Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

ciąża za ciążą

Polecane posty

Gość Jagienka289
ja to nazywam "cielenie się" a te baby nazywam "krowami" bo tak to wygląda, a do tych bab trzeba się zwracać "Muuuuuuuuuuuuu" może coś zrozumieją

"No wlasnie, autorki tez mi zal. Jedyna postacia, ktora ma prawo krytykowac wpadki jestem ja i inne niedzieciate przed 26 rokiem zycia. " - no wiesz, to nie do końca tak. bo na dobrą sprawę to nigdy w takim przypadku nie jest pewne czy brak wpadki to wynik ostrożności czy może kłopotów z zajściem w ciążę

Gość Jesteście tępymi debilkami
Nas było 5 w domu i za nazwanie mojej mamy "krową" dostałybyście równo ode mnie po pyskach !! Mama się nie wyręczała mną (jestem najstarsza) do opieki nad młodszym rodzeństwem, wręcz przeciwnie. Zawsze dbała, bym miała czas na naukę. Z siostrami co roku jeździłyśmy zbierać truskawki, żeby sobie na wakacje zarobić i wiele mnie to nauczyło. Mamy do siebie wzajemnie szacunek. I teraz, gdy jesteśmy dorośli, gdy się wszyscy zjeżdżamy to przynajmniej widać, że jesteśmy prawdziwą rodziną, jest gwarno, wesoło. Moje dzieci mają świetne kuzynostwo. A ja zawsze mogę liczyć na moje rodzeństwo, a oni na mnie.

nie wiem o czym pisaliscie.. wiec odpowiem tylko na pierwszy post autorki :) ja planuje 3jke dzieci i mam zamiar ( mamy zamiar ) zaodoptowac jeszcze jednego malucha w przyszlosci tez bedziesz kiedys o mnie mowic ze dzieci mam z wpadki ze sobie zycie marnuje? nie zakladaj z gory ze to same wpadki.. skoro ja jestem pierdzielnieta na punkcie dzieci to znaczy ze tych dziewczyn jest na tym swiecie wiecej :D