Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie ludzie powiedzta

STUDIA FIZYKA czy warto?

Polecane posty

Gość ludzie ludzie powiedzta

mam taki problem otóż w tym roku zdałam sobie maturę tak żeby zdać, zdawałam tylko geo rozsz i wyszła TAK SE za rok i tak zamierzałam poprawiać maturę musze miec przez ten rok jakies studia bo ojciec nie zapłaci mi alimentów a mam wysokie studium srudium nie wchodzi w grę IŚĆ NA FIZYKĘ??? dodam że jestem z natury umysłem ścisłym i lubie takie rzeczy ale czy sobie poradzę??? ja, dziewczyna?

Gość pokachoncia biedroncia
idź na jakieś góowno pedagogiczne 🖐️ tam każdy sobie poradzi :)

Gość zapałka123
tak SE :O To po co ci ta matura, skoro zdawałaś tak SE? :O

Gość Garnier Body
a co to za róznica czy jestes dziewczyną czy chłopakiem?

Gość zapałka123
Może nie ma lazienek oddzielnych na wydziale dla chłopców i dziewczyn?

Hm. A w ogóle będą brali pod uwagę Twoją kandydaturę skoro nie zdawałaś żadnego rozszerzonego przedmiotu ścisłego? Jak nie masz dużych problemów z przedmiotami ścisłymi i lubisz się uczyć to sobie poradzisz, ale ja na Twoim miejscu poszłabym na jakieś inżynierskie - też ścisłe, ale dają bardziej konkretny zawód. Fizyka będzie najbardziej ok jeśli planujesz karierę naukową. Poza tym - co jest złego w studium? Skoro i tak idziesz na przypadkowe studia? Ja bym na Twoim miejscu poszła na jakiś kurs zawodowy, projektowanie stron internetowych czy coś w tym guście, będziesz mieć możliwość dorabiać sobie fajnie jak już zaczniesz studia na które pójdziesz nie z przypadku, ale z chęci.

Gość pokachoncia biedroncia
potrzebowała czas na kurwienie się w knajpach 🖐️ po hoooy wtedy matura :) :classic_cool: