Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiniiii

Podpiszcie się pod petycją !!!

Polecane posty

Gość martiniiii
Rucham kota gdy sie pali :classic_cool:

Gość martiniiii
a obsmyczysz mi? :classic_cool:

Gość zrobili z kota
palikota :classic_cool:

Gość Marcin_20
był chrupki :classic_cool:

Gość martiniiii
może też kiedyś będziesz..chrupki jak to okresliłeś

Gość żona-swojego-męża nl
jak mi się kot podoba to chętnie łykam spermę :classic_cool:

Gość martiniiii
poluje z tate na koty w piwnicy :classic_cool:

Gość martiniiii
a wiecie że moja mama to znana kuurwa?

Gość petent
kiszę kocięta w beczce po kapuście :classic_cool:

Gość czy jeszcze do Was nie dotarło
Szkoda kotka, ale sąd za przeproszeniem sra na wasze petycje. Lepiej jest opracować zmiany w ustawie i złożyć projekt obywatelski. To wymaga o wiele więcej pracy niż wysyłanie linków po forach, ale daje przynajmniej szansę na powodzenie. Jeśli nawet skażą tych ludzi na najwyższą karę, to co? Następny człowiek zrobi to samo i za każdym razem będziecie pisać petycję? A jeśli akurat ktoś zrobi coś takiego tuż po katastrofie lotniczej to nawet media o tym nie napiszą i z petycji też nici. Nie łudźcie się, że informacja o tym, że jakiś tam dostał najwyższą karę, która może i będzie podana w mediach kogokolwiek odwiedzie od pomysłu znęcania się nad zwierżętami, bo te osoby wcale nie prowadzą przedtem rozsądnych rozważań.

Gość Lomot lokomotywy
puknij sie w czolo-autorko.Chcesz wymierzac maksymalne kary LUDZIOM biorac pod uwage...koty.Czyli dla ciebie zwierze jest wazniejsze niz LUDZIE !!! Taka jest niestety mentalnosc znacznej grupy Polakow !!!Podobnie z psiarkami-nie potrafi do nich dotrzec fakt ze CZLOWIEK jest wazniejszy od ich psa.!!!!Stad te liczne pogryzienia z okaleczeniami a nawet SMIERTELNE !!!Mimo to nadal w Polsce nie karze sie tych osob MAKSYMALNIE jak tylko mozna -a wlasnie TU BY BYLO TO KONIECZNE !!!Wiesz dlaczego?BO CZLOWIEK JEST WAZNIEJSZY PO TYSIACKROC NIZ JAKIS KOT CZY PIES !!!!!!!!!! Oczywiscie-zeby bylo jasne-nie popieram i potepiam zachowania jakie opisalas-ale tych ludzi trzeba ostrzec.Wyedukowac.Pokazac im ze zwierze tez cierpi a nie"karac maksymalnie"-jak ty bys sobie tego zyczyla.Jestem ciekaw naprawde bardzo mocno-czy w przypadku pogryzien ludzi przez psy-czesto smiertelnych-takze domagalas sie dla psiarkow MAKSYMALNYCH KAR !!! Czekam na odpowiedz.

Gość martiniiii
czasami, od niechcenia, wkładam kotom palce w tyłek :classic_cool:

ale w życiu kiedyś i tak wszystko wróci, teraz się śmieją, kiedyś będą płakać....

Gość Lomot lokomotywy
pieszczę knura sąsiada :classic_cool:

Gość żona, a wiesz
że twój tata się kurrwił za stanu wojennego?

Gość kocham koty na ciepło
perskie podaję z fryktami, dachowce i inne takie - z sosem grzybowym . A wy? :):)

Ona się domaga maksymalnych kar, spośród tych które są przewidziane w kodeksie za to konkretne przestępstwo (bodajże 5 lat pozbawienia wolności, proszę poprawić jeśli się mylę), a nie kary śmierci :) Tylko to ani nie przywróci życia tamtemu kotkowi ani nie uratuje innych zwierząt, przynajmniej moim zdaniem.

Gość zgłodniały studęt
zastawiłem wczoraj wieczorem 23 pułapki na koty. teraz robię gulasz, kotlety, flaczki a dwa koty zamroziłem na póżniej. :classic_cool:

kurr...ale zwierzęta nie są niczemu winne!!to też zywe istoty, czują, kochają...ale komu ja mam to pisać ehh......

Zgadzam się i mam nadzieję, że poniesie, ale nie mają na to wpływy internetowe petycje.

Gość Katrin27
domagam się surowych kar dla palikotów jednocześnie popieram swobodną aborcję dla każdej loch :classic_cool:

Gość gnojkow powinno sie polac
benzyna i podpalić, to by była sprawiedliwa kara. Przedtem opublikowac ich zdjęcia i nazwiska, żeby normalni ludzie wiedzieli ze taki śmieć mieszka w ich okolicy.