ja jemu też wpadła w oko tylko że on jest pewnie żonaty;-( co o tym myślicie

Gość pestka wisniowa
mam ten sam problem...tez mi sie ktos szalenie podoba niesety jest w wieku kiedy ludzie przewaznie maja juz zone.. co za pech! takze, kochana musisz sie koniecznie dowiedziec czy on ma zone! ma obraczke?

Gość ania;-(
tak ma obrączke;-( ale on jest szalenie przystojny i mega mnie kręci

Gość ysuf
15 lat różnicy nie jest aż taką przeszkodą ale żonatego sobie odpuść. Po co niszczyć komuś życie? W końcu tego kwiatu jest pół światu

Gość dusiak
no ja też tak miałam, że podobał mi się starszy o 15 lat. Nie wiedziałam ile ma lat wyglądał na młodziej. Podrywał mnie ale jak dowiedziałam się, że żonaty i dzieciaty to dałam mu jasno do zrozumienia, że nie ma szans

Gość pestka wisniowa
Boze....witaj w klubie!! A daje Ci do zrozumienia ze go krecisz? robi Ci nadzieje? Ma dzieci? Ja tez chyba sie zakochalam w kims takim...szaleje za nim. Ale przyjaciolka powiedziala mi ze skoro jest zonaty to nie jest mi przeznaczony Co myslisz?

Gość andziaa72
Po pierwsze primo ile masz lat Po drugie primo jeśli żonaty to daj se siana 🖐️

Gość ania;-(
tak ma dziecko w 4 klasie tak daje nadzieje zagaduje uśmiechy komplementy kwiaty itd. myśle że czasem warto dać się ponieść uczuciu szkoda niszczyć komuś małżeństwa ale z dtugiej strony ja bym z chęcią zaryzykowała raz się żyje

Gość ania;-(
mam 23 lata

Gość pestka wisniowa
wiesz co dla mnie jesli On jest tylko zonaty to tak jakby mial dziewczyne tylko z papierkiem...you know. Wtedy moze byc rozwod itp. i to jest ok. Jesli w gre wchodzi prawdziwa milosc Ale jesli jest juz dziecko....to wiesz co, dla mnie to jest swiete wtedy to jest prawdziwe malzenstwo, i rzecz powazna. Wtedy bezwarunkowo rezygnuje. w mojej syt. nie wiem jak jest, przeciez nie bede chodzic i pytac w pracy sory czy on ma dzieci?

Gość ania;-(
no tak a nie możesz poprostu jego spytać o to ja sobie faktycznie dam spokój z nim chodź będzie ciężko i przykro

Gość pestka wisniowa
no raczej nie moge tak w prost....choc tak byloby najlatwiej. Mi tez jest cholernie ciezo wiem co czujesz Ania...to jest taka ironia losu.... wiesz ale jak na to patrze, to warto postawic sie w syt.tej zony...zobacz jaki on numer chce wywinac, lub sie zabawic jedno z dwoch, a ma dziecko, naprawde chcialabys takiego nieodpowidzialnego faceta, ktory goni za wlasna przjeomscia i rani blizkich, swoje dziecko?

Gość ania;-(
wiesz co chyba tak naprawde nie warto budować czegoś na czyjimś nieszczęściu bo tylko szkoda dziecka w całej tej sytuacji kurcze ale on jest boski pod każdym względem tylko jest oszust i typowy samiec szkoda nas dwóch w nieodpowiednich facetach ulokowałyśmy uczucia;-( nale co takie jest życie

Gość pestka wisniowa
wiem wiem.... teraz tylko trzeba sie odkochac... widujesz Twojego czesto? Bo ja jego codziennie w pracy! Cholera. Dzis wpadl do mojego biura i wygladal bosko, taki meski...zawsze jak go widzie to totalnie wymiekam... co za pech! ale wiadomo!!!! ze jakas lafirynda do upolowala! bo byla pierwsza not fair

Gość deefty
szlak by trafiłe te wszystkie lafiryndy:(

Gość lamparcica w czarnych szpilach
takie jak wy wybilabym w pien, wytrzebila jak robale, jak pchly i gnidy! gdzie wy sie chowalyscie ze wstyd nie macie? jednego wam zycz-jesli juz znajdziecie kogos, kogo pokochacie, dojdzie do wymarzonego slubu, bedziecie mega szczesliwe i zapatrzone w swoje kochanie, wtedy zycze wam, zeby pojawila sie w waszym zyciu taka wlasnie kurwa jak wy, zeby wasz facet wpadl w jej sidla a wam wyslal zaproszenie na rozprawe rozwodowa. jesli nie chcecie, zeby moja klatwa sie sprawdzil-ODUSCICIE SOBIE, ZALOSNE FLADRY. mowie powaznie a wiem co mowie.

Gość pestka wisniowa
taaa...wsadz sobie w buty swoje dobre rady mocherowy berecie

Gość ania;-(
tak widze go codziennie pracuje ode mnie jakieś 50 metrów

Gość ania;-(
lamparcica mam w du..e co myślisz a twoją klątwe sobie wsadź w buty on też nie jest święty jak by niechciał to by nic nie było

Gość misia1111111
czy moge się wtrącić. ja kocham faceta starszego o 23lat ma dorosłego syna i żone ale są w separacji:D

Gość pestka wisniowa
wiesz co ja sie jeszcz ludze ze to moze nie jest obraczka...glupia jestem co:) nosi cos tak jakby dwie srebrne grubsze obraczki na palcu, wiec mysle dlaczego to jest ich dwie? ALE nosi to dokladnie na obraczkowym palcu...wiec co mam myslec? faceci raczej nie nosza bizuterii.. co Ty na to?

Gość pestka wisniowa
misia, wiramy serdecznie w naszym malym kaciku:) podziel sie swoja historia jak chcesz.

Gość ania;-(
hej misia wutam jest jeszcze jedna osoba pestka wiesz co te pierścionki to nie koniecznie obrączki mój kuzyn nie jest zonaty a też nosi coś takiego na palcu

Gość misia1111111
to może być sygnet

Gość pestka wisniowa
Boze Ania...az mnie zatkalo jak to powiedzialas, bo sobie robie nadzieje ze moze to jednak nie obraczka? bo ma DWIE takie obraczki na palcu? ale dlaczego na obraczkowym..hmmm...shit. Misia ma najlepsza sytuacje, bo facet jest w separacji...eh Co moge zrobic dziewczyny?

Gość ania;-(
zgadzam się z misią misia a ty może coś powiesz nam co

Gość ania;-(
misia ma farta pestka niewiem może daj się ponieść a jakbyś mu tak niby dla żartów spytała czy nosi 2 obrączki ja też niewiem co mam zrobić masakra w głowie mam grubo mysli z jednej strony dała bym spokój a z drugiej ciągnie mnie do niego

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaaa
głupie naiwne kurewki . facet chce bzyknąć coś młodszego na boku, a te siuę jarają i odrazu myślą że koleś jeden z drugim się zakochał .

Gość pestka wisniowa
Ania.... ja na Twoim miejscu chcialabym sie upewnic jakie tan facet ma wobecc Ciebie zamiary.... I tez musisz siebie zapytac czego Ty oczekujesz? I kim dla niego bedziesz? Jesli jest taki przystojny i boski...to moze wlasnie tak robi, skacze w bok i sie zabawia....a my kobiety angazujemy sie uczuciowo.

Gość ania;-(
właśnie tego się obawiam ake wiesz co chyba nie chciałabym zostać kochanką a tak wogle to sama niewiem a ty pestka co zrobisz