Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

ciąża za ciążą

Polecane posty

Wiesz, gówno prawda to mogłabyś mówić bez pozytywnego testu :) Blada kreska na teście świadczy o ciąży i tyle. No chyba, że masz problemy z tarczycą, zasniad groniasty albo nowotwór. Ale rozumiem potrzebę wypierania tego faktu. Jakbyś nie zrobiła testu, to myślałabyś, że masz normalny okres, ale spóźniony. A koleżanka, jak rozumiem, ginekolog?

Gość Noxelia jeżeli mialas
podwyższone hcg we krwi to byłaś w ciąży i było to mikroporonienie. To się zdarza baardzo często, nawet kobieta nie musi o tym wiedzieć.:)

Gość wrednamalpa26
wiesz do szkoły chodziłam skończyłam liceum zdałam maturę poszłam do szkoły policealnej, teraz pracuję i również utrzymuję dzieci, trzeba też wiedzieć z kim się idzie do łóżka, bo tak jak pisałam wpadki się zdarzają ale nie 4 razy pod rząd tego nie rozumie

Gość Tak trzeba wiedzieć z kim
się idzie do łóżka, żeby potem zwalić na niego całą odpowiedzialnośc utrzymania rodziny. Wspólczuję takim facetom w młodym wieku którzy msza popierdalać w pracy na pieluchy i waciki dla nieletniej mamusi.

Gość roplty
już nie przesadzaj, że 4 razy pod rząd, wyolbrzymiasz...

Gość Tak trzeba wiedzieć z kim
ale co cie obcodzą cudze wpadki ?? To nie ty te dzieci wychowujesz.

No to na dwoje babka wróżyła, bo równie dobrze mogłaś być w ciąży, skoro spóźniał ci się okres - problemy z tarczycą nie wykluczają ciąży. Ale trzeba by to było potwierdzić betą. No w każdym razie oddychaj z ulgą.

Gość roplty
czasem ludzie się nie zabezpieczają bo sami się na dziecko świadomie nie są w stanie zdecydować...

Ale z tym akurat prawda, jesli facet jest zaradny to mozna zaszalec i poniesc tego konsekwencje. Ale jak jakis bezrobotny to lepiej nie tykac, bo w razie czego bedzie problem.

Gość wrednamalpa26
moja sąsiadka ma dzieci w wieku 20,19,18,17,16,10,9,6,5 myślisz że ona je planowała przez całe życie się z nich utrzymywała a to zasilek rodzinny a to coś z mopsu później renta rodzinna eh szkoda gadać

Gość co za debillllkaaa
i co, zazdrościsz jej ??? co cie to obchodzi ??? Wiedzialas z kim sie puścić, żeby cie utrzymywał, kurwo.

9 dzieciakow :D masakra, pewnie byle jak wychowane bo czasu nie ma zeby posiedziec z kazdym oddzielnie.

Gość roplty
podałaś skrajny przykład, rzadko to się zdarza...

Gość Moja przyjaciolka ma 7 rodzeńs
i są super rodzina, wzajemnie sobie omagaja, sa radośni wszyscy dobrze wychowani i wyksztalceni tak że zamknij jadake i zajmij sie swoimi bachorami.

Gość wrednamalpa26
może i zdarzają się przypadki że dzieci są dobrze wychowana może jest ich więcej niż tych złych ale znam właśnie takie przypadki gdzie dziecko po dziecku to patologia

Gość ja bym wolala zeby moj facet
a nie wpadlas na to, ze moze ktos CHCE miec 4 dzieci?

Gość wrednamalpa26
ok ja nie mam nic do tych osób które chcą mieć tyle dzieci, ja pisałam o gówniarach które rok po roku rodzą kolejne dzieci

Gość ja bym wolala zeby moj facet
a skad wiesz ze nie chca?

A potem swiat przypomina smietnik przypadkowych istnien, to jest najgorsze.

Gość wrednamalpa26
nie no chyba żartujesz

A ty przeczytaj ile tematow jest na kafe typu "chyba wpadlam, chyba sie zabije" zamiast pieprzyc od rzeczy.

Gość dzieci to błogosławienstwo
to prezent od boga rubcie dzieci bo za 100 lat bendzie nas o połowe mniej

Myslisz, ze mnie obchodzi co bedzie po tym jak zdechne a przed apokalopsa.

Gość wrednamalpa26
prezent od boga to czemu ten twój bóg pozwala zabijać dzieci, czemu nie zrobi coś skoro jak twierdzą inni może wszystko

dokladnie, w hospicjach miliony malych dzieciakow umieraja w meczarniach. fajny prezent, nie ma co :D

Gość no dobra poradzę
"Moja przyjaciolka ma 7 rodzeńs i są super rodzina, wzajemnie sobie omagaja, sa radośni wszyscy dobrze wychowani i wyksztalceni " jak matka co chwilę jest w ciąży i nie ma na nic czasu to zrzuca opiekowanie się młodszymi dziećmi tym starszym....i dzieci nie robią tego bo chcą ale muszą moja mama sama wspomina jak nei cierpiała że całe dzieciństwo jako najstarsza musiała opiekować się młodszym rodzeństwem a było ich pięcioro,,,najmłodsze 18 lat od niej młodsze.... po prostu sielanka

Gość wrednamalpa26
a podniosę może ktoś jeszcze ciekawego napisze:P

Gość AgnesB.
Po prosty żyjemy w Ciemnogrodzie. zacofanie, brak edukacji, myślenie że jakoś to będzie. I sobie życie marnują. Dobrze że przyznałaś, że to zmarnowane życie. Zawsze o tym wiedziałam.