Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OkMyDear

Ale laski są zawistne, zazdrosne i tępe masakra.. przykład z dzisiaj

Polecane posty

króciutkie spodenki i szpilka p - setki kobiet idących ulicą tak się ubiera? chyba anna mucha?:P do clubu takm mo żna sie ubrać:P może mi powiesz jeszcze , że mieliście dzis egzamin?;)

Gość mortall.c.
retionelka, dokładnie widać że to baba pisze :D

Gość popieram autoraaaaaaa
//chyba anna mucha?// ania mucha jest bardzo sexowna, jakby moja potencjalna kobieta tak wyglądała to bym był w siódmym niebie :) :) :)

[zgłoś do usunięcia] popieram autoraaaaaaa //chyba anna mucha?// napisalam o neij, bo kiedys widzialam foto ze szla w króciutkich spodenkach i szpilach wiec mi sie skojarzylo a teraz jest w ciazy;)

Gość dede1
ania mucha jest BEZNADZIEJNA nmo masakra istna , ten jej taniec z gwiazdami i ten cały serial , jak można pokazywać podobne beztalencia ?/, o losie ....

Gość fewrwfwew
ania mucha jest zajebiscie sexowna i zamknij morde pasztecie

Gość zauwazam upzejmie
ze autor/ka tego wątku rozpoczeła go wylacznie by się z wami kłocic.nieprzemawiają do niej rzeczowe argumenty,klepie swoje jak jakas mantrę a jak juz braknie argumentów to przechodzi do wscieklego ataku,szkoda tylko ze nie na temat. fakt faktem nie umie normalnie dyskutowac tylko pd razu wyzywa od zazdrosnych szarych myszek.a tak wogle to temat arcy debilny.

Gość dupka bladziuchna
do OkMyDear jestes gejem? bo piszesz jak baba, a jaki kierunek studiujesz bo pisales ze na twojej uczelni sa babskie kierunki czy jakos tak;)

Gość holandia876
dlaczego jak kobieta krytykuje styl ubierania drugiej, to jest zaraz zazdrosna wedlug facetow? Wy jestescie jacys nienormalni. Nie kazdej glownym zadaniem w zyciu jest podobac sie facetom ZROZUMCIE TO WRESZCIE!

Gość hiena,6
kurwa nawet cipko udawać nie umiesz, jak chcesz grać faceta to się trochę postaraj, bo twój post smierdzi na kilometr podszywem za faceta. Nikt cie docenić nie może i sama się próbujesz czy jak :P No chyba że jesteś ciota bo tylko ciota tak pisze, ale jak jesteś ciotą to żadna laska ci się podbać nie może, frajerko.

Gość OkMyDear
Hehe.. tak se wmawiajcie pasztety :) że jestem kobietą hahhaaha ostre :) no ale cóż wam pozostaje frajerzy ? :d ja i tak w realu osrywam takie pasztety i szare myszki jak wy.. interesują mnie tylko sexowne kobiety, takie jak moja koleżanka, a kobiety są tak zawistne i zazdrosne, że to przechodzi dosłownie ludzkie pojęcie

Gość holandia876
a ja olewam takich facetow jak ty czyli wszystko gra!

Gość hahahaahahahahahahha
kurwa co za debil z tego autora

Gość OkMyDear
Dobra, pierdole was leszcze... wpadłem tak tylko wyrazić swoją frustrację na temat zawistości i zazdrosci kobiet wobec innych kobiet(atrakcyjniejych) pewnie nic z tym nie zrobicie bo taka już wasza natura, ale chce wma powiedziec, ze nigdy nie zdobedziecie fajnego faceta nara pasztety :)

Gość kurczak upieczony
ze jeszcze takie tępe imbecyle chodzą po tej planecie,i to student hahahah, nic dziwnego ze nastaly czasy ze teraz dyplom moze miec kazdy skoro tacy ludzie jak autor studiują, dla mnie załamka

Gość dede1
aż się prosi powtórzyć za kobuszewskim : że tez takim szmondakom dają teraz dyplomy :)

Gość zauwazam upzejmie
autor albo jest pedalem ale bardziej obstawiam za kobieta,bo tylko kobieta tak pisze a jesli jest facetem to bardzo zniewiesciałym poprostu ciota.

Gość zauwazam upzejmie
jak on jest student to ja zakonnica,on chyba koło uczelni tylko przechodził

po pierwsze zaden facet nie dalby sobie nicku MY DEAR. Po drugie kurwaś

Gość prowokatore
łojezu, pani się w krótki spodzień odziała i we szpile, a wy od razu tak niemiłosiernie...:classic_cool: widocznie macitza ją swędzi, chciała w urodziny zaroochać, a że kuliżanki zawistnie - trudno. autorze, nie spinaj się,tylko skorzystaj i roochaj :classic_cool:

Gość djdhnxnc hdjb
jesteś głupią dup ą. Może sama się tak ubrałaś i teraz nie wiesz, o co chodzi- że niby wszsycy się na Ciebie patrzyli. I słusznie, jak uczelnia Ci się z burdelem pomylila, to patrzyli, jak na pomyloną. następnym razem wywal cyce , jak masz takie zajebiste i spodniczke krótką załóż, że ci pkę bedzie widac podczas schylania

Gość zczegostaka,,dumna,,podrzeczo?
a za co sie chciales tak na nie drzec? lepiej powiedz tej swojej kurwie z uniwersytata zeby se ksionzke miedzy swoje ,,szpileczki,,wsadzila a nie dupa swiecila z takimi hujami jak ty ..zczego takas dumna podrzezco?teras na kurwe kazdego huja stac tak wienc o co ci kaman?

Gość zczegostaka,,dumna,,podrzeczo?
OkMyDear Oczywiście, że chciałbym ją bzyknąć szczerze mowiac juz nie raz sobie to wyobrazałem.. ta kobieta po prostu na mnie działa a co do tekstu, ze w dzisiejszych czasach co druga laska chodzi tak ubrana to akurat mnie to cieszy, uwielbiam patrzeć na piękne sexowne kobiety a jesli ktos ma z tym problem no to cóz.. to jego problem 22:21 [zgłoś do usunięcia] tzytzki090938 no wlasnie podrzezco ze mamy z tym problem ze sie przypierdalasz do normalnych ktore cie nie chca i w takich podgownach jak ty nie gustuja wlasnie mamy podrzezco problem nie od niedawna a od zawsze non stop obok cieszymy sie na twoj wypierdol do tych kurew co ci sie tak non stop na nie twoja dupa co zamiast ryja posiadqsz strzezy ,,obok,, szarych ,,myszek,,szzcegolnie