Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka;-(

starszy

Polecane posty

Gość misia1111111
a co chciały byście wiedzieć

Gość ania;-(
wszystko jak to się zaczeło i przebieg wydarzeń jeśli można

Gość lamparcica w czarnych szpilach
wybzykaja was, glupie szmaty a i tak nie odejda od zon. tego wam zycze. latwa rzucona! same mozecie teraz decydowac, czy swoim zachowanie odrocicie jej skutki-TO TYLKO ZALEZY OD WAS. W PRZECIWNYM WYPADKU: 1. ZAKOCHUJECIE SIE. 2.BIERZECIE SLUB 3.JESTESCIE SZCZESLIWE ALE WASZ MAZ ZAKOCHUJE SIE W INNEJ 4. ONA ZACHODZI W CIAZE 5. MAZ WAS ZOSTAWIA. NIECHAJ SIE TAK STANIE JESLI NIE ODPUSCICIE. NIECHAJ SIE TAK STANIE JESLI NIE ODUSCICIE. NIECHAJ SIE TAK STANIE JESLI NIE ODPUSCICIE. . . .

Gość misia1111111
lamparcica w czarnych szpilach w moim przypadku tak nie będzie:D zaczeło się tak:poznałam go przez mojego kolege a jego pracownika od poczatku wpadł mi w oko ale przerażał mnie wiek bardzo zbliżyliśny się gdy pomógł mi się podnieść z trudnej styuacjia teraz jesteśmy razem:D

msia tobie zycze dobrej passy, on cie kocha, ty jego, nic nie stoi wam na przeszkodzie, separacja byla w toku zanim go poznalas. klatwa tyczy sie, kogo sie tyczy. znaki beda i trwoga.

Gość misia1111111
ja im życze szczęścia:D

Gość misia1111111
idą nynu ale jutro tu zajrze buziaczki dla wszystkich

Gość ania;-(
lamparcica nie obchodzi mnie co myslisz nawt jak by tak było że nas zostawi to trudno zyć trzeba dalej ale będzie ta świadomość ze sprubowałyśmy dziękuje misia

Gość ania;-(
pa misia do jutra

Gość pestka wisniowa
Ania, jestes jeszcze:) bo Misia to juz spi:) ja bylam na telefonie

Gość pestka wisniowa
Lamparcica....spalic cie na stosie? wtedy bedziesz PIECZONY KOT hahahahah

wierzcie lub niewierzcie. ALE SIE SPELNI. JUZ WIDZE, DOKAD ZMIERZAJA WASZE KROKI. BEDZIE JAK MA BYC. BEDZIE Z L E.

Gość mirelkaa
Jeśli nie przeszkadza Ci , że facet jest tyle starszy to ok , tylko jeśli on jest żonaty to po co niszczyć komuś związek, a to że Ty mu sie spodobałaś to w dzisiejszych czasach wcale nie jest dziwne, tacy są faceci, a jeszcze jeśli jesteś atrakcyjna i młoda to wiesz.. ale jeśli jesteś faktycznie atrakcyjna i młoda to warto dla kogoś takiego?

Gość ania;-(
tak pestka jestem

Gość pestka wisniowa
Ja mam tak ze jesli sie okaze na 100% ze on ma zone, to ja sie w to nie mieszam, i nie bede o to walczyc, bo nie chce niczego rozbijac. Ania jak cos to do jutra:)

Gość pestka wisniowa
o super!

Gość ania;-(
pestka ja się raczej też wycofam nie chcę niszczyć może trafimy na kogoś odpowiedniego

Gość pestka wisniowa
Ja boje sie jednego, ze on prowadzi sobie ze mna rozrywkowy flirt, wiecie on jest prawnikiem a ja administratorem

Gość annnuuulaaaa444
czesc dziewczyny dołączam do was -zakochana w 16 lat starszym facecie, niestety żonaty, ma dwójkę dzieci, ale spotykamy się

Gość annnuuulaaaa444
nie mam z kim o tym pogadać a ciągle mam wątpliwości co do tej znajomości...

Gość pestka wisniowa
Bo ten facet ktory Tobie sie podoba to juz na wstepie jest wobec kogos nie wporzadku oklamuje zone, czyli nie ma zasad moralnych! Jesli ten ktory mi sie podoba ma jednak zone to sie wycofam...bo bym sie bardzo zle czula w tej sytuacji i nie mialabym szacunku do niego, ze jest taka osoba. Ania do takich rzeczy trzeba miec odpowiedni 'charakterek' wiesz...jesli ktos ma zasady to pewne rzeczy mu nie puszcza. i niestety lamparcica ma racje zlo wraca. Bo nawet jesli on bedzie z toba to jesli ma taki charakter to potem to ty bedzieszta zdradzana...? do przemyslenia

Gość ania;-(
anula masz tak jak ja tylko że mój ma 1 dziecko anula każda z nas ma wąpliwości pestka będzie dobrze

Gość annnuuulaaaa444
dziewczyny przeczytałam Wasze wiadomosci tutaj i czasem mialam wrazenie ze czytam o sobie...

Gość pewnie zonaty?
głupia dziwka! sprawdź i jak wolny to dopiero sie bierz! inaczej...odpuśc!

Gość ania;-(
anula ;-) pestka i co tam dajmy sobie spokój a znajdziemy sobie młodszych

Gość annnuuulaaaa444
ja spotykam sie z nim już 1,5 roku. Opowiada mi o swojej żonie, że mu sie z nia nie uklada, ze ciagle ma do niego jakies pretensje. z dziecmi ma dobry kontakt. ja studiuje 100 m od ich domu i serce mi peka gdy mijam ich gdy ida razem. ale to zdarza sie raz na jakis czas. zazwyczaj on wychodzi wszedzie sam i wtedy sie widzimy.

Gość pestka wisniowa
Dziewczyny dobrze ze sie wspieramy:):) przeciez zadna z nas nie szukala zonatego faceta.... Tak wyszlo. Zakochalysmy sie. Nie ma tabletek na odkochanie sie. Wazne jest to zeby nie byc zabawka odskocznia dla zonatego faceta! Wazne jest zeby wiedziec czy to jest PRAWDZIWA MILOSC

Gość annnuuulaaaa444
Aniu -mi naprawde na nim zalezy.. ale wiem ze nigdy nie bedzie moj i to tak cholernie boli... moze dlatego sie z nim spotykam? zeby chociaz kilka chwil z nim spedzic..miec przy sobie.. kilka miesiecy temu probowałam to skonczyc, ale nie potrafilam...

Gość pestka wisniowa
Ja nie wiem czy On ma zone, czy to jest obraczka, ale ja ta druga nie bede.... dla mnie to bylo by troche ponizajace i too complicated.

Gość annnuuulaaaa444
Pestka -masz rację, czasami ludzie żenią się ' z rozsądku' np. bylo młodzi, zaliczyli wpadke, rodzice nakłaniali do slubu, ale prawdziwego uczucia nie bylo miedzy nimi..