Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka;-(

starszy

Polecane posty

Gość pestka wisniowa
anuuuula, kurcze Ty juz sie uczuciowo zaangazowalas...byliscie razem dlugo....wspolczoje tego bolu....

Gość ania;-(
ja też nie będe tą 2 i jutro jemu to powiem a co niech wie pestka dziękuje pomogłaś mi być twardą w mojich postanowieniach taka terapia grupowa

Gość ania;-(
anulka a ty co zrobisz

Gość pestka wisniowa
Ania bardzo sie ciesze ze moglam odrobine pomoc. Kieruj sie intuicja. Jesli dowiem sie na 100% ze moj ma zone, zmieniam front o 180 stopni i zostawiam to. Starsi doswiadczeni faceci so cwani, dobrze graja w ta gre, latwo omotoja mlode spragnione ciepla i uczuc dziewczyny. Tak sobie mysle po co nam facet z odzysku??? po przejsciach?? Czy tylko na to nas stac? Tak jak powiedziala mi moja najlepsza przyjaciolka, on widocznie nie byc Ci przeznaczony, czeka Cie cos lepszego. Ania Tobie mowie to samo. Ciezko jest byc singlem ale jeszcze ciezej byc z niewlasciwa osoba.

Gość ania;-(
tak pestka ja lece spać może jutro się spiszemy co i zdamy sobie relacje z jutrzejszego dnia z naszymi panami co

Gość pestka wisniowa
okeya, do jutra:)

Gość ania;-(
pa pa kolorowych do jutra

Gość annnuuulaaaa444
czesc dziewczyny. przepraszam ale wczoraj mnie tak wzielo ze zasnelam :) teraz sa wakacje, na uczelnie nie bede jezdzic wiec daruje sobie spotkania z nim.. moze po wakacjach bedzie mi latwiej jakos zerwac z nim kontakt. bo juz sobie nie wyobrazam jak dlugo mozna sie tak spotykac :( juz nie chce... za Was dziewczyny tez trzymam kciuki, zebyscie mialy sily sobie z tym poradzic. Tak jak Pestka piszesz -to są faceci z odzysku, którzy tyle przeszli w swoich zwiazkach i dla nich jestesmy pewnie przejsciowa alternatywa... niepotrzebne nam to jest

Gość misia1111111
dziwczynki kochane co z tego że mają żony nie ma takiego wagonu którego nie da się odczepić byle tylko nie mieli dzieci bo tu sprawa się komplikuje ale jeśli na prawde ich kochacie to bedzie dobrze moj kochany ma syna który jest starszy ode mnie :( wiem to troche głupie ale jakoś musze to przeżyć :D nie wiem albo nie okazuje tego przy nas albo nu nie przeszkadza to że jesteśmy razem :D

Gość ania--(
czeć dziewczyny ja dzisiaj postanowiłam być twarda i postawić sprawę jasno powiedziałam jemu że nie będe tą 2 i postanowiłam że nie będe się już z nim spotykać prosiła marudził żebym tego nie robiła ale ja tak nie mogę nie będe rozbijać jemu rodziny skoro ma dziecko będzie trudno i ciężko ale dam radę najgorsze jest to że pracuje koło mnie ale pech i będe musiała na niego patrzeć codziennie dam rade wierze w to a u was jak tam

Gość pestka wisniowa
Ania, dzielna jestes. Pomyls sobie tak ze zamykajac te drzwi otwierasz sie na poznanie nowej osoby, ktorej nigdy bys nie poznala bedac w zwiazku z zonatym facetem, i jeszcze z dzieckiem. Zycze Ci zeby juz wkrotce pojawil sie z Twoim zyciu wspanialy facet:) U mnie tak sobie.... nie wiem nadal czy Michal ma zone i czy to bylam obraczka. Boze jak ja bym chciala sie mylic! Dwa dni temu wyslal do mojego biura emaila z prosba zeby ktos przyszedl do niego i pomogl mu cos posegregowac....oczywiscie ja poszlam :) ( jest nas 2 w tym biurze) Ten jego email byl grubymi nicmi szyty....bo on nigdy nas wczesniej o to nie prosil. Zajelo mi to 2 h i bylo w sumie pierwsza okazja do namiastki rozmowy z Nim wtedy tez blysnely mi te 2 obraczki na jego palcu. Co myslicie? ze specjalnie wymyslil to zebym przeyszla do jego biura zeby mi blysnac ta obraczka, zebym sie odczepila? Na drugi dzien wpadl do nas do biura i poprosil mnie o zapieczetowanie dokumentow dla niego. Niby ok bo to nalezy do moich obowiazkow...sama nie wiem HELP:)

Gość pestka wisniowa
Ania... jak to wygladalo probowal Cie bardzo przekonywac? Co Ty mu powiedzialas? ciezko bylo?

Gość ania;-(
pestka to było tak powiedziałam że nie będe tą itd. a on oczywiście że zostawi żonę dla mnie że się wyprowdzi żebym tego nie kończyła ale powiedziałm żee nie będe tą suką co rozbija rodzine dl własnego szczęścia zbyt wiele ludzi by prez to cierpiało a mi się wydaje że ten twój michał to specjalnie szuka z tobą kontaktu

Gość pestka wisniowa
chcialabym zebys miala racje:) tak bardzo mnie kreci, przez lata nie czulam tego co teraz jak go widze i nie chodzi o sam wyglad...chodzi o to co On ma w sobie. Ania powiem Ci ze ja sie kiedys spotykalam przez 3 msc i zonatym facetem z malym dzieckiem...byl moim idealem....i tez mowil ze to tylo rok i on sie rozwiedzie....a mnie zjadalo sumienie i zerwalam z nim, a bylo to CHOLERNIE ciezkie...do tej pory go pamietam....ale jestem pewna ze podjelam wlasciwa decyzje. Takze Rybka jestem z ciebie dumna i wiem jak to jest.

Gość ania;-(
pwstka dziękuje ty moj psychologu u ciebie tez się ułoży jak nie z michałem to z kims innym

Gość pestka wisniowa
:( ja to juz czasem trace nadzieje....buuuuuu ze ktos mi jest pisany. Chyba na mnie jakas klatwa krazy, bo kreca sie wokolo mnie faceci ktorzy wogole mnie nie pociagaja...:( jakos nie mam wielkiego szczescia w temacie milosci...eh

Gość ania;-(
pestka to w tym temacie nie jesteś sama ja też tak mam przyciągam nie odpowiednich facetów też już nie wierze że wkońcu trafię na tego jednego

Gość pestka wisniowa
witaj w klubie samotnych serc:) ale wiesz co ja nie bede sie skupiac na braku mojej drugiej polowki jest tyle ciekawych rzeczy w zyciu, chce wiecej podrozowac, wrocic do czytania ksiazek, do swoich pasji, robic to co lubie...cieszyc sie zyciem..i jest ktos mi jest pisany w gwiazdach to sie pojawi...moze poprtostu jeszcze nie jestesmy gotowe na ta jedyna, wielka milosc?

Gość pestka wisniowa
witaj w klubie samotnych serc:) ale wiesz co ja nie bede sie skupiac na braku mojej drugiej polowki jest tyle ciekawych rzeczy w zyciu, chce wiecej podrozowac, wrocic do czytania ksiazek, do swoich pasji, robic to co lubie...cieszyc sie zyciem..i jest ktos mi jest pisany w gwiazdach to sie pojawi...moze poprtostu jeszcze nie jestesmy gotowe na ta jedyna, wielka milosc?

Gość ania;-(
zgadzam się w 100% ;-) nasz grupa wsparcia się wykruszyła

Gość matroma
Jeny jak ja nie znosze takich szmat!!!!!!!!!!!!

Gość ula23
matroma w dupe mam co myślisz szmat?? łarwo jest kogoś oceniać nie znając sytuacji od podstaw

Gość matroma
Prawda w oczy kole haha.No szmat no bo jak was inaczej nazwać co???A jak byś sie czuła jakbyś ty znalazła sie w takiej sytuacji?jakby taka szmata właśnie odbiła by ci męża??napewno fajne by to nie było.

Gość ula23
po pierwsze on też nie jest bez winy po 2 już skończyłam z nim a po 3 szmata to może ty jesteś

Gość matroma
Nie nie jestem szmatą bo ja w przeciwieństwie do ciebie nie biore sie za żonatych.Tak sobie tłumacz że to tylko jego wina a ty jesteś zupelnie bez winy no ale jak sie myśli cipą to tak jest

Gość ula23
ja wcale nie myśle że to tylko jego wina bo jest i moja też i ja o tym wiem ale co ty wiesz zresztą nie będe się przejmować najlepiej jest kogoś oceniać nic nie wiedząc

Gość matroma
Dobra skonczmy tą denną dyskusje bo do niczego ona nie prowdzi

Gość matroma
prowadzi mialo być

Gość gosc

Jezeli jest zonaty to odpusc calkowicie. Jakbys ty czula sie na miejscu jego kobiety... troche rozumu