Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogazangielskiego

SPRAWDZI MI KTOS TLUMACZENIE 15 ZDAN Z ANGIELSKIEGO?

Polecane posty

Gość nogazangielskiego

1.Ktos puka do drzwi, to chyba moja zona. 2.pociag odjeżdza o 7.30 3. zaprosila wszystkich gosci i za jakis czas zamierza wziac slub 4. w weekend mija 5 miesiecy odkad mieszka w londynie 5. nie musisz mi oddawac(szukac) pieniedzy bo juz je odzyskalam (po slowo pieniadze bylo just......(find out) money 6. autobus odjezdza o 5 7. mark prawdopodobnie oglada tv 8 zalatwilam wszystko i jutro lece do paryza 9 ona nie pije bo spodziewa sie dziecka 10 ona zda test 11 dzisiaj mija tydzien odkad mowimy po angielsku 12 nie dzwon do marka on teraz pewnie gra w tenisa 13 ona chyba zemdleje w tym momencie 14 mark na koniec miesiaca bedzie pracowac w firmie 10 lat ( finish bylo w nawiasie) 15. w weeken mija 5 miesiecy odkad mieszka w londynie( i bylo tak at weekend......(live)......5 month 1. someone is knocking on the door. probably that's my wife 2. the train leaves at half past seven 3. she invited all the people and nearly she will get married 4. at the weekend is 5 months she has been living in london 5. you don't have to search the money because i just find them out 6. the bus leaves at five o'clock 7. mark is probably watching tv 8. I did everything and tomorrow i'm flying to paris 9. she's not drinkigs, because she's pregnat 10. she will pass the test/exam 11. today is week since we have been speaking english 12. don't call mark. he's probably playing tennis 13. she's probably ......(zemdlec?) at the moment 14. at the finish of the month mark has been working for 10 years 15. at the weekend is five months since he/she lives in london WIEM ZE MEGA BLEDY Z GRAMATYKI, poprawcie prosze

Gość nogazangielskiego
wyżeram pchły z beretu dziadka :classic_cool:

Gość nogazangielskiego
dzieki podszywaczu za podbicie :) czy znajdzie sie jedna dobra duszyczka dl pomocy?