Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 + 2 = 5

mam taki problem, a nawet cztery - błędne koło

Polecane posty

Gość 2 + 2 = 5
Zawsze go podbudowuje, mówię mu, że jest świetnym kochankiem itd. Ale to nie ma znaczenia, liczy się przede wszystkim to, co on sam o sobie myśli.

SS, nie biorę mężatych. Tak, mężatych. Jestem pewna, żeś w Kanadzie z jakimś miłym chłopaczkiem.

Gość 2 + 2 = 5
Możliwe, że masz rację, nie sprawdza się, bo tylko raz na miesiąc. Ale ja w sumie też nie proponuję niczego, bo jakoś tak głupio mi. Jak pomyślę sobie, że potem znowu ma byc klapa...

Nie "zaraz, że jest gejem" ale jak ma problemy z flaczeniem przy Tobie, boi się, że się nie sprawdzi (a więc chyba się zmusza), a do tego ma bardzo małe potrzeby to oczywiste jest, że albo: a) ma poważny problem medyczny i musi się leczyć; b) jest gejem; Chciałem napisać, jeszcze "c) nie kręcisz go" ale jak sobie przypomniałem siebie z młodości to przeleciałbym nawet szafę, byle by miała lekko zaokrąglone kształty więc ten punkt skreśliłem. Są faceci, którzy nawet nie do końca wiedzą, że są gejami, mąż koleżanki zorientował się po czterech latach małżeństwa.

"Chciałem napisać, jeszcze "c) nie kręcisz go" ale jak sobie przypomniałem siebie z młodości to przeleciałbym nawet szafę, byle by miała lekko zaokrąglone kształty więc ten punkt skreśliłem." dobre :D

Gość no dobra poradzę
po pierwsze koleś jest znerwicowany i stąd mu flaczeje nei lubi gumek bo boi się że znowu mu się nie uda i stąd błędne koło: strach-porażka-strach-porażka po drugie pomyślcie o skutecznej antykoncepcji, są pianki, żele...stosowane zgodnie z instrukcją są skuteczne (globulki wkłada się do pochwy na kilka minut przed stosunkiem i czeka aż się rozpuści ) Patentex Oval (nie wiem czy nadal produkowany, kiedys go używałam) po trzecie naucz się robótek ręcznych, poćwiczcie razem, idzie weekend wiec może zaproponuj wspólną zabawę zamiast prób penetracji on pieści Ciebie, Ty jego.... jak zobaczy że potrafi Cię usatysfakcjonować poczuje się pewniej i rzadziej będą mu się zdarzały porażki najważniejsze: uprawiajcie seks/pieszczoty regularnie im dłuższa abstynencja tym większa obawa faceta przed porażką i większe prawdopodobieństwo że się nie uda no i oczywiście nie możesz dać odczuć że jesteś zawiedziona gdy nie wychodzi, musisz go wspierać

Gość dfghjkl7890
zdesperowana zona korwa z UK wie o czym pisze,lubi czarne kutasy

Dobra, Dekalogowata, dla Ciebie nawet wyjadę do Kanady i przelecę jakiegoś chłopaczka. Jesteśmy dogadani? A swoją drogą, dlaczego akurat w Kanadzie?

SS, tam chłopy mogą brać ślub. Specjalnie dla mnie? Moja się cieszyć. Mam lesbijską ochotę na Nei. Co robić?

Gość no dobra poradzę
mój facet też tak miał na poczatku, po prostu był zeschizowanym prawiczkiem grunt to się nie poddawać i próbować jak mu się uda raz, drugi bez problemu to przestanie sobie wkręcać schizy ważne żebyście zastosowali antykoncepcję co do której macie zaufanie, wtedy nie będziecie mieć niepotrzebnych stresów pusty śmiech mnei beirze jak czytam o laskach które co miesiac ze schizą robią testy albo stosują stosunek przerywany mimo że robią to w gumce.... jeśli znasz swój cykl, wiesz jak stosować antykoncepcję, wiesz co robisz i robisz to z głową to unikasz niepotrzebnych stresów i jesteś w stanie czerpać przyjemność z seksu

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Był tu?

-> Dekalogowata: Zrobimy układ: ja załatwiam tego chłopaczka, Ty bierzesz Nei_Nei i idziemy na całość "każdy z każdym". Mnie to już kręci! Pasuje Ci?!

-> "no dobra poradzę" : Bardzo dobrze powiedziane! Brawo! Popieram! (no chyba, że jest gejem).

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Stary Satytr - widziałes go?

a może niech zmieni dietę i tryb życia? bo zła dieta i stres może mieć zły wpływ na chęć i twardość :P

-> Dekalogowata: Dobra! A ja załatwiam chłopaczka. Sprawdzę kto to jest ten Zdzichu Kajdanowicz - może się nada.

Gość leviatan ty prawcu
huj wiesz, huj sie znasz, huj masz doswiadczenia a wpierdalasz sie wszedzie. taki typowy polityk

skąd wiesz, że nie jest gejem? bo jest homofobem? bo tak mówi?

Gość Zdzichu Kajdanowicz
Nada nada.

Gość Klepsydra24
Kupcie sobie globulki antykoncepcyjne, kiedys to stosowałam przez rok, daja rade , nie zaszłam. Facet robi cie w chooja i tyle, ogolnie jest do dupy, wyrzuc go przez okno, ja swojego niedlugo wyrzuce. taki facet co raz na miesiac to nie facet. patentex oval czy cos w tym stylu to sie nazywa. wpisz se w google. W ogole moze od tego trza bylo zaczac zeby sie rozejrzec w metodach anty. Ja pierdole wiedza polskiego spoleczenstwa na temat antykoncepcji: Kalendarzyk dla katoli albo tabletki lub gumki. Koniec.

Gość nei_nei i już
globulki są beee, bo sie niektóre brzydko pienią :D Ja będę wszedzie gdzie moge reklamowac femidomy, czyli prezerwatywy dla kobiet Z wiarygodnego źródła wiem, ze są niewyczuwalne dla partnera Z własnego żródła wiem, ze na dodatek mogą nawet uatrakcyjniać doznania kobiecie ;P poza tym są bez lateksu - więc perfekcyjne dla alergików lateksowych a na dodatek mozna je założyć na kilka godzin (!) przed stosunkiem Jedyna wada - cena kilka razy wyższa niz zwykłej prezerwatywy po drugie - obawiam sie, ze w PL do kupienia jedynie w dobrych sex-shopach albo przez internet :( Idźcie i nie rozmnażajcie sie :D Amen