Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczotkowalnia

Znacie sposoby na wymazanie przeszłości z pamięci?

Polecane posty

Gość szczotkowalnia

Bardzo kochałam mojego męża a on uczynił z mojego życia piekło :( Od kilku lat jestem po rozwodzie ale nie mogę zapomnieć o krzywdach, które mi wyrządził. Pewnie z tego powodu nie myślę o facetach. ALE CHCĘ TO ZMIENIĆ bo ostatnio mam wrażenie, że życie przecieka mi między palcami... Poradźcie coś, błagam...

Gość nie przejmuj się
Zajmij się czymś co lubisz,znajdź hobby ,idx na zakupy,do kosmetyczki,będziesz zadowolona z siebie to zatrzesz wspomnienia,nie da sie niestety ich wymazać.

Gość szczotkowalnia
Hobby mam, zakupów i kosmetyczki nie muszę sobie żałować bo mam dobrą pracę, za którą nieźle płacą :) Co z tego skoro koszmary czasami wracają a samotność dokucza bo dzieci już są nastolatkami i mają swoje życie....:( Nie jestem stara ani koszmarna więc faceci czasami zagadują, a ja uciekam, robię to wręcz odruchowo i nie potrafię nad tym zapanować :(

Gość no widzisz...
a co ci zrobił?

Gość szczotkowalnia
Nie będę pisać co on mi zrobił bo i tak nie uwierzycie :( Zresztą nie chcę tych cholernych wspomnień! Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że on znalazł kolejną naiwną a ja jestem sama bo nie potrafię się przełamać...

Gość no widzisz...
"Nie będę pisać co on mi zrobił bo i tak nie uwierzycie" no gadaj... mnie juz chyba nic nie zaskoczy jesli chodzi o perfidnosc i podłosc facetów :)

Gość szczotkowalnia
Nie napiszę, to zbyt boli :( Przez niego mam syna na cmentarzu i to chyba wystarczy???? Chyba faktycznie pozostaje lobotomia....