Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inesiaczek

Zostało mi 4 złote do 10-tego.

Polecane posty

Gość dsadsa
jesli masz pełna lodówke to dasz rade .

To jak gospodarowałas kasiorą?to teraz musisz robić obiady z tego co masz, makaron, ryż jakiś sos..ze starego chleba grzanki..napewno coś wymyślisz ;)

Spróbuj sprzedać coś. Może na Allegro. Ja tak robie. Ostatnio ciągle mam manko pod koniec miesiąca :( teraz mam na minusie ok. 200zł :o

No własnie nie ze teraz,Czekam na zaległą wypłate.a lodówka niestety pusta.Nigdy nie robię zapasów.Wiec nawet ryżu nie mam;/

miałam niezapowiedziane wydatki i stad też brak pieniedzy ,ale jakos musze dać sobie rade,bo nie bede pozyczać pieniedzy.A najgorsze jest to ze mam zwierzaki;/

Gość Marianna6677
Zawsze możesz pójść do lasu i zbierać jagody. Mozesz też iść do kogoś na pachte. Możesz też jeść to co wydalasz. A za 4 zł to aż 2 bochenki chleba da. Jak tansze to i 3 więc Ci starczy. Trzeba umić gospodarować piniedzmi

Gość Navya
pozycz od kogoś

Gość Navya
Jak dla mnie sprzedawanie rzeczy w domu to ostateczność jeśli faktycznie nie będziesz miała co jesc ,a nikt Ci nie pożyczy... ja bym sie najpierw popytała znajomych , rodziny.. choćby o te 100 zł

Czekam na zwrot z podatku ale go jeszcze nie dostałam;/Znajomi i rodzina sami mi sa winni pieniażki wiec też muszę czekać az łaskawie je zwróca;/

w takim razie pogon ich niech pozycza od kogos innego zeby zwrocic Twoj dlug :)

Niby jak mam to zrobić?Mama ma u mnie 1000 złoty pozyczki a sama zyje z dnia na dzien bo utrzymuje swojego męzulka w więzieniu

pieniądze z nieba Ci nie spadną więc to najlepszy moment by pomęczyć rodzinę o spłatę długu. :)

ok.Moge wystawić na allegro koszulki ale nie wiem za ile?.Były raz tylko załozone i sa jak nowe.

Najpierw sprawdz czy to co chcesz sprzedac ma powodzenie na Allegro. I tam tez mozesz zobaczyc ile ludzie biora. Zerknij tez na portal Gumtree i inne z darmowymi ogloszeniami. Zrob dobre zdjecia

zależy jakie koszulki... ale jak chce coś używanego mogę iść zawsze na ciuchy i takie koszulki kupić za 5 zł... niestety... kiepski pomysł, trochę desperacja...

Gość flooooo
daj mi numer konta to przeleje ci pare zlotych. daj maila, napisze.

Gość flooooo
daj spokoj, tez kiedys komus pomozesz jak bedziesz mogla. dobrze pamietam te czasy, kiedy jadlam kasze z sola.

Gość fdffgghhg
ale na neta kasa jest :O

No niby tak ale głupio bym sie czuła biorąc od kogos zupełnie obcego pieniądze.Zaraz by mnie tu chyba zlinczowali