Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita_Kowalska_O

moj maz i problemy w lozku

Polecane posty

Gość Anita_Kowalska_O

Musze tutaj bo na innym pokoju mnei wysmiali :(( przykro mi...wszystkim musze to wyrzucic z siebie bo juz mam dosyc, a niestety nie mam komu mieszkam z mezem w pewnej malej wsi na polnocy naszego kraju, raz jest lepiej raz gorzej ale ogolnie jestesmy szczesliwi.. niestety do czasu... moj maz ma olbrzymie zapotrzebowanie seksualne, i co chwile chce to ze mna robic, meczy mnie to bo ja rozumiem seks ale zeby chcial co dwa dni! ja jestem zmeczona, prowadze nasz dom, oprzatam kury, doje krowy, piele ogrodek jestem tym zmeczona a on tylko ten seks i seks. jak mu lekko zasugerowac ze nie chce mi sie, ze nie mam sil? no i jeszcze nawet jak sily mam, to wiecie jak to na wsi maj maz caly dzien pracuje i wiadomo jak pozniej ma zapach on niechetnie sie myje, np. gdy mielismy zniwa nie myl sie ze zmeczenia tydzien, a wiecei jak pachnie jego zoladz co mam zrobic, on sie obraza na mnie ze nie chce seksu ale mnie odrzuca

Gość niezle niezle
: D

Gość BARDZO DOBRY POMYSŁ
1) najedz sie fasoli, groszku albo bobu. 2) odczekaj troche czasu. 3) wpusc go do swojej pupy czyli seks analny. 4) jak jego fiutek już bedzie w Twoim anusie to PUŚĆ BĄKA Pewnie Twój bąk urwie mu fiuta. POWODZENIA

Gość Anita_Kowalska_O
ale smieszne :( a swoja droga seks analny jest bardzo mily z tym, ze ja mam problemy z jelitami przez co nie do konca ze tak powiem czuje kiedy ... no wiecie... dlatego kiedys byl pobrudzony i tego nie robimy ale inne rodzaje seksu jak najbardziej bym chciala hihi, za mlodu to sie robilo glupiutkie rzeczy

Gość BARDZO DOBRY POMYSŁ
up

Gość BARDZO DOBRY POMYSŁ 2
to weź mu kutasa do buzi i niby przez przypadek ODGRYŹ MU

Gość shfh
zostaw smierdziucha ;] swoja droga glupie prowo ;/

to powiedz mu wprost,ze ty nie masz z tego zadnej przyjemnosci,jesli brudny i smierdzacy włazi do łózka.Jesli do tej pory mu takiego sygnału nie dałas to On mysli ze jest Ok.Powiedz wprost..Idz sie umyj bo smierdzisz...

Gość Anita_Kowalska_O
nie prowo, ja moge tutaj napisac bo co sasiadzce mam powiedziec, a pozniej wszyscy mieszkancy beda wiedziec:(

Gość shfh
jezeli nie prowo to jak mozesz takiego brudasa w ogole wpuscic do lozka

Gość ....może
powiedz mu, żeby się umył, bo Ty sie z brudasem seksić nie masz zamiaru! ale problem, chyba siłą Cię nie bierze

Gość takie tam duperele
:D :D :D Komuś tu się marzy śmierdzący ogier :D

Gość Anita_Kowalska_O
dla was to takie wszystko smieszne i latwe a ja mam odruchy wymiotne... przykro mi ze ludzie sie nabijaja z gorszych czyli z ludzi ze wsi a my tez jestesmy na swoj sposob fajni! zastanawiam sie co moge zrobic jeszcze zeby on pojal te problemy i troszke zadbal o siebie...

Gość Anita_Kowalska_O
moze by tak kupic jakas meska gazete z nagimi mezczyznami i zostawic niby ja przez zapomnienei w pokoju

Gość r󿯯żżżż
Anita wiesz co opisujesz ludzi żyjących na wsi jako brudasów!! i to dzieki takim kretynkom to inni ludzie później myślą, że mieszkańcy wsi to śmierdziuchy!! nie wszyscy ze wsi są tak zacofani jak twój mąż, że nawet nie zna szarego mydła!!!

Gość Anita_Kowalska_O
oj ja tak wszystkich nie opisuje, ale jego sytuacje i moja bezsilnosc choc pewnie i nawet na tym forum znajda sie brudasy, ludzie bojacy sie wody, zboczence, mastrubatorzy, ale coz.. w kazdym zbiorowisku ludzi sa jakies dewiacje ja poprostu jestem bezsilna ze on sie zapuscil... ze w niedziele zamiast byc w garniturze, siedzi pod sklepem w koszulce na ramkach i zlopie piwsko, po czym smierdzi tak od niego

Gość rób tak
sex co dwa dni to normalne nie rób z niego swira a z czystością to zrób tak robisz kąpiel dla siebie zawolaj go powiedz że zrobisz mu loda w wannie itp jest wiele sposobów jak jesteś zmęczona to zrób tak by szybko doszedl cały dzień ciężko pracujesz więc co za wysiłek parę min dla ukochanego

Gość r󿯯żżżż
zamknij go w łazience a jak uśnie w wannie to odkręć wodę:)

nikt sie tu nie nabija.Zreszta znam przypadki gdzie faceci,albo kobiety z miasta a tez nie dbaja o siebie.To niema znaczenia skad jestes.. Pomysł z gazeta,jest dobry,napewno da mu do myslenia,ale swoja droga powiedziec mu wprost ze brudny ma do łózka nie wchodzic nie zaszkodzi. Ty moze tez zmien perfumy,kup ładna bielizne,połóz ja gdzies na widoku,dodatkowo ta gazeta i pewnie zadziała. Jezu zreszta ja nie rozumiem,przeciez trzeba sobie mówic jak cos komus nie pasuje.Jesli do tej pory pozwalałas na to zeby sie nie mył kika dni to sie teraz nie dziw.

Gość Anita_Kowalska_O
wiesz z ta wanna dopry pomysl... tylko ze on jak widzi ze sie ide kapac to zaraz idzie bo niby cos ma do zrobienia ale to jest mysl cos musze z tym zrobic kiedys znalazlam u niego w szopie gazete chyba "wamp" byly tam rozne sceny seksualne myslicie ze marzy o takich pozycjach jak w tych gazetach? moze mu taka niespodzianke zrobic?

Gość Anita_Kowalska_O
mowie mu, ale on ze albo przesadzam, albo ze pada dzis od zmecznia itd. jest ciezko, szczegolnie jak ma wypite to za duzo nie moge podnosic glosu bo ostatnio lepiej go nie draznic... kiedys mu mowilam ze ma rzucic papierosy bo smierdzi, maa zlote zęby, jednak on na zlosc zaczal mi palic w kuchni :( a ze ja jestem niepalaca przeszkadza mi to kiedys on podszedl od tylu przytulil, dotknal tam i tu zsunal moja spodniczke a teraz jak stare dobre malzenstwo... troche to glupie oczywiscie, mam sasiada, ale taki mlody chlopak 18 letni i widze jak mnei podglada w oknie jak na dworze pracuje albo si eopalam, widze jak robi to z ukrycia i w tej sytuacji czuje sie milo i atrakcyjnie a moj maz nei docenia tego

Gość r󿯯żżżż
ja bym w ogóle z nim nie spała!!!zamknij sie w sypialni i juz!! jak moze tydzień nie będzie seksu to zrozumie, że trzeba sie myć!!

Autorko,nie gniewaj sie ,ale ty pewnie tez przez swoja prace przy kurach,krowach w domu i w ogródku sie zaniedbałas i mniej o siebie dbasz.Wiec metoda stara jak świat.Zadbaj o siebie,wychodz z domu odstrojaona z makijazem nawet do sklepu.Stój godzinami przed lustrem malujac sie i strojac.Zmien fryzure,idz do kosmetyczki.Badz troche tajemnicza a twój facet sam sie zacznie zastanawiac czy ty aby sobie kogos nie znalazłas i wtedy zacznie dbac o siebie zeby zwrócic twoja uwage.

Gość Anita_Kowalska_O
wlasnie w tym cala rzecz ze ja dbam i mimo prac na polu czy w domu to wlosy zrobione, paznokcie ladnie zrobione, uwazam ze fajnei ubrana jestem (tzn. nie jakas gwiazda ale tak na codzien do pokrecenia sie po domku wage mam odpowiednia, wlosy dlugie, opalona (zasluga prac na dworze:)), zadbana tu i uwdzie, wiec ja naprawde nie jestem jakas roztyla, kura domowa, jednak mimo wszystko on sobie nic z tego nei robi ostatnio zaczelam chodzil u siebie w takich obcislych szortach krotkich, bo zaczyna mi sie to podobac jak na mnei patrzy ten moj sasiad, milo czuc sie tak troszke podgladana:) zreszta wiem, co czasami robil podgladajac mnie, ale oczywiscie nei przeszkadza mi to bo jako jedyny mnei docenia... a maz.. hm.. jest ciezko, ale macie racje, moze jeszcze bardziej mussze sie seksownie ubrac (choc na wsi to ciezko sprawa ogolnie, bo gdzie mam isc jak nawet chodnika nie ma) ale poopalac sie w fajnym kompleciku, jak przychodza pracownicy, powinnam wlasnie czesciej nosic te obcisle szorty itd. moze sie w koncu wkurzy ze jestem taka mala kokietka i lubie jak na mnie patrza

ja jakiś cza temu nieobrażając ludzi ze wsi też się spotykałam z brudasem, ciągle chodziłu fadany, raz to na moje imieniny gdzie była prawie cała rodzina przyjechał do mnie w brudnych ciuchach, ale się wkuryłam powiedziałam mu, że niedbasz o siebie i tyle, ale i tak po jakimś czasie go zostawiłam bo bylo wszystko inne ważne niż ja nanic to moje strojenie było, żeby dotarło to do niego, że jest brudny chyba mu namnie wogóle niezależalo.

Gość Anita_Kowalska_O
ale moze niech widzi ze ja to ie kura domowa, tylko mam tez swoje zdanie i zrobie co tyko chce. hihi az przypominaja mi sie czasy jak przyjezdzal do miasta do mnie na randki zawsze przywozil kurczaka na rosol, mendel jajek , normalnie cala walówka a ja to wydawalam, bo jem malutko no i nie chce byc gruba... wtedy moje kolezanki sie tylko wypytywaly kiedy przyjedzie:):) ale byl wtedy szarmancki, ladnie ogolony, gladki, wlosy zaczesane, fajnie ubrany ach... to byl wtedy mezczyzna mojego zycia a gdy zabral mnei na swoje wlosci, w pieknie polozonym krajobrazie.... cos cudownego... te spacery w pasach, wspolne nagie kompiele w jeziorze, ojej ale tego bylo... tesknie za tym

Gość Anita_Kowalska_O
tutaj wszystki sluchaja mezow i nie maja za duzo do gadania no chyba ze mlode ale one jeszcze pstro w glowie tutaj zreszta kazdy wiesz co robisz, gdzie bylas