Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanalowyzab

leczenie kanalowe zeba prywatnie

Polecane posty

Gość kanalowyzab

ile mniej wiecej kosztuje? zab juz chyba w zlym stanie jest jedna scianka boczna cala sina i z wywiercona dziurka bo mialam tam stara plombe i ona wypadla

Gość kanalowyzab
up

Gość Amarath_ona
ja płaciłam ok 200

Gość jykj67ik76ik
myjcie zabki:)

Gość Amarath_ona
szuru buru myjemy ;o

Gość jykj67ik76ik
nitkujcie i pluczcie plynem;p rowniez ps, mnie od paru dni tez boli zab;/ koorwa

Gość Amarath_ona
właśnie nie nitkuje :( ale chyba zacznę...lecz muszę kupić najpierw nić dent. .. to nie zwlekaj mnie też bolał ale mówiłam przejdzie samo pewnie noi przeszło za 200 zeta:P

Gość kanalowyzab
faktycznie 200 zl za kanal to malo. ale pewnie byl tylko jeden i do wypelnienia tez malo. a 500zl to ile kanalow mialas? ja sie martwie ze za kanal zaplace standardowo tyle ile ma w cenniku tylko ze duzo wezmie za sama gore czyli te plombe

Gość Amarath_ona
ok 200 bo już nie pamiętam bo dawno to było i jeździłam kilka razy ... kiedys jezdziłam do takiego gościa i wtedy zrozumiałam że nie mogę oszczędzać byłam u niego 2 razy i za każdym razem po miesiącu może 2 blomba sie rozwalała ...:( wiec teraz jezdze prywatnie i jestem zadowolona ;)

Gość Amarath_ona
wiecie co może mi tak policzyła( oczywiście nie liczę znieczulenia) a faktycznie mało było do leczenia,ale ta sama Pani robiła mi zęba prawie całego bo mi się wykruszył przez właśnie tamtego głupka co opisałam wyżej...i za tego zęba zapłaciłam dużooo ...więc może mi specjalnie opusciła nie mam pojęcia

Gość w Kętrzynie
210 za kanalowe, na pewno byly wszystkie kanaly czyszczone bo zab byl do bani i juz chyba od dwoch lat nie moglam nim gryzc

Gość kanalowyzab
tak jak robi kanalowo to od razu leczy caly zab tylko wiesz zab zebowi nie rowny. niektore maja tylko jeden korzen . niektore 2 a niektore 3 i wtedy jest roznica w cenie bo w cennikach maja cene za jeden kanal i jak sa np 3 to wtedy razy 3 plus plomba. a ile placilas za tego mocno zniszczonego?

Gość Amarath_ona
na początku mi wzięła z 50 zeta za uszczelnienie go bo musiałam zrobić prześwietlenie bo nie chciała uwierzyć że miałam go robionego kanałowo bo podobno nie wyglądał na takiego tzn miała obawy czy dobrze miałam kanały zaleczone...później zapłaciłam właśnie ok 600 zeta ale nie powiem wam dokładnie bo nie pamiętam :( ale warto było a zrobiła mi go tak że wygląda na swojego ładnego zęba... ;)

Gość kanalowyzab
a gdzie robilas przeswietlenie? placilas dodatkowo? ja mam nadzieje ze moja bedzie miala w gabinecie urzadzenie rvg do podgladu zeba bo jak nie to ciezko to widze

Gość Amarath_ona
niestety nie u niej bo nie miała sprzetu :P mogłam zrobin na nfz ale przyjmowali w godzinach które niestety mi nie pasowaly a zależało mi na czasie zapłaciłam 20 złotych

Gość jyru57i
nic dentystyczna kosztuje najtaniej 4 zl-rossman potem 8 i do gory-to

Gość kanalowyzab
tos mnie pociezyla:-( zeby na nfz to musialabym miec skierowanie od lekarza na nfz a to gabinet prywatny i jesli tego czegos nie bedzie miala to dodatkowy wydatek no i strata czasu bo rtg mam w innym miescie

Gość Amarath_ona
no to nie zaciekawię ... to ciekawe ile zapłacisz?? ja tylko dostałam kartkę żeby zrobić zdjęcia zęba..jeszcze babka która miała mi robić prześwietlenie nie wiedziała jak je zrobić bo dentystka dziwnie napisała :p ale jakoś poszło ...

Gość kanalowyzab
to nie jeszcze bardziej pocieszylas. hehe ale rozumiem ze gabinet w ktorym leczylas zeba byl prywatny? kurcze w 21 wieku nie powinno byc takich cyrkow zeby latac z jednym zebem w te i spowrotem

Gość Amarath_ona
tak prywatny wcześniej leczyłam na NFZ i jakoś nie chce do tamtych czasów wrócić :P Dentystka jest dobra i widać że zna się a rzeczy :P to daleko masz z jednego miasta do drugiego??

Gość kanalowyzab
no nie ale bilet 11 zl potem autobus miejsski bo to na obrzezach tego miasta

Gość Amarath_ona
trzeba przecierpieć swoje