Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia Q

oddałabym pół swojego majątku

Polecane posty

Gość madzia Q

za to żeby ktoś powiększył objętość moich włosów pięciokrotnie, bo to mój największy kompleks mam ze sto włosów na głowie wyglądam w nich okropnie, pakie pejsy mi wiszą i nic na to nie pomaga :/ włosy sa cienkie, teraz w dodatku zniszczone ;/ zagęszczać ich nie chce bo to i tak nie ma sensy i w ostatecznym rozrachunku tylko je jeszcze bardziej niszczy. Pianki do włosów ani inne stylizacje nie działają. Naprawde jestem w stanie zapłacć dużo tylko za to żeby ktoś wymyślił jakiś trwały i skuteczny sposób !!!

Gość germanotta niezalog
ile masz tego moajątku ?? :D

Gość raf41
kup sobie wit.h pomaga

Gość madzia Q
powiedzmy że dałabym 100 tysięcy temu kto taki coś wymysli, jestem zdesperowana :/ a peruka nie wchodzi w grę !!!

Gość raf41
dokładnie nazywa się BIOTYNA jak masz kogoś we rancji poproś kupią ci tam kosztuje grosze

Gość madzia Q
raf41 jadłam już wszystkie witaminy dostepne na polskim i zagranicznym rynku i nic :(

Gość raf41
tam miało być FRANCJI

Gość panna z mokra głową xx
raf41 a na co to pomaga ?? włosy są zdrowsze czy gęstnieją ??

Gość raf41
BIOTYNY się nie je tylko jest w kapsułkacvh jak zastrzyki wcierasz w czajnik i pomaga,ponoć francuska jest najlepsza nie chodzi mi o kasę ale wiem bo koleś panience kupował i działało

Gość madzia Q
raf41 a na co jej pomagało ? Na wzrost, na gładkośc czy na zagęszczenie bo ja tylko tego ostatniego potrzebuje...

Gość raf41
wiem,że wzmacniała włosy i zapobiegała wypadaniu

Gość sianowata
1) Rozczesuj włosy przed myciem. Na mokro nie wolno, bo się łamią. 2) Po umyciu Wax (oryginalny, angielski) na głowę na 2 h, włosy w worek foliowy i ręcznik na głowę. 3) Spłukać włosy zimną (!) wodą. Delikatnie osuszyć ręcznikiem. Już wtedy powinnaś zauważyć, że mają lepszą "konsystencję". 4) Albo niech schną naturalnie, albo dla większej objętości susz suszarką o silnym, ale dość chłodnym nawiewie, trzymając głowę w dół. Pianki są do niczego, nie polecam. 5) Po wysuszeniu rozczesać z głową nadal w dół. Odrzucić włosy do tyłu i układać wedle uznania, utrwalić mocnym lakierem od nasady. To tyle. 5x nie będzie, ale 2x spokojnie. Wiem, bo sama mam takie kłaki.

Gość raf41
nigdy nie golcie na łyso to nie pomaga z tego co wiem

Wiesz,jest taki preparat na wypadanie włosów itp którego używają osoby podczas chemioterapii żeby włosy nie wychodziły i były gęściejsze,moja znajoma używa tego bo też ma strasznie rzadkie włosy,ale nie jest chora czy coś ;p Nie wiem jak to się nazywa,może w necie coś znajdziesz.....to płyn jakiś jest i ponoć pomaga:)

Gość blackflower
mi wylatuja włosy masakrycznie i tak ich mam za duzo .... ;) mowie seerio.. a co do sposoby to chyba metoda prob i błedow.. nikt Ci nie pozmoze... ja tak mam z syfami u jednego działa u drugiego wcale... słyszalam o naturalnych sposobach to przemycie głowy woda z pokrzywy tzn naparem lub jajkiem .. rozbic na głowie. ALe pewnie juz o tym na jakims forum wyczytałas. Szzceże chciałabym Ci pomoc ale nie umiem. Nie bede pisała o aptekach bo pewnie juz byłas. A jaesli masz taki majatek do dyspozycji ;) to napewno cos dla siebie znajdziesz ;)pzdr

Gość raf41
i daleko od suszarki tak mi mówiła jedna osoba,która miała kłopoty z wypadaniem włosów

Gość wywrrrotka
ale piedolicie ja wiem po sobie że nic nie pomaga !!! Wax to już mi bokami wychodzi, włosów nie suszę a na głowie mam nitki i siano , także cię rozumiem taka natura nic z tym nie zrobisz

Gość sianowata
"Wax to już mi bokami wychodzi" Pytanie - który? Bo ten polski, to owszem, denna podróbka.

Gość madzia Q
już nie pamiętam ile waxów zużyłam po stu opakaowaniach straciłam rachubę ... włosów też nie suszę, mam wrażenie że wszystkie maski i odzywki dostepne na polskim rynku wypróbowałam, raz tylko mialam piankę która kosztowała 5 zł i była dla mnie cudowna !!! Miałam wtedy dwa razy więcej włosów, było puszyste i błyszczące, ale ją wycofali :( pokrzywę piłam i płukałam nią włosy nic nie dało. Faktycznie może ten wax coś mi kiedyś pomagał ale nie na tyle żeby to były jakies spektakularne efekty...

Gość taki jeden smutas
100 tys :), mało ja oddal bym cały swój majątek żeby cofnąć czas i nie poznać osoby z którą jestem , albo żeby sie z nią nie wiązać bo doprowadza mnie do depresji, mam z nia 2 dzieci i odejście nie jest proste bo chciałbym żeby miały normalna rodzinę. nie kluce sie z zona nie bije czy coś, ale wykańcza mnie psychicznie jej osoba. p.s. mój majątek szacuje na ok 7 mln PLN nie wliczając wartości firmy.

Gość madzia Q
sianowata a którego używasz Ty ?

Gość madzia Q
sianowata no ale ja kupuję taki sam w polskiej aptece czy ok ? Myślałam że za granicę po jakiś jeździsz :P

Gość raf41
dziki kocie zgolenie włosów jest wygraniem bitwy ale nie wojny ja też jako facet miałem podobny problem,pięć lat jadę na biotynie i mam wszystko gdzieś,tylko kasa i kasa a tu jest coś taniego i tego wlaśnie brakuje osobom z takimi problemami

Gość madzia Q
włosów nie zgolę w życiu, ale tej biotyny jeszcze spróbuję, czyli w polsce nei można kupić dobrej, dobrze rozumiem że trzeba sprowadzić z francji ??

Gość madzia Q
i ją sie kupuje w tabletkach i sie nie połyka tylko wciera w skóre głowy, dobrze rozumiem ??