Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotakjestt

Mam rodzicow alkocholikow...

Polecane posty

Gość dlaczegotakjestt

Mam rodzicow alkocholikow ;( moj stary pracuje szanuje swoja prace fakt ale jak ma wolne to pije w domu ;( a moja starsza nie pracuje i pije ...oni nie pija tylko wtedy jak nie maja na alkochol ;/ tak to zawsze piwo albo wodka ... ogolnie mam 21 lat i niestety nie mam pracy i nie mam jak sie wyprowadzic od nich ;/ Ciagle mi wypominaja ze jem za ich i tego typu teksty mnie to tak boli ;( najbardziej to bym chcial zaczac swoje zycie na nowo i bez nich ;( ale to niemozliwe nie wiem co juz robic ;( dlaczego wiekszosc ma normalnych rodzicow ..

Gość Donata00
"dlaczego wiekszosc ma normalnych rodzicow" niestety ale muszę cię rozczarować i jest całkiem odwrotnie musisz im wybaczyć

Gość dlaczegotakjestt
niekiedy sobie mysle jak fajnie by bylo wyjechac i zapomniec o wszystkim i zaczac cos nowego bez nich ... ale to nie mozliwe ;( jestem zalamany ;( nie wiem co robic nie raz jest tak ze mnie prowokuja zebym na nich krzyczal popychal ... takze sie tego wstydze pozniej przychodzi refleksja co ja robie ;( ale poprostu tak mi trudno w nikim nei mam oparcia

Gość umpa lumpa
polecam wyjazd za granice jako au pair. Poczytaj stronki AU Pair in America, Au Pair Care. Sama wyjechalam z dziwnej rodziny, zarobilam, odzylam, zmienilam sie. Moze powinienec rozejrzec sie za studiami w innym miescie? Moze chociaz prace gdzies daleko, mieszkanie z kims wynajac? Moj brat nie chcial studiowac i zdal prawo jazdy na ciezarowe, potem postaral sie na jakies pozwolenia na przewoz towarow, czy cos, duzo to kosztowalo, ale pare tygodni i juz mial prace jako kierowca ciezarowki, jezdzi po calej Europie. Daleko od domu, ladnie zarabia.

Gość hdfhg
Wspólczuję, naprawdę. Teraz wydaje Ci się to mało realne, ale dasz radę się wyrwać. Może masz kogoś komu na Tobie zależy i jakoś Ci pomoże, dziadków, przyjaciół, kogoś bliskiego sercu. Samemu bedzie Ci ciężko zmienic coś w swoim życiu, ale z kimś trochę łatwiej.

Gość Maryjetta.
poczytaj o DDA takim osobom ciezko jest wziasc sie w garsc i odciac sie od alkocholikow

Gość Maryjetta.
poczytaj o DDA takim osobom ciezko jest wziasc sie w garsc i odciac sie od alkocholikow

Gość becia:)))
moja mama też pije, dobrze że z ojcem ok

Gość knjkn,
nie ma chyba nic gorszego od pijacej matki..

Gość .........bhu&bhu
Hmm.. Jesteś dorosły tak? To weź się z tamtąd wynieś jak Ci nie pasuje! Dlaczego wszyscy piszecie alkohol przez "ch" ?

Gość .........bhu&bhu
Knjkn, - chyba nie wiesz co piszesz :/