Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w deszczowy dzień za oknem

Nie mam podejścia do dzieci...

Polecane posty

... w związku z czym nigdy nie będę ich mieć :( też tak macie/miałyście? pomóżcie coś, czy jest szansa że mi się to zmieni? mam 21 lat..

Gość jesteś jeszcze młoda
ja nigdy nei lubiałam dzieci i teraz mając 37 lat nadal tak czuję

Gość AgnesB.
hahaha ja mam 31 - nigdy nie chciałam i nigdy nie będę chciała ale też nie chcę chcieć - tak jest dobrze

Gość ahh kobiety
mam podobnie, nie mam cierpliwosci, podejscia, dzieci mnie nie zachwycaja, chociaz i tak coraz bardziej sie zastanawiam nad tym, zeby je kiedys miec, troche mi sie zmienia, ale podejrzewam, ze jesli nawet bede miala swoje to obce nadal nie beda mnie zachwycac i nie bede miala podejscia do nich :p

mam to samo. Nie lubię dzieci, nie mam do nich cierpliwości, nie lubię do nich zagadywać w taki 'sweetaśny' sposób, nie cierpię sie nimi zajmować. Nie wiem, może kiedys to się zmieni. Ale poki co myślę, że nie chcę mieć dzieci

Gość AgnesB.
tylko po co się męczyć? bo was tak wychowano i tak trzeba? ja uważam że cena jest zbyt duża..

ja mam właśnie nadzieję że moje podejście się nie zmieni ;/ nie chcę dzieci i tyle. moja dalsza kuzynka mając 15 lat obiecała sobie że nigdy nie będzie miała dzieci, i? dziś ma lat 28, i nic się nie zmieniło. dalej uważa tak samo. czyli wydaje mi się że jeśli ktoś od młodości czuje 'obrzydzenie' do dzieci to na pewno nie rokuje mu to na przyszłość całej ich gromady ...