Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klonnnnnnnnnik

Jakie znacie fajne gry planszowe?

Polecane posty

Gość klonnnnnnnnnik

W poniedzialek jedziemy z chlopakiem na wakacje, jeśli pogoda sie nie poprawi, to trzeba bedzie jakos sobie czas zajac. Zastanawiamy sie nad jakas fajna fra, co polecacie???

Gość polecamy
ojrobiznes

Gość klonnnnnnnnnik
upppp

Gość klonnnnnnnnnik
to znamy, moze cos jeszcze?

Gość klonnnnnnnnnik
chyba zdecydujemy się na "jebanie w doopę non stop"

Gość klonnnnnnnnnik
dzieki dzelusia, nie znalam tej strony :) . podszywie - więcej kreatywności poprosze.

Gość kasztyk33
MAGICZNY MIECZ ! kilkanaście godzin rozgrywki xd

Gość monopoly
:)

Gość Targowo.Istore.pl
Może Osadnicy z Katanu lub właśnie Monopoly? Myślę że to bardzo ciekawe propozycje jak na gry w dwie osoby. Dużo innych propozycji znajdziecie u nas http://targowo.istore.pl/

Gość gość
ja lubię gry ekonomiczne, ostatnio z całą rodziną gramy w Biznes Internetowy. Dla nas to fajna rozrywka, możemy wspólnie spędzić trochę czasu a i dzieci się czegoś nauczą. Więcej można poczytać na http://grabiznesinternetowy.pl

Gość gość
ja bardzo lubie dixit, gre o tron i tego typu rzeczy;) ostatnio wlasnie gre o tron zakupilam sobei z gryplanszowe24 na takich stronach wybor planszowek jest ogromny i można wyszukac cos pod siebie

Gość gość
Kupiłam w ostatnim tygodniu gre planszową , monopoly się nazywa. Była w ciekawej promocji w matrasie. Uwierzcie lepiej się bawić z znajomymi nie mogłam. Graliśmy chyba z 4 h a i tak wszyło, ze kobiety nie potrafią zarządzać pieniądzmi.

Gość Ufoludek11
Mogę polecić takie gry jak Kolejka czy Catan. W obu grach trzeba trochę pomyśleć głową, preferowana liczba graczy 2-4. A tutaj artykuł o planszówkach który warto przeczytać http://www.mozaika.net.pl/moj-wlasny-sklep-z-grami-planszowymi/ . Pomijam już takie tytuły jak Gra o Tron czy Monopoly bo to chyba każdy zna.

Gość Kristiczz
Ja od siebie polecam sprawdzić co ma tailor games. Mamy klika gier od nich (ortus, leśna draka, pora na kameleona) i prezentują się świetnie. Na plus ceny, sporo pozycji PONIŻEJ 50 zł, co nie jest czesto spotykane ;) z tych 3 tylko ortus był droższy. Ogólnie solidne gry w super cenach ;)

Gość gość
ja znam tailor games właśnie ze względu na ortusa - jak chyba każdy fan szachów, a jak ktoś jest fanem i nie zna, to niech się koniecznie zapozna i sobie recenzje poczyta. Dla mnie bomba, na pewno sprawdzimy od nich jakieś kolejne pozycje ;)