Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etanol

24,5% tegorocznych maturzystów nie zdało matury.

Polecane posty

Gość dfsjgheughjdsgj
Ja też nie zdałem. Ty się tak nie ciesz, bo pewnie nie miałeś matmy na maturze psie

Gość no szkoda tych co nie zdali
ale kazdy mial takie same szanse.. tzrba bylo sie bardziej przylozyc :) I ZA ROK MATURA.. :) HHIHIHIHI

Gość mydestinationnnnnnn
ja zdałam i się cieszę ;) ;P

Gość onnkkjk
ile mialas %?

Gość takie sa moje wyniki
ja nie zdalam calej matury, ale 4 egzaminy zaliczylam zostal tylko jezyk pisemny i tak jestem do przodu:) matematyka udalo sie na 46% polski na 80% ustny na 100% ustny ang na 50% ale pismenego nie zaliczylam 28% :0 nie umiem anglika mimo, ze ustna jakos poszla.

Gość DYREKTORE Z YNLGAND
hahahahahhahahahahahaha pamiętacie ten temat co dyrektore robiła zadania z matmy :D każde praktycznie wychodzilo w jednejk linijceeee a tu matolki se nie poradzilyyy ahahahhahah:D

miałem 48% nie jest to rewelacyjny wynik ale nie wiem jak można nie wymęczyć tych 30% :D

Gość Garnier Body
tylko osły mogą nie zdać takiej matury 💤

Gość dffsfdsf
a co takiego strasznego w matmie? człowiek inteligentny, który potrafi logicznie myśleć zda maturę z matmy ja miałam matme jako przedmiot dodatkowy i bez uczenia się dostałam 6

Gość the mission its me not englisz
79% polak podstawa 68% matma podstawa 96% angol podstawa 84% angol rozszerzenie 74% hista rozszerzona 74% wos rozszerzony 🖐️

Gość ta jedna linijka
za rozwiazywanie w jednej linijce czesto nie przyznaja punktow, bo egzaminatorz nie uznaja poprawnych wynikow i liczenia w pamieci. Punkty sa za przedstawienie czerno na bialym krok po kroku rozwiazania kazdego zadania. Ja sobie poradzilam z matematyka, a nie poradzilam sobie z czyms innym.

Gość r󿯯żżżż
na studiach egzaminy się zdaje dopiero przy 50%-60% zależy od wykładowcy!! a maturę od 30% więc zwróćcie na to uwagę!1 a dla tych co nie zdali jednego przedmiotu to nie martwcie sie macie jeszcze sierpień tylko musicie w wakacje popracować:(

Gość ja jestem w tych 75,5!!!
i to nauczyłam sie w dwa miesiące bo wczesniej popijałam driny z palemką zadowoleni?;

Gość fail
the mission its me not englisz - sie nie chwal 'dobrymi wynikami' kolejny humanista ktory po studiach bedzie bezrobotny

Gość the mission its me not englisz
I bardzo dobrze, a ty bedziesz zapierrdalal/zapierrdalala na moj zasilek 🖐️

Gość kasia maturzystkaaa
ja zdałam:) i to nie chwaląc się mam dobre wyniki:) ale od stycznia siedziałam w książkach:)

Gość dfsdfdfd
bo to pokolenie w duzej mierze, kurew i ruchaczy, mlodych matek i mlodychn ojcow

Tylko ciekawe ile w tych 24,5% jest nierobów/olewaczy czy tym podobnych a ile osób którym po prostu nie poszło? Dobrze zmotywowani prawdopodobnie dostaną się na studia i je ukończą w przeciwieństwie do tych co cudem uciągnęli na 30/40% a odpadną po pierwszej sesji.