Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bass ower

housing benefit jesli tylko maz pracuje?

Polecane posty

Gość dziewczyno, ile Ty
*Housingu

Ja najpierw zalatwialam wtc i ctc, ale wszystko wynikalo z mojej sytuacji mieszkaniowej. Kiedy wynajelam swoje 2 bd. zlozylam wniosek o hb.

Witam posiadam taki problem ze pracuje tylko ja mam 25lat skonczone moja dziewczyna ma 20lat i nie pracuje czy jest mozliwosc starania sie o jakas pomoc od panstwa poniewaz chcemy sobie wynajac 1 bed room z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam robert

Gość nie wrócilabym
a to czemu 20l kobieta nie pracuje? macie małe dzieci czy upośledzona jest?

Gość Freeway cola
No chyba im mniej zarabiacie tym wieksze szanse.. Trzeba najpierw wynajac, legalnie, placic council i zlozyc papiery. Moze cos dostaniecie, chociaz nie wiem jak to tylko na dwie dorosle osoby wypada bez dziecka. Czemu dziewczyna nie pracuje??

ja w luton mieszkam ciezko z praca i ona jeszcze bez jezyka

ja okolo 350f na tydzien mam na kontrakcie praca nie mamy dzieci

Gość szklanka soku
no ale chyba nie zakladacie, ze 20 latka bedzie siedziala w domu ot tak, bez dzieci?? Oni wszystko biora pod uwage, jak partnerka jest w ciazy w domu, czy potem z dzieckiem to wiadomo. A jak porpostu nie pracuje, skladek nie odprowadza..to za super nie wyglada :o A do pracy tymczasowej z agencji jezyka super znac nie trzeba. Zawsze to jakas praca, jakas kasa.. A te 350 masz na reke czy na papierze- moze inaczej ile rocznie? Zreszta dwa kalkulatory: http://www.direct.gov.uk/en/Diol1/DoItOnline/DoItOnlineByCategory/DG_172666 https://www.turn2us.entitledto.co.uk/entitlementcalculator.aspx Jak sie wpisze rzetelnie to pokazuja podobno dokladnie ile sie nalezy. Aczkolwiek wiadomo nie mozna sie kierowac nimi w 100%.

Gość hihihihihihihihihi
ja tez chcialam sie o to starac mam meza i dziecko kilku miesieczne maz tylko pracuje jakies 700 800 f na miesiac.. u nas mieszkania sa bardzo drogie za 1 bedroom 580 590 tzeba dac..:/ a i pobieramy jeszcze jakies 500 miesiecznie ctx i wtax

Gość hihihihihihihihihi
up

Gość hihihihihihihihihi
nikt nie odpiwie?? moze wiecie cos n ten temat

Gość helenkazbloku
mysle ze mozesz sie starac

Gość eciapecia222
raczej tak..powinni cos przyznac

starać się możesz. powinnaś coś dostać . ale napewno nie bedzie to całość. ja nie pracuje i mam córkę na utrzymaniu i dostałam większą część , ale nie całosć. więc skaładaj papiery nic przy tym nie tracisz

Gość lukkas28
Witam,mam putanie moze ktos mi podpowie bo szukam wszedzie ale kazdego sytuacja jest inna.Mam narzeczona jest w ciazy, chce pojac na maciezynski,musimy wynajac mieszkanie. Koszt to kolo 1000f ja zarabiam z 1100 ona z900 czy mamy szance na jakis house benefit cy inne benefity?? z gory dziekuje