Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

PIELUCHY Babydream czy Pampers newborn

Polecane posty

które z nich są lepsze jeśli chodzi o chłonność, nieprzemakalność, miekkość itp...

Gość pampersiara
babydream uzywam polecam

nie uzywalam babydream. od poczatku uzywam pampersow i jest ok. jak zmienilam na huggisy to odparzyla sie malej pupa.probowalam tez happy i bylo ok. ale z przyzwyczajenia uzywam pampersow. jesli chodzi o pampersy to uzywam tych active, probowalam tez sleep&play ale sa kiepskie - mniej chlonne, ale te sa juz dla starszego malucha :) osobiscie polecam pampersy :)

Gość Aneta222
babydream stosowałam od 3, ale mogę spokojnie polecić

Gość mmamaaaa26
babydream są ok ale tak od rozmiaru 3 - dla noworodka super albo nowe dady, albo pampers albo bella rozmiar 0 lub 1 z wycięciem na pempek

i te sa dobre i te.ja uzywalam od urodzenia malej pampersa potem zobaczylam te i je uzywam bo sa tansze a tak samo dobre

a ile jest w op. babydrem i jaka cena ? a jaka cena pampersów, oczywiscie mowimy o pieluchach dla noworodka

Ja też bardziej wolę babydream niż pampers.Tak samo chłonne i są tanie. Chociaż nawet stwierdze że DADA z biedronki są jeszcze lepsze od tamtych.

Gość Babydream są bardzo fajne, ale
autorka pyta o Newborny, te żółte. Moje zdanie jest takie, że Newborn z Babydream mają różne opinie - dla jednych dzieci są ok, a dla innych nie. Możesz wziąć paczkę na próbę i paczkę jeszcze innych Newbornów awaryjnie, gdyby te pierwsze nawaliły i coś by się zaczęło dziać ze skórą. Natomiast od dwójki, trójki spokojnie możesz kupować Babydreamy. Ja Newborny miałam np. z Huggisów i były ok. Moje znajome kupowały też Belli Happy - są równie niedrogie jak Babydream i też były ok. Musisz popróbować różnych i znaleźć odpowiednie. Dada z Biedronki i jeszcze jakieś pieluch Tesco też cieszą się wieloma pochlebnymi opiniami, także dopisz do listy produktów do wypróbowania w przyszłości.