Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziurek77

CZY TO PATOLOGIA?

Polecane posty

Gość madziurek77

Powiedzcie mi czy to patologia, bo już odchodzę z sił. Mam 17 lat i 4 miesięcznego syna. Nie w tym rzecz - w moim chłopaku nie mam wsparcia, bo siedzi w więzieniu. Mojemu tacie bałam się powiedzieć, że jestem w ciąży, dowiedział się po porodzie (nie miałam większego kontaktu z nim, może się domyślał, ale pewnie nie chciał sam poruszać tego tematu). Po porodzie uznał, że nie jest potrzebny i podciął sobie żyły, a za drugim razem próbował się powiesić - oczywiście przeżył. Moja mama czuje się młodą babcią iż sama mnie urodziła mając 18 lat. Wszyscy mnie wyzywają od dziwek, nawet mama mojego chłopaka, z którym nie jestem już (nie ten co jest w więzieniu). Rodzina nie chce mnie znać, bo ich okradam.. Mam to po chłopaku, jak mam się tego oduczyć? Czy ludzie patrząc z boku, myślą, że to patologia? NIE WIEM CO MAM MYŚLEĆ. :(

Gość La Costa Treuv
Gorzej niż patologia

Gość madziurek77
a ty offermo nie wiesz sam co robić to siedzisz na necie i pierniczy ci się w pale, włącz lepiej TV sam :(

Gość madziurek77
kradnę ogórki i cukinie w niecnym celu :classic_cool:

Gość kamileczkaaa
Moim zdaniem , ludzie nazywając cię dziwką mają 100% rację , nie chodzi tylko o puszczanie się , ale żeby okradać własną rodzinę?! Trzeba było kraść prezerwatywy , przynajmniej dziecko by się nie męczyło.Właściwie, to rób tak dalej wylądujesz w więzieniu z chłopakiem i będziecie kochającą się rodzinką

Gość madziurek77
potem rucham czworonogi, wyłoncznie jamniki

Gość madziurek77
podszywie, skąd wiedziałeś?

Gość madziurek77
Kamileczkaaa, mieszkam w Kobylu, a tam niestety nie ma czegoś takiego jak prezerwatywy. Poza tym wolałam kraść papierosy, bo jakby mnie policja złapała to przynajmniej nie wstydziłabym się za prezerwatywy. A dziecko się nie męczy, jest zadowolone, bo kradnę mu ciuszki z lumpeksów. Nie chcę widzieć ojca, bo to jest cham i ZŁODZIEJ! ;/ ukradł mi moje ciężko ukradzione papierosy, skurwysyn. Co jest najgorsze, potem syn weźmie z niego przykład. A dwa, za niedługo wychodzi z więzienia i chce mi odebrać dziecko. ;/ a kto mu będzie kradł ciuchy z lumpeksu?

Gość kamileczkaaa
Myślisz , że jesteś mądra bo dziecko sobie dałaś zrobić?! Każda głupia mia cipę.Czteromiesięczne dziecko jest zadowolone do sobie może cycka pomyrdać, ciekawe czy by się tak cieszyło jakby wiedziało ile cyganów przedtem je lizało... Ojejku nagle wstyd się odezwał , szkoda , że się nie wstydziłaś dawać na prawo i lewo w tym twoim Kobierzynie czy chuj tam wie gdzie, a nie martw się za niedługo dziecko samo będzie kradło nawet żulom ze śmietnika , bo bądź co bądź lumpeks to jak dla ciebie za wysokie progi nie okłamuj się , szmata w szmatach tylko chodzi.

Gość orsay200
Te prowokacje są coraz nudniejsze 💤

Gość mamusia prawieee dwulatki
a mój tata się zesrał :)

Gość eee tam zaraz
patologia - ludzie glupie to gadaja - normalna kochajaca rodzina - a dziecko to sie powinno cieszyc, ze ma taka dobra mamusie nie dosc, ze nowego tatausia mu znalazla - choc na troche ale to zawsze lepsze niz nic, to jeszcze ciuszki dla niego kradnie a moglaby byc wyrodna suka i krasc dla siebie. Nie przejmuj sie gadaniem jestes dobra mamusia tak trzymaj, jeszcze rok ,dwa maly podrosnie to moze do H&M pojdziecie na lowy razem a synek z wdziecznosci, ze ma taka dobra mamusie to jeszcze jej paperochy i piwko swisnie a dziadkom 100 z portfela - a co sie beda do niego za darmo slinili - oblesne bezzebne staruchy, chca sobie malucha poprzytulac i na ladnego czlowieka popatrzec (bo w lustrze to straszy) to niech bula - life is brutal. Trzymaj sie mamuska - rowna babka z ciebie , zolwik.

Gość alfred indelfonso
Patologia :)

Gość eee tam zaraz
alfonsie dziecinko patologia to ona by byla gdyby zamiast po bozemu na zywca sie kochac stosowala prezerwatywy i zabijala drogocenne nasienie. a dziewczyna nie dosc, ze dziecku zapewnila porod mloda swieza cipka a nie taka stara zuzyta trzydziecha jak teraz te patologie robia co to zamiast dziecki trzaskac na studiach i stanowiskach duuupy plaszcza to jeszcze dba by gole i bose nie chodzilo - co ma zrobic ? do roboty z dzieckiem przy cycyku nie pojdzie, zreszta mloda jest to co sie bedzie w robocie marnowala, samo nie przyjdzie trzeba rekawy zakasac i krasc - no nie? Dziewczyna widac , ze glowe na karku ma , duupe tez nie od parady jak sie dobrze uwinie to znajdzie jeszcze nowszego tatusika raz dwa, pare razy duuupa ruszy i siostre mlodemu zmajstruje - zamiast od patologii wyzywac to powinni ja w tv jako przyklad pokazywac - patologie sie szerza - domow , samochodow , wycieczek sie takiej wycierusze jednej z druga marzy , duuupska wiedna, potem wielkie staraczki fasolki wycisnac nie potrafia a tu dziewucha mloda jurna rozplodowa i ja stare wiedzmy bez powodu obrazaja. Wstyd.

Gość prefencja.
Zadawalas sie z facetem, ktory jest zlodziejem, ty sama tez kradniesz. Zrobilas sobie dziecko w wieku 16 - 17 lat. Ojciec dziecka siedzi w wiezieniu a ty masz nastepnego chlopaka, z ktorym juz nie jestes. Tak, to wlasnie jest patologia. Tylko dziecka szkoda.

Gość 48348348
provo!!!!!!!!!!!!! :D

Gość OneTwo
Jeśli to prawda, to jest patologia.

Gość madziurek77
Czyli jednak PATOLOGIA... Wiedziałam .. !! A ja głupia się łudziłam. A czy uważacie ,że moje dziecko też będzie patologiczne?? Mieszkamy z moimi rodzicami więc może Synek zacznie brać przykład z dziadków. Mój tata porządny człowiek jak już pisałam . Mama chyba nie uważa, że robię źle bo pozwala mi robić co chcę. Ostatnio nawet wróciłam pijana wieczorem to nie pomogła zająć mi się moim dzieckiem ! Szmata ! A tak w sumie to ciągle wracam ostatnio pijana i mi nie pomaga. Ładna dziwka z niej ! Nigdy się mną nie przejmowała ! Wolała wieczorami robić loda mojemu ojcu ! Przy moich kuzynkach !! A to że daję dupy kolegom to tyko dlatego , że chcę żeby synuś miał fajnego ojca. Siostra mi w tym pomaga. Też czasem da dupy w moim interesie . A potem zdaje relacje czy jej dzisiejszy alfons nadawał by się na ojca dla mojego dziecka. Nie wiem zapytam mamy czy może dać dobry przykład mojemu dziecku żeby nie zaczął dawać dupy tak jak ja.