Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

jak zyczycie sasiadom swojej i miejscowosci?

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna
Wiuecie nie dziwcie sie ze popieram Chiny. A kogo Rosje? Matki nie mam z Maryji to Ciny i tyle. Ona ma rodowod na Azje. Moze tam byc i tyle. Ale francuzka. Niemka tez moze byc, ale Francuzka i koniec. To Angielka tez. I teraz koniec - czy ona jest Angielka? Gdzie tu mieszkac? Musza myslec. Dlatego ma wszystko gdzies. Krole niemieckie to ona tez Niemka najwyzej, no ale wroci henry i co? To Francuzka wtedy i koniec. Albo Szkotka - zalezy jak sie dogada z rodzicami. A ja na wschod - moje marzenie...

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie musielibyscie znac rodowody mojej matki - to nie jest takie proste ze ze Szkocji ona sobie Franzuzka bedzie. Przy opini bylej zakonnicy? NIEMIECKIEJ na dodatek. Za to ze widziala diabla. I za to sie nigdy nie da. Po co jej ta opinia? A o Polsce to ma zdanie takie - co oni soba prezentuja, ze ona tu SWIECKA moze byc. Tu tak, a gdzie indziej WSZEDZIE BYLA ZAKONNICA. i to tez jest takie pytanie - bo jaka wiare miala a byla zakonnica, a Polska to sie kojarzy nie wiadomo jak a swiecka moze byc. Przeze mnie powiedza. Wcale nie - przez to, ze nic z tym diablem nie zrobili - wszystko kasa i tu swiecka. Teraz musi byc byla zakonnica. No bo co robic. to jej Bog wyrowna a tak? Nic. Ale wiara i tyle :( To ze szkol wszystko - tak sie ksieza ucza, ze moze byc SWIECKA tu. bez sensu i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Po namysle stwierdzam ze zycze sasiadom i Polsce jak oni zycza mnie. Odpowiedz? Bo na mnie, ze zle zycze. Jak mnie oni. Tyllko to sobie mialam w zyciu przemyslec a ja dobrze, dobrze i 6 lat bez pracy. W sumie - juz dawno zle i tyle :( No ale 6 lat to tragedia i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
I wiecie nigdy im tego nie przebacze bo jedyny powod takich zlych zyczen ze za maz nie wyszla i dzieci nie mam. Skrzydzili mnie ze nie mam studiow, pracy, pieniedzy, pomowili. Co to za szmaty sa ze tylko malzenstwo i dzieci. Ja nawet ochrzczona nie jestem , wszystkie imiona mam zle, matka SAMOBOJCZYNI!!! pieniedzy nie mam - jedno zlodziejstwo morderstwo ale WYDAJ SIE I ZROB SE DZIECI to zobaczysz. Boje sie czasem , ze na takich to Lucyfer to za malo. Czemu to tak jest. Ale balam sie wrocic tu gdzie mieszkam. Wlasnie przez to. Nic sie nie liczy tylko malzenstwo i dzieci. Oby z diablem sie zenili i mieli te dzieci. no bo co pozostaje, nie? :( takie myslenie :(

Gość osobabezzzrobotna
Oni ludzi pozabijali i nic - dalej malzenstwo i dzieci. No jak jakies palanty najgorsze i tyle :( A twoi rodzice tez mi powiedza. Wiem, wiem przez to wyjezdzam. Babci nie zabilam - tyle mam wszystkim do napisania BO TAK I JUZ. :(

Gość osobabezzzrobotna
ta Ania to lesbija bo faceta ma glupiego mowi. Nie -ogrywala zawsze tym Zakline zeby byc wyzej od niej po morderstwie. Ta chyba 2 bo rady nie umie dac. Normalnie bylaby do Lucyfera i na mnie i nie dam jej rady - musze sie poddawac, ale morderczyni bo zadnego powera na mnie nie ma wiecie. Lucyfer to kurde - no bo bym sie poddala - jezdzi tam, wszystko zna, kiedy tez zabila i sie lesbi i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Wiecie - no jakby nie Lucyfer to po mnie i tyle. Taka mialam matke niedoceniona w ogole. Bez sensu wszsytko i tyle. A ta? Gorzej niz zero. Ja poczarowana i tyle. Ale rodowod na polske od matki mam - nie moge zrzedzic. Co fakt to fakt, nie? Takie zycie - na razie. Niebawem godzina szatana... :(