Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 + 2 = 5

mam taki problem, a nawet cztery - błędne koło

Polecane posty

Gość 2 + 2 = 5

Chodzi o to, że: 1. Z moim chłopakiem kochamy się bardzo rzadko, średnio raz w miesiącu 2. Jeśli już to robimy, to prawie nigdy nie dochodzi do penetracji (ostatni raz prawie rok temu) 3. Jeśli już ewentualnie jest penetracja, to tylko bez gumki, bo jak zakłada gumkę, to mu flaczeje. A bez gumki, to jest dla niego duży stres, bo boi się, że zajde w ciążę. Ja z kolei nie mam zamiaru na razie stosowac tabletek anty, skoro robimy to tylko raz w miesiącu. 4. Tym sposobem on unika seksu, bo wie się boi porażki, a ja z kolei nie mam odwagi tego proponowac, bo odnoszę wrażenie, że i tak nie będzie miał ochoty. I tu się kółko zamyka. Jakieś porady?

Gość kukufas
ło ja Cie pierdole

Gość weź solidny
rozbieg i pierdoInij mocno w ścianę,może zdasz sobie sprawę,że ni to prowo ni dowcip :o

Gość 2 + 2 = 5
no dzięki, to było bardzo pomocne :P

Gość kukufas
Jak to mu kurwa flaczeje? :| Postaw mu drąga na baczność załóż gume i niech Cię napiera ile wlezie. Albo zmień faceta

Gość 2 + 2 = 5
nie wiem dlaczego niektórzy ludzie na tym forum z góry zakładają, że jak już coś lekko odbiega od normy, to musi to byc prowo

Gość 2 + 2 = 5
Bardzo śmieszne. Niektórzy faceci tak po prostu mają. A może robi to celowo, bo wolałby bez gumki?

Eee... co Ty?! O co Ty go podejrzewasz?! To porzecież normalne - lateks ma przecież wpływ zwiotczający... Nałóź cienkie rękawiczki medyczne a stawy w palcach zaczaną Ci się wywyijać w drugą stronę.

Gość Moj tez tak robil ale to dlate
go ze nie lubil gumy dodatkowo byl alkoholikiem i mial problemy

No właśnie, zacząłem się zastanawiać: którzy faceci tak mają, że im w prezerwatywie fiutki flaczeją? Kto tak ma? (poza kolegą naszej koleżanki).

Jeżeli zależy Ci na seksie - zmień chłopa. Jeżeli na nim - zmień waginę na mniej swędzącą.

Gość 2 + 2 = 5
Satyr, pocztaj sobie wypowiedzi ludzi na forach, chyba że wszyscy kłamią???

Gość 2 + 2 = 5
Będę podnosic ten temat, może w końcu się trafi jakiś sensowny komentarz od życzliwej osoby...

Ja jestem życzliwym komentatorem. Tyle, że sarkastycznym. I jako życzliwy komentator nie wierzę, żeby komuś pałka więdła od założenia prezerwatywy. Może trochę zmniejsza ona doznania, ale dzięki temu można nawet liczyć, że wytrysk będzie późniejszy. Ale w to, że komuś opada to nie wierzę. To są duby smalone. -> Dekalogowata: niestety, mój magazyn pełen jest fiutów na wymianę, któe dopasowuję do upodobań partnerek, ale wagin Ci u mnie brak.

Gość 2 + 2 = 5
myślałam, że dośc jasno to wytłumaczyłam. Chce tylko raz na miesiąc, bo się boi, że się nie sprawdzi. A to tego jeszcze dochodzi brak zainteresowania seksem w ogóle. Nie wiadomo, czy z powodu porażek, czy dlatego, że po prostu ma mniejszy temperament.

Gość hgfsb
mojemu też flaczeje, więc na Ci autorko wierzę :)

Gość 2 + 2 = 5
Satyr, nie mówiłam, że opada, tylko flaczeje. To chyba kwestia psychiki. Wie, że zaraz we mnie wejdzie i boi się, że się nie sprawdzi... i wtedy właśnie mu flaczeje. Nawet bez gumki były z tym problemy czasami. Czy to naprawdę takie dziwne???

są inne metody antykoncepcyjne, idźcie RAZEM do ginekologa niech wam coś poradzi, moja ginekolog mi kiedyś polecała kapturki dopochwowe, ale my używamy prezerwatyw, więc nie skorzystaliśmy... Kapturek zakładasz Ty, a nie on, więc nie powinien miec problemu :) spróbuj

mojej kuzynki facet ma 27 lat i sexu chce tylko 1 raz na 2 miesiace...niby ciagle zmeczony,a pracuje tylko 40h w tygodniu

A Ty "dwa plus dwa równa się pięć" nie możesz go jakoś podbudować? Jak facet przy Tobie boi się, że sięnie sprawdzi to może ma jakieś podstawy? Albo jest gejem? (nie śmieję się - znałem taki przypadek).

Gość 2 + 2 = 5
Jezu, jak tutaj się napisze, że facet ma jakiś problem dot. seksu, to zaraz wszyscy, że jest gejem. Jestem pewna na 100%, że nie jest.