Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deepart

EURO-CART Lira 3

Polecane posty

Gość Deepart

Witam! poszukuję małej zgrabnej aa zarazem wygodnej dla dziecka spacerówki, która nie wymagałaby ode mnie rozkładania na części pierwsze przy włożeniu do auta bo jest to najzwyczajniej w świecie wykańczające. Do tej pory jeździłyśmy bebecarem stylo at a to niezły kolos jest, aktualnie córka ma rok i przydałoby się coś dodatkowego. Spodobał mi się wózek lira 3ale nie mam niestety możliwości obejrzenia go na żywo więc proszę (najlepiej użytkowników) o opinie. Z góry dzięki!! http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/karta_produktu.php?url=lira3&wer=spacerowa

Gość mama dzieci 3lata różnicy
Ja mam!!!!!!!!! Różowy-woże corke odkąd skonczyła 11 miesiecy i jestem bardzo zadowolona.Nic sie nie dzieje,super sie jezdzi.Kupilam za niecale 400zł. Wiesz jedynym minusem jest to ze ma maly kosz bo jak chcesz zrobic zakupy to nie da rady pomiescic.Ja dokupilam torbe do tego wozka i teraz tam wszystko wkladam.

a dużym plusem jest ta folia przeciwdeszczowa bo jest na zamek a nie na przylepce,wiec naprawde dziecko jest uchronione przed zmoknięciem i na gorze i na dole.

Gość Deepart
A jak wygląda u niego system składania? W ogóle on mi przypomina trochę quinny zappa...

ja mam quinny zapp - lira jest stylizowana na ten model quinny-polecam ten typ wozkow z czystym sercem:) fajne, zgrabne, lekkie :)

Gość Deepart
zapp jest śwetny, ale jak na dodatkowy wózek trochę drogi, dlatego lira wpadła mi w oko, jej waga i gabaryty przy złożeniu naprawdę kuszą

Gość Deepart
Czyżby to już wszystko?

Gość Deepart
tak, już to przerobiłam, ale jako że mi mało to szukam dalej :) ale dziękuję.

bardzo prosto-naciska sie tylko jeden guzik składa sie "prawie" sam

Gość Deepart
Decyzja zapadła :) Dziękuję bardzo o to mi właśnie chodziło...

Podnosze temat;) Bardzo zalezy mi na opiniach a temat tego wozka:) najwazniejsze to czy daje rade na miejskich czesto nierownych chodnikach!

Gość gość
up up up

Gość gość
Witam również rozważąm zakup tego wózeczka, proszę o radę czy warto wydać więcej i zakupić tegoroczny model z udogodnieniami wymienionymi poniżej, czy nie sa to aż takie duże róznice i można przyoszczędz Tegoroczny model różni się od wersji poprzedniej następującymi cechami: - najwyższej jakości tkanina (matowa, miękka, z gęstym splotem), - daszek przeciwsłoneczny przedłużający budkę, - powiększony pokrowiec na nóżki przypinany do budki za pomocą nap i posiadający część spodnią, do której dziecko wkłada nóżki, - nowy typ hamulca, - pełna prowadnica (rączka), co sprawia, że wózek jest wyższy, łatwo prowadzi się jedną ręką, łatwiej podbić wózek pod krawężnik, - części plastikowe oraz koła są w kolorze grafitowym, - nowe zmienione logowanie, - nowy krój i kolorystyka tapicerki, - wózek posiada folię przeciwdeszczową w zestawie.ić?

Gość lorriii
Kupiłam Lirę 3 w tym roku, nową, poprawioną wersję i przyznam, że jestem zachwycona. Po pierwsze składa się do niezwykle małych rozmiarów i spokojnie mieści się do bagażnika. Jestem wysoką osobą i nie mam problemów z prowadzeniem go, a nawet fajnie prowadzi się go jedną ręką. Dzięki temu, że ma jedną rączkę a nie dwie, znacznie łatwiej podjeżdża mi się pod krawężnik. Budka moim zdaniem jest wystarczająco długa, fajne jest to, że kawałek można podwinąć. Tkanina faktycznie jest piękna i porządna, nie mam z nią problemów. Mąż regularnie dba o hamulec i czyści koła z piachu i jeszcze nie mieliśmy z wózkiem najmniejszych problemów. Przyznam, że jestem niezwykle zadowolona i spokojnie mogę każdemu polecić :)

Gość gość
Quinny zapp Xtra 2, espiro magic, lira3 czy lira 4, coto baby torino? Zastanawiam się nad kupnem wózka-spacerówki, na wiosnę chcę mojego półrocznego synka wozić w lekkiej spacerówce, co myslicie o tych wózkach, który wybrać? Quinny zapp Xtra 2 rozkłada się do pozycji leżącej, ma siedzisko kubełkowe, przekładane zgodnie lub przeciwnie do kierunku jazdy, poza tym wyszły w bardzo fajnych nowoczesnych kolorach na czarnych stelażach, jednak w zestawie nie ma ochraniacza na nożki, ani śpiworka, co jest minusem, przy dosc wysokiej cenie. Pozostałe wózki są mniej nowoczesne, szarek kółka, standargowe kolory, ale mają zabezpieczenie przed wiatrem itp. Nie wiem tez jak jest z komfortem jazdy. Moj wozek powinien byc kompaktowy, zwrotny, lekki, z rozkładanym siedziskiem, mam zamiar wozic dziecko w nim do konca etapu wozkowego, wiec powienien byc tez wygodny. Który posluzy mi najdluzej? Proszę o rady!!!!!

Gość gość
UP Up Up

Gość gość
Ja mam, jest rewelacyjna, lekka, zwrotna, latwo sie sklada doslownie jedna reka, cena tez nie odstrasza.