Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnniaaaaaaaa

Czy od papierosów się chudnie??

Polecane posty

Gość Annnnnnniaaaaaaaa

zaczełam palić i gdy pale ok 2 na raz zaczyna mi sie robić nie dobrze i czasem musze poprostu zwymiotowac. Albo gdy pale poprostu też chce mi sie do ubikacji.. "kupa" heheh nie wiem czemu tak?? Czemu tak??? dla mnie to dobrze przynajmniej wydaje mi sie ze nie jestem taka pełna. Ale czy ogólnie od papierosów sie chudnie? czy dzieki nim sie mniej je? JAK TO JEST ?

przyśpiesza metabolizm. Dodatkowo jak palisz to nie chce sie tak jeść.

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
metabolizm czyli ?

no fakt...fajka to idelany sposob na kupe ;) ale co dot ego chudnięcia hmm...sama po sobie tego nie zauwazyłam..inna sprawa, że jak się rzuci to trzeba czymś zajać ręce i się po prostu podjada

Gość chudnie sie a jakże
zwłaszcza "w portfelu"

Gość kłidycz
Nie znam nikogo kto by schudł od papierosów, a znam wielu palaczy ;) Znam za to takich, którzy przytyli po rzuceniu, ale to inna historia.

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
a pale po ty by schudnąć

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
no ale gdy pale papierosy nie chce mi sie jeść itd.. wrecz przeciwnie i co z tego wynika kupa itd hahaha a od papierosów itd sie nie uzależniłam bo dość długo pale i pale i nie pale kiedy chce wiec rzucic moge w kazdej chwili, tylko jak narazie chce schudnąc

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
raczej ćpać nie mam zamiaru ;)

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
no ale to chyba zależy dla kogo takie cos działa bo mi po papierosach nie chce mi sie jeść itd.. i niby pale i nie pale i od tyg regulanie pale i schudłam 2 kg. wiec chyba cos w tym jest. ale zalezy jak i u kogo

Gość co do chudnięcia,
polemizowałabym, bo znam kilka nałogowych palaczek-grubasek, ale na pewno zestarzeje ci się twarz i nabierze niezdrowego koloru, zżółkną ci zęby, no i najgorsze: będziesz chodzącą, śmierdzącą popielnicą:o. Żadnymi rakami itp. nie straszę, ale ja nigdy nie paliłam właśnie z tych wyżej wymienionych powodów. Po co Ci to? Faceci coraz częściej brzydzą się takich popielnic, bo naprawdę smród jest niemiłosierny, a już faceta palacza nie pocałuję na pewno, bo bym się po prostu porzygała, feeeeeeeeee

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
no ale przeciez nie bede palic z pol roku czy cos wiec chyba tak szybko to sie nie zrobi jak zżółknięte zęby itd.. To może ktoś zna jakiś szybki sposób i nie wymagający wielkich wysiłłków na schudnięcie????????

Gość kłidycz
ok, dajmy na to, że schudniesz od palenia. ale jak rzucisz to przecież przytyjesz z powrotem, mogę się założyć, ze nawet Twpja waga przekroczy wyjściową :D może trochę sportu, co?

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
raczej nie torbo,.. mam 154 cm wzrostu i waże 45/46 kg. a raczej chciałaby schudnąć z 4 kg bo przy moim wzroscie nie pasuje byc małym iu grubym

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
i czy powinnam sie odchudzać przy 154 cm i 45/46/47 kg?

Gość to znow ja a a
Mój mąż pali nałogowo od trzydziestu lat i ma drugi stopień otyłości więc raczej papierosy cię nie odchudzą ;)

Gość AgnesB.
amfa podobno odchudza ;)

Gość co do chudnięcia,
Dziewczyno! Jest lato, tyle dobrych i tanich warzyw jest do jedzenia dostępnych, owoców, jedz jajka, chude mięsko, ogranicz słodycze do minimum, ziemniaki, pieczywo białe i kluchy, a waga sama Cię w niedługim czasie zaskoczy! Tylko trochę samozaparcia! Papierosy to zło i nic więcej! A skoro masz na nie kasę, to tym bardziej na zdrowe jedzonko! A ten link niech będzie dla Ciebie motywacją, pozdrawiam! http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/sukcesy-w-odchudzaniu/134-zdjecia-przed-i-po.html

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
ale pieczywo białe raczej nie odchudza i kluski tak samo wiec cos CI sie pomyliło :)

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
aaa sory juz wiec o co ci chodziło

Gość co do chudnięcia,
:)

Gość czarnulka :)
KOBIETO. A widziałaś gdzieś reklamę typu "nowe SLIMY mentolowe-dmuchnij a schudniesz":D. Wiele osób paląc po prostu je mniej. Np jest w pracy przerwa, więc palacze idą palić, pozostali jeść. Poza tym papieros zajmuje dłonie, więc tak często nie sięgasz po przekąski. Jak ktoś rzuca, to tyje bo szuka innego zajęcia. Więc je je je. Na pewno, jak ktoś wyżej napisał amfa odchudza i to bardzo szybko. No ale to inna bajka wiadomo. Lepiej ruch+zdrowe jedzonko. A nie marnować sobie zdrowie i tracić tyle siana ( też paliłam pól roku- bezsens).

Gość czarnulka :)
a co do wago ja mam 155cm/50 kg i nie uwazam ze musze schudnac:) wiec Ty tez zapewne nie pozdro

Gość Annnnnnniaaaaaaaa
no ale ja jestem bardzo wymagająca i chce byc normalnie idelana hahaha... ;) z kasa na szlugi to raczej sie nie przejmuje :) chodzi tylko o schudniecie . A czy dobrym sposobem jest cos takiego jak jedzenie i wymioty zaraz po?

Gość dzieci biorą sie za seks
tak mój wujek pali dwie paczki dziennie i waży 120kg ;)