Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Gość 31 latka z krakowa

zdjecia byly robione w piwnicy wiec nie przejmujcie sie ze taki bajzel widac tam :) nigdy sie nie opalam bo mam uczulenie na slonko wiec nie krzyczcie ze blade to cialo...wiem :(ale co zrobic? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64489a748e2f0f31.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0d9f2553679187cb.html powiedzcie czy jest tragicznie>?> troche krzywo stoje na tych fotach ale trudno...wyszly jak wyszly i to ocencie. powiedzcie mi tylko czy jest zle i co poprawic?? nie ćwicze dodam wiec wiem ze brak tego widac:)

Gość 31 latka z krakowa
posladki wyszly za plaskie bo mam krzywy kregoslup i wyginam sie zawsze do przodu za bardzo i wtedy pupa mi sie wciąga :)ale tak jak mowilam ocencie to co jest na zdjeciu :)

Stara a glupia... Ile jeszcze razy bedziesz probowala podbudowac tu swoja samoocene?mZal mi CB 🖐️

Gość dusiak
zero cellulitu, gratuluję

Gość 31 latka z krakowa
oj nie wiem czy zero celulitu ale nie chodze na silownie ,jem jak swinia zeby sie utuczyć wiec tez dziwne to dla mnie :) takie mam geny niestety ze przytyc nie moge..:(

Gość sledzik32
skarpety i japonki i majtki rzyygi

Gość 31 latka z krakowa
hehee no wiem ale akurat nie mialam innych butow pod ręką :)a spodnie sciagnelam na szybko do foty :)hehe

Gość KARAMBOLDF
ALE MASZ PASKUDNĄ TWARZ. NOGI OKEY ALE PLASKA DUPA I BRZYDKA TWARZ I PASKUDNE WLOSY.

Gość KARAMBOLDF
MASAKRA...JAKA PIEKNA..PASKUDNA.. ZERO TYLKA IZA CHUDE NOGI

Gość KARAMBOLDF
SZKODA ZE RYJA NIE WIDAC:)ALE PO FIGURZE WIDAC ZE TO PASZWIL

Gość ja bym wolala zeby moj facet
wszystko ok tylko te majty....

te dramatyczne zdejcia były tutaj juz jakis czas temu .. masz cos z głowa? moze namiary na dobrego specjalistę Ci podac:O??

Gość dusiak
ale masz dłuugie te nogi

Gość fdffgghhg
powiem tak: niesmaczne te zdjęcia, widac ci srake, a piszesz ze masz 31 lat? jak dla mnie to ty jestes na poziomie umyslowym gimgowna, wiec uwazam, ze jestes osobą niedorozwiniętą umyslowo, chorą, dlatego ci wspolczuje i tyle. a na temat zdjec sie nie wypowiem bo nie wypada szydzic z ludzi chorych, niepelnosprawnych.

Gość KARAMBOLDF
NO NIESTETY MAM 170 CM WZROSTU I ZA DLUGIE NOGI JAK NA MOJ WZROST ..i za chude...:(ale próbuje sie utuczyc..moze po 40stce sie uda:) a majty wiem ze brzydkie ale bawelna 100% i cieple:)hehe

31 latka z Krakowa nie przyjmuj się głupimi komentarzami ;) dobrze wyglądasz Pozdrawiam ;)

Ja kompletnie tego nie rozumiem? ajlepiej się jeszcze wypnij do tego zdjęcia. Co ci się nie podoba? wszystko jest ok

Gość Świat oszalał
Stara baba a szuka dowartościowania na publicznym forum. Wystawiajac do oceny swoje dupsko w obleśnych majtach. Skad sie takie puste dziewuchy biorą?????? Ja mam tyle samo lat inigdy nie wpadłabym na pomysł takiej akcji :) :) Priorytet życiowy - czy obcym babom podoba sie moja dupa.

Gość nie przejmuj się
Jest w porządku.Nie tucz się,z wiekiem na pewno utyjesz,ja po 30stce i dwóch ciążach nadal byłam przeraźliwie chuda,teraz mam 50 lat i przynajmniej nie wyglądam tak jak większosć moich koleżanek,nie musze się ciągle odchudzać,mam super wagę/utyłam/,powiedziłabym,że teraz od kilka lat jest idealnie:)

Gość MAM KOMPLEKSY POPROSTU
OTOZ MYLICIE SIE:( NIE SZUKAM DOWARTOSCIOWANIA..pytam czy jest tragicznie bo ze zle wiem.. obcy ludzie zaczepiaja mnie na ulicy jaka jestem chuda..mam juz dosc..jem ile wlezie i nic..:( mimo ze stara jestem a nie tyje a po 30sctce podobno sie to mialo zmienic:(moze zrozumie mnie ta ktora tez jest za chuda w tym wieku ..

Gość MAM KOMPLEKSY POPROSTU
a o rodzinie nie wspomne nawet..jak sa jakies imieniny albo cos to ciagle tylko :"jedz bo takaś marna." straszne...na sile sie tucze i gówno z tego.

Gość nie przejmuj się
A dlaczego przejmujesz sie opiniami innych ludzi,lepiej być szczupłą niż grubą,zdrowiej i ładniej.Zresztą dla mnie wcale nie jesteś zbyt szczupła,wystarczy odpowiednio się ubrać i będzie ok.

Gość nie przejmuj się
Na pewno utyjesz trochę około 40stki;)

Gość ja jestem lekarzem przyszlym
JESTEZ ANOREKTYCZKĄ ???? MASZ ZANIK PUPY I UD!POWAZNIE PYTAM. bo w tym wieku tak wygladac to albo anoreksja albo jestes chora? ZBADAJ TARCZYCE!!

Gość jest dobrze ale
do idealu brakuje minimalnie jedrniejszego tyłeczka :)