Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inesiaczek

Zostało mi 4 złote do 10-tego.

Polecane posty

ona zyje kredyt na kredycie wiec to nic nie da,sama ma swoje problemy.wiec ta opcja odpada.

Gość ludzie dlaczego
nie odróżniacie, że jaktoś nie ma kasy 'teraz', to fakt, ze ma neta o niczym nie świadczy :O internet, tv, prąd, gaz- to są opłaty stałe i czasem nawet można się spóźnic ze spłatą czy Wy myślicie, że jakby np. autorka tematu nagle odcięła sobie internet, to co- dostanie jakąś kase do ręki? :O co to za durne myślenie w ogóle? 'nie masz kasy, a masz internet, komputer, telewizor, łóżko'- czy jak komus braknie to od razu musi się pozbywać tych rzeczy? :O

Gość flooooo
rozumiem, jak zechcesz to napisz Ty: agnieszka_xxx@o2.pl mam nadzieje, że nie zawalą mi skrzynki wszyscy potrzebujący na kafe i że rozpoznam Twój email ;)

Gość flooooo
napisalam do Ciebie, czekam na odzew

Gość do inesiaczek
nie wiem gdzie mieszkasz,ale w Krakowie mozna za darmo zjesc zupe i chleb u siostr na ul. Smolensk, drugie danie kosztuje,ale jak poprosisz to pewnie i za darmo dadza. Nie wiem jakie to siostry,ale pamietam ze czasami z tego korzystalam jak mnie przycisnelo na studiach :) Bylo to z dobrych 7-8 lat temu,ale mysle ze ta stolowka wciaz prosperuje. Warto sprawdzic.