Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem juz co robić

Problem z mężem

Polecane posty

Gość Nie wiem juz co robić

Zawsze sobie marzyłam jakiego będe miała męża: że będzie dbał o siebie, będzie pachnący, zawsze będzie pociągający, będe czuła że mnie kocha że niebęde musiała mu mówić np. że jest mi źle tylko zauważy to pomnie, że będzie mnie mocno Kochał. No i teściowa ze nie bedzie sie wpierdalała w nasze zycie. Jestem 2 lata po ślubie i nie jest tak ,jest odwrotnie mój mąż jest przeciwieństwem tego którego szukałam: jak idziemy spać to czuje jak śmierdzi(mówi mi nieraz że go dupa szczypie bo się nie mył 3 dni), nie zwraca uwagi jak wygląda,jak płacze ,to pyta mnie czy mam katar, nie czuje że mnie kocha, jak byłam w ciąży to nie raz się czułam źle w nocy a jego to nic nie interesowało- spał spokojnie.Przed slubem mówił mi że jak nie będe chciała się z nim kochać to będzie szukał innej, w ciąży nie miałam ochoty na sex, a poza tym miałam komplikacje i lekarz zabraniał, to on chciał się zemną kochać nie potrafił zrozumiec że niemam ochoty albo że lekarz zabroniła bo groziło przedwczesnym porodem, to jak już się kochaliśmy to zaznaczał w kalendarzu i wypominał że co innego mówiłam przed ślubem, a jak urodziałam to naszła mnie ochota na sex a mój mąż niewiem czy tak bardzo moje ciało się zmieniło, czuje już się nie atrakcyjna mój mąż niechce się zemną kochać, cały czas słyszę że jest zmęczony ale ma siłe oglądać telewizje do 1 w nocy.Niewiem ile razy powinno się kochać małżeństwo my się kochamy raz w miesiącu i to jeszcze niraz. Odkąd mąż zmarł stał się niedo wytrzymania. Nic mu nie dogodzi, tylko chce aby mu donosic piwsko przed telewizor. Ja jusz siły nie mam morze złozyc donos na niego do sądu albo policje zeby go wreszcie ustawili na dobrego człowieka.

Gość fdffgghhg
widzialy galy co braly :)

Gość biala flota
Po pierwsze - prowokacja . Po drugie - słownik ortograficzny i gramatyczny weź do ręki chociaż raz dziwucho! Po trzecie co to znaczy " odkąd mąż zmarł stał się niedo wytrzymania"??!!! :D

Gość cokolwiekja
"Odkąd mąż zmarł stał się niedo wytrzymania." hahahahaahaha padłam ze śmiechu :D

no bo jak zmarł jakiś czas temu, to dopiero jest smród w domu.... tylko temat nie tak, napisany, jak i cała reszta bez sensu - bo to nie problem z mężem, tylko z ciałem ;)