Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Gość Charmiiing
Nie czekaj, nim zapuka do Twych drzwi! Już teraz oszukaj smierc i dowiedz się kiedy umrzesz! Kliknij i poznaj datę swojej śmierci! http://smierc.org

Gość Evvvvvka
I bardzo dobrze ze tu po niej jadą, kurestwo trzeba tepic. Porzadna kobieta nie wystawi swojej d**y zeby takie zboki jak antenka sie nia podniecały a ja do takich szacunku mam zero z tym sie akurat zgadzam w 100%

Gość okropnie agresywna ta
to ze sie dziennie myjesz nie oznacza ze czysty jestes zboczencu.

Od razu podniecał :D spójrzcie na siebie potem oceniajcie :D wasze teksty o was świadczą ;) nie znacie osoby może sobie ktoś jaja robił a wy zaraz najeżdżacie na niego :/ nienawiścią plujecie zamiast wytłumaczyć pomóc zrozumieć ach szkoda na was słów ciekawe kto was szanuje ? :D

okropnie agresywna ta :D czystszy od ciebie :D gadasz na innych brudas nie znajac tej osoby tylko oceniasz po fotkach :D pusta jesteś jak bęben :D

Gość Evvvvvka
antenka, wybacz, ale jak ktos robil sobie jaja to najwiekszą polewe miał z ciebie. Ktos wstawił zdjecie czyjegos gołego tylka i od razu znalazł sie zdesperowany zbok, co chce sie umawiac:( Jestes gosciu naprawde niesmaczny i zenujący. Zresztą twoj nick mowi sam za siebie

A skad wiesz że ja się chciałem z nią umówić a czy tez sobie żartu nie zrobiłem ? :D ludzie oceniają ludzi po wpisach na necie załosne :D :D :D

Gość Evvvvvka
dorosły facet o umysle 16-latka

Evvvka przeciez to nachlany zbok. nie gadaj z nim. i masz racje wlasnie. to jest obrzydliwe ze laska zdjecie tylka wstawi a juz sie umawiac chca :-O

Gość dfffgghghghgh
to ze masz w nicku dlugosc swojego smierdzacego chooja tez swiadczy o twoim poziomie ;)

Lubię sobie żarty robić :D a nie tak jak wy jechać po ludziach nie znając ich mnie tutaj nikt nie zdenerwuje bo mnie nie rusza to co kto napisze na necie ;) ale wy chyba macie z tym problem ;) wy tylko obrażać umiecie. Dowartościowałaś sie już ? to fajnie :D

Gość fgfggfhgghhg
to po co jeszcze tu piszesz? wypierdalaj :D

Gość Toommmmaaas
Antenka, ty wez gosciu juz nie pisz bo robisz z siebie kretyna, ok? Chyba ze naprawde nim jestes, że tego nie wdzisz jakie posmiewsko z siebie robisz:( Masz odzywki jak uposledzony absolwent szkoły zawodowej i żenujący nick, kurwa przez takich to mi czasem wstyd ze tez jestem facetem

idz zamocz wreszcie antenke w kieliszku wodki i git bedzie :-O nawet autorka cie olewa :-O a 14 cm to jest MALY! :D

Denerwujcie sie niech wam żyłka pęknie w dupie :D zastanowiliście się kiedyś nad sobą ile ludzi obraziliście tutaj i nie tylko tutaj ? żałosne ludki ja mam na neta wyjebane mozecie sobie gadać zbok mnie to rybka :D

Gość dfdffgghghgh
nie dziwne ze byla kopnela cie w tylek bo jstes beznadziejny i uposledzony

no i tylko o twoim zalosnym penisie gadki lubisz co? jestes oblesny :-Onapij sie to bedzie ci lepiej.

a tak dla informacji to 20 cm to podstawa i obwod jest wazniejszy. a ty masz malenkiego i cienkiego pewnie jak paroweczka. tacy faceci sa zalosni bo kompleksy maja.

Ty pewnie bardziej upośledzony skoro obrażasz ludzi po wypisywaniu literek :D żałośni jesteście :D pamietajcie ile razy kogoś obrazicie to z nawiązką dostaniecie! Prędzej czy później! jak już wspominałem mnie nie rusza to kto naszczeka na mnie w necie :D real sie liczy jeżeli wiecie co to jest :D

Gość nie ma zdjęć
a chciałam się pośmiać:(

Gość dfdffgghghgh
sam pewnie nie wiesz co to real skoro siedzisz na necie i piszesz bzdury pod nickiem w ktorym jest zawarta informacja o dlugosci twojego chooja

faja nie ważna jest napisałem nicka dla jaj :D ważne ze wariat :D i ze stoi :D te 20cm to chyba widziałaś na filmach :D

:D no niesamowicie inteligentny nick :D

tak na filmach hahaaaaaaaaaaaaa...mowilam ze kompleksy ma :D bo by nie musial podkreslac ze mu stoi itp :D a 20 cm. to bys sie zdziwil ze nie jest tak rzadko trafic jak myslisz :D

okropnie agresywna ta to przeciez internet leje na dworze nudzi mi sie to sobie jaja robie a co nie wolno ? trzeba pisac wszystko na poważnie ;) miejcie trochę dystansu do neta tak jak ja mam ;) kochani moi :D

okropnie agresywna ta chyba takie trafiasz po pompkach :D albo murzyńskie :D haha albo jakas masć :D