Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdgffg

Czy zgłosić to na Policję????

Polecane posty

Gość Czastumachajowikardansmar co?
Zwiał, bo zareagował impulsem. Za to chcesz go udupić? Widocznie nerwowy gość. Moja rada - daj sobie siana.

Gość fdgdgffg
Tak zawróciełm i zatrzymałem się. A że był na drodze na która chciałem wjechać spory ruch to czekałem. Auto obok które zjechało przy ruszaniu też długo czekało. http://www.voila.pl/110/t7jja/

Gość fdgdgffg
jego argument gdy odnalazlem to ze zle zawracalem..i za blisko stanałem...

Gość 678987678909876
ja pierdolena chood drazysz temat, albo zglaszaj albo nie. a nie dalej sie zalisz.

Gość mam jedno pytanie
czy corsa już stała jak ty stanąłeś do skrętu w prawo? Jeśli tak, to ewidentnie twoja wina, bo nie zachowałes bezpiecznej odległości od stojącym przed tobą pojazdem.

Gość fdgdgffg
zachowanie bezpiecznej odleglosci tyczy sie aut w ruchu a nie stojacych!!!!!!!!!!! po drugie auto nie moze wg prawa stoczyc sie o mkilimetr!!!!!!!!!! stałęm 40cm od niego wiec jego wina.... co z tego ze podjechalem i stanalem on tez stal???? stalismy oboje a on ruszyl i stoczylk sie do tylu...ja stalem wiec nie moja wina!!!!!!! sadze ze odleglosc zle oszacowal w lusterko powieksza...

Gość 678987678909876
TRU TRU;p

Gość buahahaha!!!!!
Jeżeli Ty podjechałes drugi to TWOJA WINA KRETYNIE!!! Nie zachowaleś bezpiecznej odległości :/ Jestem policjantem i jakby ktoś do mnie pszyszedł z takim gownem to jeszcze by mandat dostał. A takich jak Ty uwierz- nie mało :/

Gość hahaha - napewno wygrasz
i jeszcze z milion odszkodowania dostaniesz:D Ale z ciebie pieniacz, nic się właściwie nie stało, a ty niebo i ziemię chcesz poruszać i pewnie mandat dostaniesz jeszcze, że za blisko stanąłeś :D

Gość 678987678909876
policjant hahahahhahaha fajnie znasz przpeisy:D nie moze sie stoczyc ani na cm :d smiech na sali:D

Gość 678987678909876
no wlasnie koles stoi sobie na recznym czeka na ustap zgodnie z przepisami koles crosa go jebanl i wina sotjacego:d widze ze ten wyzej to mezczyzna- hehe meska logika pozalsieboze:P

a gdzie jest napisane że nie może się stoczyć? Wszystko może się zdarzyć na drodze. A ty z tyłu, widząc wzniesienie, stoisz w BEZPIECZNEJ odległości na tyle, że jeśli coś się stanie i poprzednik cofnie, to w ciebie nie uderzy. Co ty masz prawo jazdy od niedawna i lepszego kierowcy od ciebie nie ma? Na każdym cmentarzu jest alejka dla tych co "mieli pierwszeństwo przejazdu" :D

Gość buahahaha!!!!!
Stoczenie się to jedno, ale zawsze winę ponosi ten, który nie zachowa bezpiecznej odległości! Ludzie :/ A ja się dziwie ze zamiast auta złomować ludzie specjalnie takie rzeczy robią.. Odszkodowania zgarniają. A ten tu sam nawet chce dzwonić na policję. ŻAL! Nawet sobie nie wyobrazasz ile takich spraw dziennie mamy :/

Gość 678987678909876
heheheheh no nie moge:D tak jak toczyla sie na mnie elka ja trabe stoje ponad metr od niej i wali mi w zderzak wiec moja wina bo moglam stanac 10 m za nia:D POEJBALO WAS?:D

Gość 678987678909876
to jest tosamo co stanie na promie. obowiazek zaciagania recznego. i co ja bede stac na promie 30cm od goscias bo tak sie stoi zawsze i on nie zacignie walnie we mnie i moja wina:D boze dzieci. w korkumasz zachowanie odleglosci bezpiecznej jak komus w dupe walniesz glaby

skoro widziałaś że to L ka, to trzeba było wszystkiego się spodziewać. Nawet tego, że ruszy wstecznym

Gość 678987678909876
no to powinnam stanac na koncu ulicy i czekac az odejdzie z ustap:D hehehehehhehe a to dobre;)

Gość 678987678909876
to ze to elka nie ma zadnego znaczenia bo niewiem czy wiesz ale jest traktowana jak kazdy inny pojazd, i dlatego ze sie mozna po nich wsyztskie spodziewac odpowiadaja tak samo jak kazdy, i sa ubezpieczeni jak kazdy kierwoca. rozumiem ze jak elki parkuja u mnie pod domem mam zabrac samochod bomaja prawo mnie jebnac bo to elka?:D wiekszy odstep za elka to tlko i wylacznie uprzejmosc innych

prawo stoi po stronie autora. ten co stoi nigdy nie ponosi winy za kolizje! a auto nie moze sie staczac! masz tak zaciagnac hamulec i tak ruszyc z miejsca zeby na 1 centymetr sie nie stoczyc.. ciekawe jak wam sie udalo egzamin na prawko pozdawac glaby...

Gość 678987678909876
tez sie zastnawiam jak te biedne dzieci poradzily sobie ze wzniesieniem:D co bez recznego startowalisci bo przeciez wolno:dw ruchu ulicznym hahahaha

Gość 678987678909876
ja prponuje wymadrzajacym sie stoczyc na kogos:d i wezwac policje i klucic sie ze to nie wasza wina bo stoczyc sie przeciez mozna:) a czy waszalogika nie podpowiada wam ze z jakiegos powodu nie zdaje sie egzmainu jak sie stoczy na egzminie na wzniesieniu? ZA TRUDNE? tak myslalam:) ide papa: cipeczki:)

Gość buahahaha!!!!!
Oj biedni, biedni.. Kolejni idealni na ofiary wyłudzaczy odszkodowań. Pewnie sami byście w takiej sytuacji byli za wezwaniem policji na miejsce stłuczki :) - bo jak na ironie w 90% to właśnie winni się zawsze upierają w takich przypadkach. Życie a egzamin to dwie różne sprawy. Spróbuj np. bez wymuszenia w dużym mieście wjechać na rondo. Na egzaminie samochód nie ma prawa się stoczyć, w życiu -> jw. Miłego dnia.

Gość hahaha - na pewno wygrasz
Up

Gość hahaha - na pewno wygrasz
No i?

Gość wiesz co moim zdaniem
ZGŁOŚ niech się sierocie oberwie po prostu za to że zwiała.

dlaczego ktoś się podszywa o 15.08 i 15.20? Ja temat skończyłem!!! To mój ostatni wpis