Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula2323

uzaleznione od solarium;]

Polecane posty

Gość czarnula2323

hej czy sa tu dziewczyny uzaleznione od solarium? ja do takich naleze. ostatnio bylam 2dni pod rzad na 18min dzien przerwy i na 18 znowu. podoba mi sie to. blada skora jest masakryczna mam opalenizne cos jak http://ravenriley.ourfreegalleries.com/freegallery049ad/14.jpg http://ravenriley.ourfreegalleries.com/nn002nu/7.jpg http://ravenriley.ourfreegalleries.com/freegallery151xv/images/004.jpg

Gość ja kiedyś
regularnie chodziłam. A ile masz lat?

Gość czarnula2323
20lat skora gladka. dobrze wygladam . juz nie chodzisz?

Gość juuusssjjjjaaa
ja rzadko chodze ale zamierzam czesciej. Dzis np. bylam na 10min:)

Gość Lila250
Czym się chwalisz kretynko? Niedługo nie będziesz wyglądać na swój wiek. Skóra będzie wysuszona i po prostu będziesz wyglądać staro! Poza tym nie pozostaje to bez wpływu na zdrowie. Są inne sposoby na uzyskanie ładnego koloru skóry. Balsamy, sok z marchwii,tabletki. Nie trzeba od razu iść pod lampy. Ja takie miejsca unikam szerokim łukiem.

Gość czarnula2323
musze jeszcze wyprobowac stojace.;p Lila250 kto cie wgl o zdanie pyta? ten temat jest do dziewczyn tak jak w tytule. kup sobie kolazowki na oczy jak czytac nie umiesz. balsamy. nie dzieki zaciek masakryczny wchodzisz do cieplej wody i wszystko spływa. jak brudas sie wyglada i ta pomarancz nie brąz...

Gość czarnula2323
Levviatan znowu sie spotykamy na kafe;]

Gość gfhbhftruh
wkoncu usmieszek zniknie z ryja. myslisz ze kazdy wierze ze to naturalna opalenizna?:O rzygam takimi jak ty..mysla ze sa ladne bo ciemne i na solarke chodza...gowno prawda, o wiele ladniej wyglada naturalna skora musnieta sloncem debilko:O😡

Gość Lila250
Może używałaś beznadziejnych balsamów? Ja tam zacieków nie mam i nie schodzi mi od razu po myciu.

czarnula2323 -> to groźba :P poza tym jak masz ciemne włosy to ciemniejsza opalenizna pasuje ;) byle by nie za ciemna

Gość czarnula2323
jebie mnie to czy widac ze to solara czy nie. i wypierdalaj stad. temat nie dla Cb bazylu. mialam dove lirene soraya. poczekaj az ktos Ci pow ALE TY BRUDNA JESTES CO TO ZA ZACIEKI SAMOOPALACZ? he nigdy więcej!;]

Gość czarnula2323
Levviatan no wlasnie. stop białasom;]

Gość Lila250
Już wolę być biała niż pomarszczona. Oczywiście, teraz możesz mieć całkiem ładną, gładką skórę. To nie działa tak natychmiastowo, ale możesz być pewna, że za jakiś czas będziesz wyglądać starzej od swoich rówieśniczek, ktore nie fundują sobie takich atrakcji. I co wtedy powiesz?

Gość podobnie bardzooooooo
ja nie chodzę, ale chce iść nabrac kolorku ile powinnam? byłam raz w tamtym roku, to teraz na pierwszy raz z 5 minut. a ty lila wypieprzaj, jak ja nie lubie czegos takiego, temat o czym innym a przychodzą pizdy i rozwalają debilnymi wpisami a czym się smarować na solarium żeby lepiej łapało i czy można filtrów używać?

Gość czarnula2323
jeny j.e.b.i.e mnie to. wazne ze teraz jest cacy. roznie to w zyciu bywa moge umrzec jutro za tydz za 10-50lat. i tak wszyscy do piachu pojdziemy.na ulicy doc sie naoglądam bladych dziewczyn z pryszczami i naczynkami widocznymi golym okiem. no ale przeciez to takie piękne. to za mna sie na ulicy ogladaja to ja slysze od kolezanek '' kurcze bym chciala miec taka skore opalona jak Ty...

czarnula2323 -> ważne aby nie przesadzić tak jak np nowa prezes funduszu walutowego ;]

Gość czarnula2323
do podobnie bardzooooooo 1 raz 5 min idz na mocniejsze lampy. chyba ze biala jestes to te slabsze. potem na 3dzien 10min itak do uzyskania kolorku. potem zwiekszaj minuty stopniowo. najlepiej smaruj sie zwyklym balsamem zeby natluscic skore[lepiej opala] ja wyl wiatraki prawie na maksa. chodze od pol roku na solke a opalona jestem mocno;] a i polecam solaria ergoline;] najlepsze;]

tylko że na buzi mam naczynka popękane, więc postanowiłam zainwestować w podkład i facjaty nie będę opalać spróbuje ziaję, jes taki przyspieszacz opalania mam nadzieje że tego roku będę ładnie wyglądać, mam dość tej bieli podobno nie widać kropeczek po depilacji jak sie chodzi na solarium

dzięki czarnula, zobaczymy co z tego będzie

podobnie bardzooooooo -> ale i tak lepiej się opalać na słońcu niż na solarium ;)

jest słońce w małopolskim? nie ma leje kurwa, znów będzie powódź

Gość czarnula2323
co do kropeczek po depilacji to racja;] jak naczynkowa to faktycznie lipka ale wlacz lampy na twarz tylko najslabsze. niby duzo nie daja ale zawsze cos. nie ma za co;] powodzenia maleńka;]

wczoraj się pojawiło na kilka godzin. dziś zachmurzone niebo czarnula2323 -> dlatego lepiej opalać się na słońcu nie trzeba kombinować z mocą lamp :P

Gość genral maczekk
kobiety po solarium nie sa seksowne , sa odpychające

Gość czarnula2323
o ja wam wspolczuje z tymi powodziami. jestem z bydgoszczy i tu mamy spokoj zadne powodzie większe wichury. u mnie tez pada. od dzisiaj urlop mam;/

Taka z ciebie czarnula jak z koziej dupy trąba, gdyby to był twój naturalny kolor skóry to ok, znam kilka takich co chcą z siebie zrobić latynoski, żałośnie to wygląda, czarna farbowane włosy, pomarańczowa morda, zmarszczki wokół oczu, wygląd wysuszonej skwary, nie wygląda to zdrowo.

Gość genral maczekk
nigdy nie ogladam sie za laskami spalonymi na solarium