Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackflower

SIMSY 2

Polecane posty

Gość blackflower

otoż mam taki problem , dosc czesty, kiedys umiałam to zrobic na starym kompie ale juz zapomniała , czy mogłby mi ktos przypomniec , bo zainstalowałam wszystko i poprostu pojawia sie bład ze mam włozyc płyte blabla... wiem ze wtedy tego cracka gdzies wklejałam ale nie wiem gdzie ( a crack jest na płycie oryginalny ) jak klikne ppm na simsy. Prosze o napisanie tego krok po kroku ;)

Jak masz już tego cracka to klikasz na niego prawym przyciskiem myszy i wybierasz "wytnij" po czym najeżdżasz na ikonke The Sims 2 też klkasz prawym przyciskiem klikasz "otwórz lokalizacje pliku" i tam znowu klasza prawy przycisk myszy i wklej później pisze że jest taki sam i czy chcesz go zamienić klikasz ok. tyle :)

Gość blackflower
niestyty nie działa nadal ;(

Gość blackflower
Wiec tak : ja zrobiłam według wskazowek zaintalowałam włozyłam disc 1 i pozniej z tej plyty skopiowałam cracka na pulpit do katallogu TSBin . I teraz pytanie ja mam wejsc w ten katalog ( ikona z simsami) na pulpicie w moim przupadky czy otworzyc katalog wejsc w skopiowanego cracka i tam kliknac na ikonke simsów . No wgl juz probowaałam wszystkiego czytłam ze prawdopodobnie nie idzie zaistalowac gierki na win7 a ja własnie takiego mam . nowy toshiba od ok 3 m-cy nie wiem jaka wersja czy 32 czy 64 bo nie wiem gdzie sie to sprawdza , ale ogolnie sa jakies szanse zeby ta gierka działała ? ahaa i przeczytałam na jakims forum ze trzeba sciagnac patcha i cos jeszzce ... ja mam takie cos -Assets-Richmedia-File-thesims2_update ------ i----------Assets-Richmedia-File-thesims2_update?

Gość blackflower
??????

Gość blackflower
.............

and i..............................................and myself.

Gość bbbbbbbbbllllllllllaaaaaaaaaaa
craka odtwarzasz w specjalnym programie np. DAEMON Tools darmowy wpisz w google i go zainstaluj ja tak robiłem z simsami 2

Gość Słoń belgijski
Wyp**ać piraty, złodzieje bezrobotne, do roboty się weźcie to będzie was stać na legalne gry.

Gość blackflower
otoz mam legalne simsy :)

Gość blackflower
ja własnie jak wejde w folder CRACK ktory był na płytce to tam jest ten Deamon tools ;)

Gość blackflower
,,

Gość NAGRANIE Z BIAŁEJ SKRZYNKI
KUWRA! ZNAJĆ PLIK O TEJ SAMEJ NAZWJE CO KRAK I ZAMIEŃ TE PLIKI!

Gość blackflower
dobra dobra tylko bez takich.. poprostu pytam sie kulturalnie i tyle.. ja cracka z plytki pierwszej skopiowałam i wkliłam na ikone z pulpitu ( czyli do katalogu TSBin . i nie działa.. nie wiem czy dobrze?

Gość NAGRANIE Z BIAŁEJ SKRZYNKI
NO PATRZ POJBEAŁO JĄ. ZNAJDŹ W FOLDERZE GRY W PROGRAM FILES!