Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja, a co?

Nie jestem les, nie jestem bi... Ale mam ochotę

Polecane posty

na tym polega forum każdy ma prawo się wypowiedzeć. Toowszem jest trochę odtrącające

Gość The best
z shemale jest obrzydliwe ? Miriam byla obrzydliwa ? anime899 to twoj chlopak tez ma takie ciagotki wez mu kiedys dla zartow zaproponoj czy zgodzilby sie na uklad 2M+1k

Gość The best
bo sie rozrywam :) no to jak wiekszosc facetow jak cos to tylko 2k :) to pewnie bedzie kiedys tak ze ty spelnisz swoje fantazje a on swoje i nikt nic nie bedzie wiedzial

możliwe... najlepsze bedzie to jak się wyda że juz tego sróbował będąc ze mną. Nie wiem co bym zrobiła.

Gość abraksas
the best -ciekawe komu się jeszcze pochwaliłeś że z kumplem jego żonkę posuwałeś? Nie ma szansy na anonimowość... No i co teraz udajecie że nic się nie stało czy robicie do siebie głupie uśmieszki /wszyscy troje:-D? Nie myślisz o niej ze puszczalska? A może myślisz ze z niej fajna suka? Chciałbyś taką mieć za żonę a może wręcz przeciwnie -nigdy w życiu! Umieram z ciekawości;)

To jego sprawa jak o tym myśli, nie wiem o co ci chodzi. Zazdrościsz?

Gość The best
Abraksas nie chwale sie a jak bym to zrobil to i tak bys nie uwierzyl nie nie mysle o niej ze jest puszczalska itp nie bede ci tlumaczyl bo i tak nie zrozumiesz zostawie cie w niepewnosci

The best- ja spadam bo już późno,a mam coś jeszcze do zrobienia. Ale jabyś chciał ze mną popisać jeszcze to mnie szukaj jutro. Tylko mi niczego nie proponuj bo juz mnie głowa boli od tych propozycji. :)

Gość The best
nie zaproponuje ci bo sie zakochasz :)