Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

ciąża za ciążą

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

powiedzcie jak to wytłumaczyć że coraz więcej młodych dziewczyn ma po 4 dzieci, ja rozumiem można wpaść raz sama jestem tego przykładem też jestem młodą mamą w pierwszą ciąże zaszłam a raczej wpadłam jak miałam 18 lat drugą zaplanowałam w wieku 22 lat teraz mam 26 lat i dwie kochane córki w wieku 8 i 4 lata. Czy wy dziewczyny wiecie co to jest antykoncepcja? czemu same na życzenie marnujecie sobie życie? tabletki czy prezerwatywy nie są takie drogie z pewnością tańsze niż koszt utrzymania dziecka

Gość hmmm ja nie stosuje
i staram sie od 3 lat chcialbym chociaz miec jedno a tu lipa

Gość gattaLuna
ja pierdole....i ty idiotko co zaliczylas wpadke w wieku 18 lat bedziesz pierdolic o antykoncepcji...:O

Gość fdffgghhg
no wlasnie, sama dala dupy w wieku 18 lat a gada na innych

Gość wrednamalpa26
tak zaliczyłam wpadkę każdemu może się zdarzyć po prostu pękła gumka, ale więcej do tego nie dopuściłam, dlatego nie rozumie jak można wpadać np cztery razy pod rząd

Gość matkąJestem
Ja wpadłam 2 razy pod rząd :) pierwsze w wieku 22 lat, drugie rok później. I to znaczy,że nie stać mnie na prezerwatywy? Czy to znaczy,że zmarnowałam sobie życie? Wyobraź sobie,że nie. Stać mnie na prezerwatywy, moje życie jest fajne i chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. I tak sobie myślę, co Cie to w ogóle obchodzi?nie masz co robić tylko zastanawiać się po co komu 4 dzieci?

Gość gattaLuna
"dlatego nie rozumie" :O:O ja tez nie rozumieM, jak mozna byc taki pojebanym jak ty:O

Gość fdffgghhg
moze jeszcze napisz o swoim sraniu w kiblu? szmato

Tez mnie to smieszy, ja od 6 lat nie wpadlam.I nie rozumiem, jak mozna byc durniem i miec dzieciaka z przypadku.

Gość wrednamalpa26
ale ja mówię o smarkulach które rodzą dzieci w wieku np 16 lat, 22 lata to dobry wiek na dziecko, a jak sama piszesz ty chciałaś te dzieci, a myślisz że taka 16 jest w stanie wychować dziecko

Gość matkąJestem
A co, każda młoda matka ma napisane na czole "wpadłam X razy"? Dam sobie głowę obciąc,że niejedne z tych dzieci sa bardziej kochane niż te planowane z głową przez tzw dojrzałe matki...

Gość roplty
Dla wpadką nie jest sytuacja, gdy dziewczyna zachodzi w ciążę jak się notorycznie nie zabezpieczała, albo małżeństwo, które ma już dzieci...

Noxelia, zdaje się pisałaś niedawno, że miałaś kiedyś pozytywny test ciążowy... To rozumiem, że jak nie wpadłaś, to planowane było?

Gość Ja mam w nosie co myślą
I czym się chwalisz, dziewczyno że sama wpadłaś ? Ja od 17 roku życia uprawiam regularnie seks i przez 7 lat nie wpadliśmy z partnerem. Trzeba mieć trochę rozumu w głowie.

Moze Ci ludzie poprostu chca miec 3-je lub 4-ro dzieci,moze nawet jak ich na to niezbyt stac to chca zyc biedniej,ale miec duza rodzine. Sa rózne powody,ale czasami tez i głupota:-)chwilowe zacmienie umysłu:-)

Ciekawe czy ty w wieku 18 lat byłaś w stanie utrzymać to dziecko. A tak sie mądrzysz... nic nie lepsza jestes;)

Gość matkąJestem
ja mysle,ze osiemnastolatka i dziecko to tez jest pomylka. Aczkolwiek zdarzaja sie wyjątki. Tak samo jak 22 letnia dziewczyna nie koniecznie musi nadawac sie na matke..

Nie pozytywny, tylko druga kreske miałam bladziutką. Okazało się, że nic z tego... na szczęście :)

Gość roplty
Też nie wiem jak można "wpaść", większość to po prostu czysta głupota i tyle...

Gość wrednamalpa26
jem kupe i obciagam razem z Noxi zaropiale kutasy

Gość wrednamalpa26
Martva,od 6 lat nie wpadłas bo nikt ci obzczymurze nie rucha:D:D:D:D

Noxelia, już ci pisałam i nie tylko ja na tamtym topiku, że byłaś w ciązy, ale poroniłaś (mikroporonienie). Nawet twój komentarz był mniej więcej taki "to jednak doświadczyłam ciązy."

Gość wrednamalpa26
nie chwale się, chociaż może? dzięki tej wpadce wydoroślałam, chciałaby tylko zrozumieć dziewczyny które mając kilku miesięczne dziecko stwierdzają o mój bosze jestem w ciąży co ja teraz zrobię nie wydaję się wam to chore

Gość wrednamalpa26
mój mąż pracował więc byłam w stanie utrzymać dziecko:)

Ale smieszne, lahahaha :D W to poronienie to rozmawialam z kolezanka o tym i gowno prawda, ale dopiero teraz to wiem :)

Gość roplty
głupoty pary, nie tylko faceta...

to nie Ty byłaś w stanie tylko Twój mąż. Sama byłaś jeszcze dzieciakiem w wieku 18 lat, w tym wieku to sie jeszcze do szkoły chodzi tak że się nie wymądrzaj.

Gość roplty
wiesz mimo wszystko to co innego szybko drugie dziecko w wieku 20 paru lat, niż wpadka w wieku 18 lat...

No wlasnie, autorki tez mi zal. Jedyna postacia, ktora ma prawo krytykowac wpadki jestem ja i inne niedzieciate przed 26 rokiem zycia.